Professor Masoud Kamali anklagas för att hota sin chef med ”krigstortyr”


ISLAM. Professor Masoud Kamali är ansvarig för socionomprogrammet på Mittuniversitetet som under honom fått en så kallad ”kritisk” inriktning till socialt arbete med en tydlig antirasistisk och antikapitalistisk profil.

Kamali har tilldelades 2017 års pris för ”Årets kämpe mot islamofobi” av Ibn Rushd Studieförbund, Islamiska Förbundet i Sverige och Sveriges Unga Muslimer.

Aftonbladet har en stor artikel (tyvärr bakom) betalvägg, där det står om att rektorn på Mittuniversitetet bär överfallslarm på grund av den muslimske professorn Kamali.

Anmälningarna och avstängningar har haglat i många år enligt Arbetet.se 

Kamali var en av dem som starkast ryckte ut till Mehmet Kaplans försvar och Yasri Khans kandidatur till MP:s partistyrelse och själv kallade ”muslimska brödraskapet” för ”demokratiskt parti”.

Masoud Kamali är med på bloggen, och tycker att muslimer måste få ta plats i svensk politik, givetvis på sina egna villkor, allt annat är diskriminering…

-Pettersson tycker det är otroligt att en sådan uppenbar extremist som herr Kamali anlitas som”expert” av media och får sitt uppehälle betalt av skattebetalarna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Professor Masoud Kamali anklagas för att hota sin chef med ”krigstortyr”

  • Kenth Andersson

    Verkar vara ett trevligt ställe, vad tycker Löven och hans nya trojka ?

    Gilla

  • Monica

    Denne Masoud Kamali som kommit hit som flykting från Iran. Dessa flyktingar har åberopat asyl p g a den teokratiska islamiska diktaturen där. Varför vill då denne person legitimera och försvara islam och dess existensberättigande här i Sverige som än så länge kallar sig sekulärt.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: