Niagarafallen har frusit till is

VÄDER. När Pettersson vaknade i morse visade digitaltermometern på minus 15,2 grader. På gränsen mellan Kanada och USA har det också varit en köldknäpp. Niagarafallen, där det på sommaren forsar ned 2400 kubikmeter vatten per sekund, har frusit till is.

Kylan får den välbesökta turistattraktionen att likna en scen ur Disneyfilmen “Frost”. Niagarafallen har bara varit frusna en gång förut och det var år 1848 enligt tidningen.

ABC News 

-Pettersson vill dock påminna om att enligt alla “experter” och “journalister” så är köldknäppar väder och värmeböljor klimat…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Niagarafallen har frusit till is

  1. När Helvetet fryser till is är väl när vänsterflummarna inser att dom har haft fel hela tiden.

  2. Som sagt ALLA extrema väderhändelser beror på den “globala uppvärmningen” orsakad av bilisternas utsläpp av koldioxid därför ska de betala nästan 9 kr i straffskatt för varje liter bensin och diesel. Och bara de och övrig vägtrafik ska betala, inga andra! Rätt pris för bensin och diesel är som i USA ca 6 kronor (ca 5-8 kr beroende på delstat)/liter, där råder rättvisa mellan olika förbrukare.

  3. Pettersson! Det beror på temperatur höjningen så klart säger experterna.Isarna smälter i Antarktis eftersom man har nyligen uppmätt minus 98,6 grader C. Det är flera meter snö i Centraleuropa.Så klart att det blir snö när det är värmebölja.Fråg Greta Thunberg hur detta hänger ihop.

  4. Det är som vanligt klimatförändringarna bara att fråga Greta vårt lands största orakel på klimatfrågor.

    • Hon kan ringa till Al Gore som förmodligen befinner sig på sydliga breddgrader med sin säck full av pengar.

Kommentera