Stram invandringspolitik hjälper fler


INVANDRING. Acceptansen för migrationen sammanhänger med förmågan att integrera människor som kommer hit. Innan vi får bukt med segregationen måste politiken hållas stram så att vi kan fortsätta att vara ett land som välkomna människor på flykt, skriver Alice Teodorescu i en ledare på GP.se. 

Teodorescu aslutar med ”Innan vi fått bukt med problemen är det rimligt att hålla en ytterst restriktiv linje. Om vi inte stramar upp nu kommer det komma en dag när vi helt enkelt inte kommer kunna ta emot fler människor i nöd. Den dagen hoppas jag aldrig kommer.”

-Pettersson konstaterar att hade någon Sverigedemokrat eller annan invandringskritiker skrivit detta för en tid sedan hade nazist, fascist och rasist-orden haglat…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Stram invandringspolitik hjälper fler

 • Tony

  Det är ju det som gör Jimmie Åkesson så hatad o farlig för dom andra partierna, han har ju påtalat detta hela tiden, hur satans idiotiskt dom andra partierna tänker med massinvandringen.

  Gilla

 • Kattsand

  Jag undrar om våra regeringer egentligen bryr sig om att hjälpa någon i nöd, det viktigaste för våra politiker verkar vara att få hit så många vi kan få plats med (och lite till) oavsett om de är flyktingar eller ekonomiska migranter eller varför de nu kommer hit (bara de inte kommer för att jobba, då utvisas de för minsta lilla fel).

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Så att inget missförstås!

  Glöm nu inte att han bara pratar om kostnaderna för asylmottagningen!

  Dom pengar som migrationsverket får! Dom pengarna är bara en droppe i havet!

  Gilla

 • Langmore

  Tveksamt om väljare och riksdag skulle vilja anslå ett så stort belopp för att hjälpa flyktingar utomlands.

  Gilla

 • ruben

  Jag hoppas försynen bevarar oss från riksdagens nuvarande skattemobbare. Det är nog nu allvarligt talat. Avsätt regeringen vad det nu finns för metoder i riksdagen, de river sönder hela samhället. Jag accepterar inte regeringens ansvarslösa invandringspolitik utan krav på självförsörjning. Hur kan de skövla våra gemensamma resurser utan att blinka? Jag förstår brexit, EU skulle förstås hållit sig till sina ursprungliga uppgifter. Nu verkar det mer, som en förbannelse att vara medlem. Man kan inte ta sig ur dess grepp utan svåra skador för hela nationen. EU ska inte heller lägga sig i ländernas inrikespolitik eller invandring. Ska inte EU-politikerna betalas av riksdagens gemensamma ekonomi? Allvarligt talat, hur är det ställt egentligen?

  Gilla

 • nosferatu

  GP:s ledartexter kan man kommentera, till skillnad från många andra mediers. Ofta är de lika intressanta som själva texten.

  Gilla

 • Sjukhem Sverige.

  Så sant, så sant.

  Kan tillägga:
  Genom klara verkliga skattesänkningar kan man få till ett mera ekonomiskt och ansvarsfullt agerande / styrning av Sverige.

  Då tvingas det fram ett agerande som fördelar pengarna i skattekistan med ansvar och förstånd.
  En förutsättning är att de styrande har förmågan att förstå och kan agera med förnuft och ansvar.

  Nu väljer de sk. styrande sina vänner till poster som de varken har kunskap, förstånd eller förmåga att driva med förstånd och ansvar.
  Ett ex. är den förre sk. rikspolischefen och numera chef för myndigheten för samhällsskydd MSB.

  ”Bara en dåre kan välja en annan dåre, då de båda inte har förmågan att förstå, att den andra är en dåre”

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: