Ny sprängning i Värnamo


BROTTSLIGHET. För andra gången den här veckan har det varit en sprängning i Värnamo kommun. Vid strax efter klockan 01 natten mot torsdagen så sprängdes en ytterdörr till ett flerfamiljshus i centrala Värnamo, rapporterar Sveriges Radio

Detta är andra gången den här veckan som det sprängs i Värnamo. Natten till tisdagen så sprängdes en ytterdörr till ett hus mellan Horda och Rydaholm.

-Pettersson säger att det verkar vara drag i Värnamo, borta är det gamla tråkiga trygga Sverige.

Om Värnamo på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Ny sprängning i Värnamo

 • tlidforss

  Lilla rödluvan får väl åka dit och ha saft och bullkalas samt tala till folk så dom blir ännu mer förvirrade av hennes politik.

  Gilla

  • Bosse

   Ja,Värnamo är ett föredöme sa hon.En enorm företagaranda strålar ut från den stan.Var det detta hon menade?

   Gilla

 • ossie

  Den underbara mångkulturen sprider sig även till mindre städer se Ronneby, Lysekil, Trollhättan och nu Värnamo. MP jublar att deras importer sätter sin prägel på landet.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Det är nästan ödets ironi att i rödskrikans exemplariska lyckorike Värnamo visar sig nu kulturberikningen från sin bästa sida i stort sett varje dag. När landet når hennes mål om 30 miljoner invandrare kommer vi att vara så berikade att inget återstår av varken Värnamo eller Sverige.

  Gillad av 1 person

 • Mike E

  Lilla Värnamo. Sverige kollapsar snabbt.

  Gillad av 1 person

 • Kenth Andersson

  Dags för en ny genial sprängmedelsamnesti !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: