Allt fler unga rånas och misshandlas av invandrare, media och myndigheter mörkar…

BROTTSLIGHET. I går sände TV4 Nyheter ett inslag om att allt fler unga blir misshandlade och rånade av andra unga. Året har visserligen knappt börjat men där intervjuades en kandidat till årets syltrygg. Polisens analytiker Sven Granath.

Granath nämnde fler orsaker till det ökande våldet. Anmälningsbenägen ökar, befolkningen ökar, milda vintrar och varma somrar, men inte ett enda ord om den största anledningen, asylinvandringen och att det är invandrare som i gäng rånar och misshandlar svenska ungdomar. Det ynkedom, men jag är lite imponerad av kreativiteten på bortförklaringarna.

TV4 Play

Inte en enda gång nämns vilka gärningsmännen är eller frågas om signalement och nu vill SMPCL (V) göra detta ännu värre.

– Nåväl, Pettersson ser att Jens Ganman tar upp detta på Facebook.

”Det händer spännande grejor i min hemstad Östersund just nu. Barnrånen (alltså barn som rånar barn) har på rekordkort tid ökat rekordmycket.

Fram tills att alltid pigga Östersundskuriren ryckte ut och började skriva om problemen för några dagar sen var det här ett i princip okänt fenomen.

Man kan säga att det inte fanns.

Men NU finns det.

Detta efter att en av Kurirens anställda skrivit på Facebook att hans egna barn drabbats.

Då blev det bråttom.

Ujuj.

Jag menar, annars hade det ju sett jättekonstigt ut: alltså om Kurirens anställda beskriver en verklighet i sociala medier som läsarna sen inte kan ta del av i själva tidningen.

…en tidning som har som honnörsord att alltid vara först med viktiga nyheter.

…eller sist… om det är en nyhet som kan misstänkas spela ni-vet-vilka-i-händerna.

(ISIS).

Till och med riksmedia har vaknat till.

Dock verkar ingen veta exakt VILKA det är som rånar barn mitt på ljusan dag (antagligen NMR).

Det hela är supermystiskt…”

Nu ska vi inte tro att detta är något speciellt för Östersund, det förekommer över hela landet och även på små orter. Invandrare rånar svenskar på kläder, mobiler och misshandlar, ren rasism.

För er som tror att detta är ett nytt fenomen kan lyssna på Gunnar Wiklund när han sjunger om att barnrån, terrorism, knarkuppgörelser. heroinhandel, gruppvåldtäkter och bomdåd alltid har varit ett problem i Östersund…från 1959…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

29 thoughts on “Allt fler unga rånas och misshandlas av invandrare, media och myndigheter mörkar…

 1. Hörde och såg Sven Granaths bortförklaring…rånen beror på milt väder.

  Polisens analytiker måste både vara blind, döv, supernaiv, ryggradslös, sinnessvag och anser att svenskarna är likaså, som tror på denna sjuka bortförklaring.

  Så i länder som inte har vintrar, då bör ju då dessa länder vara drabbade med >100% rån och brott…

  FY FAN FÖR DESSA SJUKA RYGGRADSLÖSA SYLTRYGGAR SOM GÅR I STEFAN LÖFVENS KOPPEL.

  Synd om de poliser som är bra och ser verkligheten, och har dessa ynkryggar, som spottar dessa bra poliser i ansiktet.

  • Med tanke på hur folk röstar och hur vissa jag känner resonerar så går många uppenbarligen på dessa bortförklaringar.

 2. Tack till dig som lade in Gunnar W och hans dåtida schlager.
  Ni yngre som inte levde på den tiden kan inte föreställa er hur fint och fredligt allt i stort var,på den tiden.
  Konditoriet han sjunger om tvingades stänga ner,när staten tog ut allt större avgifter/skatter. I dag finns istället en pizza bredvid en falafal-bod, dessa slipper extra skatter,och har istället erhållit startbidrag !
  I salen det hördes musik ifrån på 50-talet,finns idag ett azyl-mottagarhem.
  Utanför den dåtida Cafét på Storgatan,är idag allt öde,med undantag av några zigenare som sitter och säger ”hej”…..

  • Vill tillägga att i min lilla stad fanns på den tiden ett Torg och en Saluhall,där stadens boende kunde handla grönsaker och livsmedel,från de otaliga stånden. En livlig handel på affärsgatorna runt ikring Torget trots alla dåtida bilar,och hästskjutsar.
   I dag är allt utdött,och de styrande (M/MP) gör vad de kan,för att hindra bilar och andra fordon,att köra in i centrum.
   F.d. P-platser har idag istället ”utsmyckats” med diverse konst och prunkbyggnader.
   Istället tvingar de nu befolkningen ut till landet,när de skall handla livets nödtorft.
   De äldre utan fordon,får hjälpa sig bäst de kan,eller nöja sig med vad Stadens socialförvaltning kan erbjuda,ifråga om djupfrysta rätter !
   F.d. butiksägare lever nu,om de inte helt skinnats nere i varmare trakter vid Medelhavet ! Allt har förändrats under c:a 50 år !!

 3. Din och andra bloggar når många människor så alla vet. Om det tex står i en tidning att stora gäng bråkat osv så vet de flesta vad det är för människor som bråkat. Det gäller även andra brott, vi vet. När utombordsmotorn försvinner så vet vi vart.
  Det vi inte vet är hur det skall bli bättre på dessa områden, men för mig verkar det ändå som om många av våra lagstiftare fått upp ögonen.

 4. Det bisarra i det hela är ju att offrens föräldrar röstat för att deras egna barn ska åka på stryk av babbegäng.

 5. Som kontrast till detta svamlar Löven just nu i SR P1 om hur bra allt är och hur mycket bättre det ska bli, han menar väl för sig själv och hans kumpaner.

 6. Den där Granath, vad f-n var det för en idiot, det han sa var nog bland det dummaste jag hört någon företrädare för rättssamhället uttryckt någonsin.
  Det är för sorgligt att man inte vågar tala klarspråk!!
  Varför hade man inte intervjuat någon av de killar som blivit rånade, de måste ju veta vad det är för pack som håller på med detta.
  Men någon fråga om detta ställdes inte av journalisten.
  Men det var väl viktigare för TV4 att tala om att det var en SD-politiker som lämnat ett kommunalt uppdrag på grund av att ha skrivit nåt på twitter.

 7. Skulle anmälningsbenägenheten öka!

  Det är precis tvärtom, vem vågar anmäla något i dagens Sverigeistan!

 8. När mina grabbar är så gamla att de behöver försvara sig så kommer det bli med vapen i hand, det är jag övertygad om.

  ”De folkvalda” har inte en aning om vad det är de gör, eller så vill de ha massgravar utanför varje större stad, sönderskjutna och bombade hus samt svält och missär.

 9. Den idyllen är förbi och passar inte dagens politiker. Mår väljarna för bra är de i för svag beroendeställning till sina politiker. Regeringar och myndigheter har ju länge jobbat med att återföra Sverige till medeltiden. Stråtröveri, rån i hemmen och hot om våld har förmodligen aldrig varit så omfattande. Europa och Sverige i synnerhet bjuder in stora folkmassor från MENA-kulturer, som ofta verkar djupt förhärdade i kriminella klanbeteenden. De folkvalda bjuder dem villkorslöst på allmänhetens bekostnad. Trots ett beteende, som kan uppfattas, som hat mot allmänheten har riksdagens och myndigheternas politiker fått en märklig makt över sina väljare där skatter och avgifter ständigt måste höjas. En makt, som får de avskydda väljarna att ändå välja dem om och om igen. Medan vård och samhällsservice knäar, sitter politikerna i EU eller FN och beslutar om större kvoter av anhöriginvandring och asylsökanden och ytterligare höjning av skatterna. De enda partiet i riksdagen, som någorlunda fritt protesterar mot den sjuka utvecklingen är SD men blir avvisade som rasister eller främlingsfientliga. Varken media eller public service talar i klartext om orsaken till samhällsproblemen inom skola, vård och rättsordning. Visst är allt detta skumt? En slags vansinnig masspsykos? Hur länge kan regeringen mörka och låtsas som att ingen samhällsförstöring pågår? Tydligen fyra år till, efter det fyra år till osv…. så länge masspsykosen håller i sig.

  • Bra uttryckt. Det senaste exemplet på liknande masspsykos är Tyskland på 30-talet. Det konstiga är ju att vår generation är mycket mer upplysta än vad fallet var på 30-talet..Ja allting är väldigt underligt. När skall insikten komma att priset för den s k humanismen är alldeles för högt

 10. Eftersom vi inte kan förvänta oss någon hjälp från handlingsförlamade och inkompetenta politiker, ej heller från polismakten ser jag ingen annan möjlighet än att Svenska ungdomar får samla ihop sig i lika stora gäng
  och möta dessa skitstövlar på lika villkor. Skitstövlarna vet att Svenska ungdomar inte får någon som helst hjälp från vare sig Myndigheter eller Media och detta utnyttjar dom till max.
  Jag undrar ifall Svenska myndigheter önskar sig inbördeskrig? För den tafatthet man visar upp emot importerade smågangstrar är vidrig att skåda, och med en media som är maktens kompisar kan man inte förvänta sig något, dock kan vi ge fan i att köpa dessa skämt.

 11. Dessa ständiga påhopp på SD.
  Jag Googlade på ”Manisk”.
  HJÄLP!
  Vår regering är sjuk!

 12. Det är fantastiskt vad forskarna vet mycket nu mera. Att klimatförändringarna till och med påverkar misshandelsfrekvensen.

 13. Man ska inte önska andra olycka men nog är det f-n att det ska behövas närkontakt av tredje graden innan ”journalisten” vaknar och rapporterar. Det verkar behövas större (lat. major) händelsen innan lööfen trillar på plats. Ska det verkligen behövas 51 % traumatiserade svenska familjer innan vi får ett slut på galenskapen?

  • Om man ska se det från den ljusa sidan så ökar ständigt chanserna att en journalist själv ska räka ut för den skit de själva varit med och skapat.
   Kanske därav uttrycket att anmälningsbenägenheten ökar? Benägenheten att skriva hur det faktiskt är ökar.

 14. Såg inslaget strax efter jag sett repris på parlamentet.
  När dåren sa att det bla berodde på varma somrar och mildare vintrar trodde jag fortfarande jag såg ett humorprogram.
  Helt otroligt vilka idioter det finns som säkert är avlönade med skattemedel.

 15. Den svenska censuren fungerar just nu perfekt men allting har som tur alltid ett slut och en dag räcker censuren inte längre till för att mörka 7 klöverns förräderi och svek mot Sverige och dess äkta infödda medborgare !

 16. Sätt era söner på kampsport eller låt dom bli offer.
  Årets syltrygg är det ett event som finns?
  Om inte så vore det på tiden att det införs.
  För kandidater saknas inte.
  Tänk att sända galan på alternativ radio.
  Åhhh årets syltrygg…….. moooorrgan johansson.

  • För all del är kampsport bra, men dessa gäng attackerar bara när de är i numerärt överläge; de ser inga problem med 5 eller fler mot 1 och de ser det inte som fegt att flera går på en som är mindre/ betydligt yngre.
   De ser det som att de visar dominans, vilket är viktigt för dem.
   (Hur jag vet det? Några av dem har förklarat det för mig.)

   • Ja men då får väl Svenska grabbar röra sig i grupp med kniv i fickan, eller ska vi axeptera muslimskt övertagande.

   • Gilette var inne på något med sitt ”toxic masculinity”. Problemet var att man valde ”cultural appropriation” när man besatte skurkrollerna med vita män och hjälterollen med icke-vita män.

    (Ber om överseende med min språkblandning men fenomenen har inte riktigt än fastnat här.)

   • Jo, svenska killar och tjejer kommer snart lära sig att de måste röra sig i större grupper, precis som folk från klankulturer gör.

Kommentera