Flyktingpolitik


INSÄNDARE. Det säkraste sättet att få stanna i Sverige är att ljuga. Det vet politikerna. Det vet media. Det vet kultureliten. Det vet framför allt alla dessa unga afghanska män själva. Därav invasionen av ensamkommande afghaner till Sverige.

Ensamkommande ”flyktingbarn”

Den asylsökandes lögner om sin identitet och bakgrund accepteras utan nämnvärda protester av politikerna, media och den populistiska kultureliten – och beskrivs som humanism! En närmast imbecill tolkning av ordet humanism.

Den allmänhet som är av en annan åsikt i invandringsfrågan, att regler och lagar i samhället ska gälla, avfärdas av etablissemanget som högerextremister. Det politiskt korrekta etablissemanget tillägger dessutom, utan att hänvisa till något underlag, att dom högerextremistiska krafterna växer i Sverige. Till eventuella fakta i den vägen presenteras får väl detta påstående tas som vilket fritt utkastat påstående som helst.

Som en symbol för den krackelerade rättsstaten Sverige står den så kallade gymnasielagen. En amnesti för en liten grupp afghanska män som lagstiftarna i riksdagen och andra aningslösa tillskyndare av öppna-ditt-hjäratpolitiken berömmer sig om vara fattat på humanistiska grunder medan det i djupa folklager hörs ett dovt muller över vad man menar är att runda demokratins spelregler och landets rättssystem. Välgrundad kritik som dock av gymnasielagens glada vänner nonchalant avfärdas som högerextremism och rasism.

I ett tafatt försök att framstå som ansvarsfulla har beslutsfattarna satt upp vissa krav runt gymnasielagen. Personerna som omfattas av gymnasielagen ska 1) efter avslutade studier kunna uppvisa godkända betyg 2) efter gymnasiet har personen sex månader på sig att ordna en fast anställning som inte är subventionerad och bli självförsörjande, vilket är kravet för att få stanna i landet. Hur rimligt är det att personerna ifråga ska kunna uppfylla dessa båda punkter – om ens någon av punkterna? Det är ju en svår för att inte säga omöjlig uppgift för vilken student som helst.

Politikernas uttalade mening – krav – när afghanernas misslyckande är ett faktum är att dom skickas ut ur landet. Ha, ha, vilket kvalificerat skitsnack. De uppsatta kraven är totalt meningslösa. Ord på ett papper. Inte mer än så. Vi kommer istället i all oändlighet att få ta del av gråtmilda historier om hur synd det är om dessa afghanska unga män, som ingen med bestämdhet vet vare sig namn eller ålder på, än mindre bakgrund, och att dom nu efter tre års gymnasiestudier hunnit rota sig i Sverige, skaffat vänner och fritidssysselsättningar.

Nej, givetvis kommer ingen att skickas ut ur landet efter tre års gymnasiestudier. Det är ingen gissning. Det är konsekvensen av politikernas inkonsekvens.

Anonym


14 responses to “Flyktingpolitik

 • Langmore

  Det svenska systemet i riksdagen gör att man ställer villkor för att samarbeta. I detta fall var det en minoritet som fick igenom sitt förslag.
  Dock alla partier utnyttjar tillfällen där de kan ställa villkor.
  Det vore bättre om, när ett förslag kommer på bordet, att ledamöterna röstade efter sin åsikt.

  Gilla

 • Lagro

  Asylinvandringen är en röstimport, där motivet är att befästa den politiska makten för partiet.
  Några flyktingar är det inte, i flyktingläger finns mest kvinnor, barn och åldringar, de som kommer till Sverige som asylinvandrare är endast yngre män från tredje världen med låg eller ingen utbildning. De har ingen möjlighet att komma in på arbetsmarknaden, bortsedd från konstgjorda jobb.
  De här personerna vill tjäna stora pengar och därför går de till den kriminella branschen, som första steget är att klaner kommer att kontrollera droghandeln.
  För att kontrollera sitt kriminella område av klanen blir det anstiftade mord med lejda gärningsmän som polisen har ingen möjlighet att komma åt med de lagar och förordningar som polisen måste följa.

  De länder som blivit utsatta för den här organiserade brottsligheten har måst vidtaga drastiska åtgärder som inte Sverige kommer att kunna göra.

  Därför blir svenska folket tvungna att anpassa sig till en kraftig ökande brottslighet, finns ingen annan utveckling.

  Gilla

 • SVENSK

  I normala länder är det precis tvärtom, därför fylls ”sverige” nu med folk som har en benägenhet för både bedrägeri, kriminalitet och lathet i generna, vilket är minst sagt en TREDUBBEL katastrof för landet!

  Gilla

 • Född i folkhemmet

  Första Samuelsboken 16

  ”7 Men Herren sade till Samuel: ”Fäst dig inte vid hans utseende och hans resliga gestalt – honom har jag förkastat. Herren ser med andra ögon än människor: människor ser till det yttre, men Herren ser till hjärtat.”

  Gilla

 • Nosferatu

  Så är det. Ingen av afghanerna tänker återvända och de lär inte behöva.
  Istället kommer derad familjer hit, vilket innebär 60-70 000 nya invånare.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Är väl inte konstigt att dagens mytomaniska politiker vill höra och köper lögner !

  Gilla

 • Billy Boy

  … d v s till något ännu värre än vad det redan är.

  Gillad av 1 person

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  När ”makten” i ett demokratiskt samhälle grundar sina beslut och information på lögner ska ”makten” bytas ut för att inte ytterligare fördärva ett tidigare samhälle som har varit till gagn för dess befolkning.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Sverigekursen……….

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Man vet ju inte ens om de blivit utslängda ur fängelserna i sitt hemland, fått en slant i handen och deporterats.

  Gilla

  • SVENSK

   Så är det säkert i många fall!

   Gilla

   • Onkel Björn

    Man brukar ju säga att äpplet inte faller långt från trädet.
    kanske inte för inte som brottsutvecklingen skenar som den nu har gjort de senaste 30-40 åren och att det finns en överrepresentation bland våra nya landsmän i brottsstatistiken.

    Inte brände arbetslösa norrlänningar bilar på 70-80-talet Och inte sköt man ihjäl varandra var och varannan dag.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: