Explosion i Värnamo – dörr sprängdes bort


BROTTSLIGHET. En ytterdörr till ett hus på landet mellan Värnamo och Rydaholm sprängdes bort i natt i en explosion. Boende i huset larmade polisen. Ingen av dem ska vara skadade. Polisen utreder händelse som försök till mord och allmänfarlig ödeläggelse.

Ingen person är misstänkt och polisen säger till radion att det är för tidigt att säga om det finns någon koppling mellan nattens sprängning och tidigare sprängningar och skjutningar i Värnamo kommun.

Polisen…

-Pettersson säger att i Värnamo pågår ett krig om narkotikahandeln, de inblandade är i huvudsak albaner som förvandlat den småländska idyllen till ett mångkulturellt paradis…

Om Värnamo på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Explosion i Värnamo – dörr sprängdes bort

 • Kenth Andersson

  Någon som glömt att lämna in sitt sprängmedel under amnestin ?

  Gilla

 • Jack

  Vaj spjängningen hos en pojitkej? Cetejpajtist?

  Gilla

 • Nils Dacke

  För något år sedan hyllade galna rödskrikan sin hemkommun Värnamo som ett lysande exempel på massinvandringens lyckoplats och där integrationen är exemplarisk. Senaste månaderna har samma kommun drabbats av flera skjutningar, sprängningar och mordbränder. Undrar om någon PK-journalist vågar frågar vad som gått fel i lyckoriket?

  Gilla

  • Ruth Magnusson

   Nej, ingenting har väl gått fel. Det är bara litet mera liv på luckan, kultur kallas det visst. Sådant som vi inte har enligt Mona.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: