Två misstänks för mord efter brand i Nyköping


BROTTSLIGHET. Som vi rapporterade i morse har det skett en explosion med brand i en lägenhet i Nyköping. Två personer är misstänkta, en man dog och en annan fick allvarliga skador. En av de misstänkta är gripen och anhållen, säger Mikael Ehne, vakthavande befäl vid polisen. Brandorsaken är fortfarande oklar, men händelsen utreds som mord och mordbrand.

Polis och räddningstjänst fick larm om branden vid 21.30 på fredagskvällen. Enligt uppgifter till SOS Alarm hördes en smäll i samband med att branden startade, men detta kan inte Mikael Ehne bekräfta.

Den skadade mannen fördes till sjukhus med rökskador och hålls nedsövd.

– Eftersom han är nedsövd får man utgå från att hälsoläget är allvarligt. Vi har därför inte heller kunnat prata med honom, säger Mikael Ehne, som inte vill svara på om den skadade mannen är en av de två som misstänks för brott.

De boende i huset som fick evakueras vid släckningsarbetet kunde återvända till sina lägenheter vid midnatt.

Polisen

-Pettersson tittar in hos lokaltidningen men där verkar det vara helgstängt och den eventuella bevakning som finns befinner sig troligen i Eskilstuna. En explosion med mord är tydligen inte tillräckligt för lokaltidningen att vakna.

Området är lugnt, med mest äldre svenskar som boende.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


2 responses to “Två misstänks för mord efter brand i Nyköping

  • SVENSK

    Vi måste på något sätt få folk i närheten att rapportera själva till alternativa medier när censurmedierna endast går regimens ärenden, och har en SVERIGEfientlig agenda!

    Gilla

  • Kenth Andersson

    Tröttsamt med dagens eviga svenska trygghet!

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: