Lasermannen åter i Sverige


BROTTSLIGHET. John Ausonius, född 1953 på Lidingö och son till invandrare, en tysk mor och en schweizare som far, känd som Lasermannen, och dömd mördare och bankrånare. Från augusti 1991 till januari 1992 sköt han sammanlagt elva personer vid olika attentat i Stockholm och Uppsala.

John Ausonius 1986

En dog, flera fick skador för livet. Det som offren hade gemensamt var mörkt hår eller mörk hudfärg. Attentaten föranledde Sveriges största polisjakt näst efter Palmemordet. Efter sex månader greps Ausonius på bar gärning mitt under ett bankrån. Han dömdes mot sitt nekande till livstids fängelse för ett mord, nio mordförsök och nio grova rån, men bevisen räckte inte för att fälla honom för samtliga åtalspunkter.

Ausonius har under sin senare fängelsevistelse fått autismdiagnos.

I februari 2018 dömdes John Ausonius till livstids fängelse för ett 26 år gammalt mord på en kvinna i tyska Frankfurt. Efter en utdragen överklagandeprocess – som han fick avslag i – har domen vunnit laga kraft och han har därmed kunnat lämnas över till svenska myndigheter.

-Pettersson läser att herr Ausonius, tyvärr åter är tillbaka i svenskt fängelse, som en av få som lyckats bli dömd till livstid i tå länder. Det är bara att beklaga skattebetalarna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Lasermannen åter i Sverige

 • Tritonen

  På tal om dödligt våld, så trumpetar MSM ofta ut att det dödliga våldet ligger ungefär konstant och därför inte är så allvarligt, alltså ingen anledning till oro. Vad man då mörkar, är att för en dödad finns det mångdubbelt fler som blir invalider för livet, en olycka för dem själva och en börda för samhället. Av Ausonius tiotal offer i Sverige var det bara ett som dog. Samma med en annan ”kändis”, Peter Mangs, som skadade långt flera än han dödade.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Det vänsterextrema Sverige klarar sig inte utan kriminella parasiter !

  Gilla

 • Lagro

  Med Lasermannen togs inte alla brott (mord) upp utan de doldes medvetet, att inte uppfattningen att det var endast invandrare han var ute efter skulle raderas.
  Auktoriteten ville skapa myten att det var endast invandrare han var ute efter, som inte är sant, det var också andra personer än invandrare som blev drabbade.
  Kvinnan i Tyskland var ingen invandrare och orsaken var att han fick för sig att hon stulit hans mobil, som hon nekade till, och därför blev hon mördad.
  Han bör aldrig släppas ut därför det är en sådan person, som samhället måste skyddas från.
  Han var i Sydafrika och betalde pengar för att få skjuta ett lejon, men han skulle inte använda gevär utan ville gå in och möta lejonet med revolver, men blev stoppad för det.
  Den som hade ansvaret för jakten sade att det var den mest galna person han någonsin mött.
  Han fick skjuta ett vildsvin som han sedan flådde och styckade, vad han gjorde med köttet framkom inte.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Spela schack med Akilov, vinnaren får en snusdosa. Nä, för humant. Det är bättre att Sverige spelar schack istället, om migrationspolitiken. Det drabbar ingen fattig? Riskornen på schackbrädet.

  Gilla

 • Thomas

  Ausonius är välkommen om han sköter sig,mycket hellre honom i landet än Akilov.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Välkommen ?
   Sköter sig ?
   Som fångvaktare nu i 36 år är jag mycket tveksam till att just denna individs förmåga att smälta in i Svensson livet !!!!
   Men den som tror det får gärna tro det.

   Gilla

 • Ruth Magnusson

  Man ska komma i håg att han inte är svensk.

  Gilla

 • Blomman

  Han ville så väl men det blev så fel. Jag är med på att invandrare som han ogillade är rena pesten. Men att skjuta oskyldiga är lite väl magstarkt för de flesta.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Man tycker inte om alla men att misshandla och mörda människor på grund av det går aldrig att försvara !

   Gilla

  • Ragnar Ask

   Helt rätt!
   Det är många man avskyr som pesten men att agera som han där gjorde är mig väldigt främmande.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: