Mustchefen: IS fortfarande ett hot mot Sverige

ISLAM. Terroristhotet mot Sverige är fortfarande kvar trots IS kollaps i Syrien och Irak, uppger Must för TT/OMNI. Enligt den militära underrättelsetjänsten kan det vara så att IS-anhängare tar sig an andra områden och bildar grupper och baser där.

– Avsikten att ställa till skada i väst, och i det ingår även Sverige, har inte försvunnit, och även om förmågan nu är reducerad finns det ingen anledning att tro att hotet kommer att försvinna, säger Mustchefen Gunnar Karlson.

Ungefär 100 ”svenska” IS-krigare befinner sig fortfarande kvar i konfliktzonen och över 150 har återvänt, många av dem har inte ens förhörts av våra flata myndigheter, några har fått nya namn. Omkring 50 tros ha dött.

-Pettersson menar att de som återkommit aldrig skulle ha tillåtits göra det, de skulle ha fråntagits sina medborgarskap och…

Låt proffsen ta hand om sina egna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Mustchefen: IS fortfarande ett hot mot Sverige

  1. Bara att ge IS-anhängare en fin lägenhet och övrig svensk välfärd så är alla hot avvärjda !

  2. Att terrorhoten ökar i Sverige är ofrånkomligt nu när IS högste chef i Sverige får fortsätta att regera och härja fritt här.

    • Ja ja, men vi är i alla fall världsbäst på återvinning!

      Vi tar till och med in en kasserad statsminister igen!

Kommentera