EU:s miniminivå blev större invandring


INVANDRING. Steget Efter är fantastisk på att vissa dubbelmoralen i tvärtomlandet Sverige. Färre blir fler, bättre blir sämre, lägre skatter blir högre, trygghet blir minskad tillit, hårdare straff blir flathet, knäcka gängen blir rekord i dödsskjutningar, Sverige blir Mellanöstern…

-Pettersson vill påminna om att i siffrorna ovan ingår inte invandrarnas barn…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “EU:s miniminivå blev större invandring

 • centurion

  När dessa ankar-”baaaaaarn” tar hit tjocka släkten, barnen och alla sina fruar, blir det nog lite motigt för de naiva batikhäxorna.

  Gilla

 • Kattsand

  Det enda vi kan vara säkra på är att invandringen kommer att öka, skulle tro att det riktigt kliar i fingrarna på våra politiker som har ”öka-invandringsabstinens”.
  Man kankse också kan utgå från att allt det som nuvarande regim lovat inför dettta valet, kommer att bli tvärtom det också?
  (Man kan misstänka att sossarna var glada att kunna avfärda den sänkta arbetslösheten redan nu, då man kunde skylla på den borgerliga budgeten)

  Gilla

 • Nick

  Glänta på dörren till ett av Sveriges största företag SAMHALL. Bli förvånad om du hör någon prata svenska utan brytning, utom arbetsledarna. Är det här flyktingarna ska få jobb? Företaget för funktionshindrade.

  Gilla

 • SVENSK

  Sen är det väl högst en bråkdel av ”flyktingarna” som är flyktingar!?

  Gilla

 • Anders Nilsson

  Sverige skulle få EUs lägsta arbetslöshet, men nu har Löfven ändrat focus. Nu ska Sverige satsa på att få EUs högsta arbetslöshet.

  Gilla

 • Erling

  Dylika detaljer är försumbara bagateller.
  Landets demokratihaverister behandlar bygglov för altaner samt att allt blir bättre!

  Förnekelse, hjärntvätt och galenskap –
  så skulle jag vilja sammanfatta de
  styrandes insatser!

  I alla fall som det ser ut från mitt perspektiv!

  Gilla

 • compulsoryunion

  Idag syns bara svarta afroafrikaner i Avesta, Borlänge, Falun, överallt liksom i Afrika, och SVT gjort nyhetsreportage när 1 fick skattebefriat nystartsjobb på tippen.

  Gilla

 • Lellegoo

  Jag tycker att det värsta i denna soppa är att 7 partier samfällt mörkar vad som pågår med den sk välfärden. Denna ”välfärd” urholkas successivt i det dolda för att finansiera invandringen och konsekvenserna av denna. Det sker bit för bit så att det inte skall märkas för de som är nettobetalare. Särregler som förturer, sjuk-och tandvård och annat för invandrarna smygs igenom med motiv att vi måste följa internationella avtal. Ja tom EU-medborgare från Rumänien skall få tugga av ”välfärden” trots att de bara ”turistar” här.

  Mitt förslag är att lägga ner hela välfärden – lika för alla, så kanske detta land inte är så attraktivt för dem som kommer för att tugga ”välfärd”.

  Gilla

  • Ruth Magnusson

   Och kungen är god för miljoner! Sådana som han kan beskattas. Det är folkets pengar!

   Gilla

   • Pettersson

    Kungens stora förmögenhet är smycken och konst på slotten och de tillhör i praktiken svenska folket, fast han står som formell ägare.

    Gilla

   • Bosse S

    Kostnaden för kungahuset är trots allt som ”piss i Mississippi” i jämförelse med vad invandringsindustrin suger åt sig.

    Gilla

 • Mr Brownhole

  Konflikträdslan når ständigt också nya nivåer. Alla är rädda om sina förbannade karriärer i bananmonarkin Sverige. I synnerhet politiker och journalister.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: