Stäng

Rösta inte på de kommunistiska socialdemokraterna i EU-valet

EU-VALET 2019. Marita Ulvskog är kommunist, tidigare aktiv i FNL-grupperna och kommunisterna i KFML, men när hon insåg att det inte gick att tjäna pengar i de grupperna valde damen att göra karriär i socialdemokraterna. 

I socialdemokraterna har Ulvskog varit partisekreterare, kulturminister och civilminister, nu är damen EU-parlamentariker för S.

-Pettersson uppmanar efter att ha hört Marita Ulvskog, rösta inte på kommunisterna i det socialdemokratiska partiet i EU-valet den 26 maj, lyssna på den anti-demokratiska kommunisten så får ni argumenten…

Marita Ulvskog älskar EU, där lever hon ståndsmässigt och blir mångmiljonär och betalar bara några få procent i skatt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 reaktioner på “Rösta inte på de kommunistiska socialdemokraterna i EU-valet

 1. Vi bör rösta på ett parti som kraftigt vill begränsa de stora ersättningarna, om det nu finns nått.

 2. Marita Ulvskog kanske ska läsa och fundera på det här:
  https://www.expressen.se/ledare/hur-botas-antisemitism-av-annu-ett-museum/
  Politikerna blundar för islamiseringen i Sverige och importerar anhöriginvandrare i ökad takt där majoriteten är muslimer. Flyktingarna vill sedan bygga upp samma typ av samhälle, som tycks vara orsaken till deras flykt. Jag förstår inte varför eller vad, som är sant men accepterar inte den utvecklingen i Sverige.

 3. Varför rösta överhuvudtaget på något i rikemansklubben och det odemokratiska EU ?
  Aldrig.

 4. Många sossepolitiker har börjat sin politiska karriär som vrålkommunister
  I KPMLr eller Kommunistisk ungdom
  Man upptäcker dock snart att de är lättare att få igenom sin marxistiska agenda som mullvad bland sossarna. Och mer lönsamt dessuto.

 5. Hon låter precis som alla de andra ljugande sossepolitikerna. Alla som anses vara till höger om sossarna är nazister och facister.
  Man kan inte längre hänga upp sig på hur de uttrycker sig, för att då blir det ett heltidsjobb.
  Man får intrycket att varje sosse har i uppdrag att någon gång då och då uttrycka sig i media om ”borgarnas” facism och alltid med ett extra grovt ordval med inbakade lögner om hatobjektet SD.
  Hon är dessutom en mycket osympatisk person som borde gått i pension redan för två år sedan.

 6. Ordspråksboken 3

  ”6 Tänk på honom var du än går,
  så skall han jämna vägen för dig.”

 7. En annan figur som också håvar in grova slantar är rikets andra Dam; Talman Andreas Norle´n. Tjänar man 172 000 / mån. är det kanske inte så konstigt att ge Stefan två extra dagar för att muta till sig ett tillräckligt stöd för sin junta. Alternativet hade ju säkert blivit nyval och därmed ny riksdag och ny talman. Sedan puts veck med Andreas och returbiljett till den gamla riksdagsplatsen med svältlönen på endast 66 000 / mån. Hujedamej, men medvetet eller undermedvetet, så kan denna egoistiska kortsiktighet ha påverkat vårt nuvarande och framtida vanstyre.

 8. Tack att du avslöjade henne också…..
  Det måste sprida genom Twitter…
  Det bästa vore om alla de små missnöje parti röstade det bort S genom att stärka SD. Fattar inte varför visa punkter som Med o Afs har i sina partiprogram väger mer än att få bort den förrädiska regeringen..
  Stänger man gränser o ser till att man ger inte så mycket bidrag, inga bidrag till ”religiösa” org kommer att göra Sverige mindre attraktiv….då löser man många problem

 9. Marita Ulvskog (S) har varit / är fortfarande en notorisk lögnare. Läs om detta ärende publicerat 9 dec 2007:

  Delcitat

  Ulvskog i Agenda om de ökande klyftorna. Karin Hübinettes första fråga till Marita är: Hur kunde de rika bli så rika med socialdemokrater vid makten?

  Ulvskogs svar är att ojämlikheten framför allt ökade 91-94 – när det var borgerlig regering – och att den sjönk 2000-2005 under S-styre.
  Suck.

  1. Siffrorna hon hänvisar till rör inkomster, studien i fråga rör förmögenheter.

  2. Inkomstfördelningen 1991 har inte alls med regeringen Bildt att göra. Det tar åtskilliga år innan en politik slår igenom fullt ut på fördelningen.

  3. Även om det VORE möjligt att göra sådana jämförelser som partisekreterare älskar att göra, är det tveksamt om Ulvskog kan ro hem sin poäng: Kika på följande kurva som Andreas Berghs kollega Niclas saxat från Finansplanen:

  http://nonicoclolasos.files.wordpress.com/2007/12/gini.jpg

  De som kan sin ekonomiska statistik ser att det faktiskt ser ut som om borgerliga regeringar är bättre på att öka jämlikheten, medan S-regeringar är bättre på att skapa tillväxt. Om det alls vore meningsfullt med dylika jämförelser, vilket det alltså inte är.

  Slut delcitat

  Läs gärna mer (inkl. kommentarer) på länken nedan:

  http://berghsbetraktelser.squarespace.com/blogg/2007/12/9/ulvskog-i-agenda-om-de-okande-klyftorna.html

 10. Hon uppmanar ju till bojkott av SD i EU-valet. Således ska man rösta på SD i EU-valet. Om inte annat som en protest. Alltså göra tvärtemot vad SC-L-V-MP säger. I alla lägen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: