Stäng

14 reaktioner på “Allahu akbar i luften

 1. Då själva religionen Islam är bipolär så tolkar bipolära personer den hur de själva ser för gott. Det finns verkligen ingen pacifistisk linje i islam, som det gör i andra religioner. Stabila personer tar därför avstånd från en Allah som är grymmare än en far skulle vara mot sina egna barn.
  Islam är inte en religion utan ett erövringsinstrument för att kuva otrogna. Därför finns det inte utrymme för denna bipolära islam i en demokrati. På grund av islams bipolära natur är alla islamska länder mer eller mindre rena diktaturer.

 2. Jag gissar att Islams läror har denna våldsbejakande effekt på labila individer. Regeringen ökar intaget av dem för bekväm gratistillvaro i Sverige.

 3. En vinst för samhället.

  Nästa gång sitter det nåt annat ”barn” ifrån nått muslim land, jämte dig på planet och beter sig likadant.

  Då ska du säga…JAG RÖSTADE FÖR DETTA, OCH TYCKER DET ÄR SÅ TREVLIGT…DOM HAR JU EN KULTUR….OCH DET HAR INTE VI SVENSKAR.
  DETTA BLIR EN SÅ TREVLIG OCH SPÄNNANDE RESA…EN VINST FÖR SAMHÄLLET RESA !
  Ding Dong Kokko !!!

 4. Med dagens sjuka utveckling kommer de inom ett visst antal decennier att sitta i förarkabinen redan från start!

  1. Då blir det fart på flygindustrin!!!! Nya plan levereras dagligen… och svensken slutar flyga. MP vann och räddade miljön, halleluja ära vare…

 5. Dessa har ett våldkapital som inte är av den här världen, fullständigt rabiata och aggressiva. Hur hanterar man dessa från flygbolagens sida när inte polis finns närvarande, vad hade hänt om han tagit sig in i pilotens hytt och attackerat piloten med rabiat våld? Förhoppningsvis väntar åtal för detta och ett långt fängelsestraff. Trump har rätt, vi måste kontrollera våra gränser!!!

  1. OM vi vägrar se problemen som Socialdemokraterna och deras vapendragare MILJÖPARTIET gör så slutar det illa för Sverige! Dialogpoliser som bjuder på saft och bullar hjälper inte, vi måste få en gränskontroll värd namnet och ett TOTALSTOPP för muslimsk invandring!!!

 6. Enkelresa med eller utan medhavd fallskärm borde vara normen till dessa destinationer.

  Helt onödigt att landa. De måste ha miljöförstört jorden i flera år framöver med alla 1000-tals bilar de har brännt runtom i europa.

  Inkludera även alla oljekällor de brände i Irak.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: