En humanitär katastrof – skapad av svenska politiker

INVANDRING. Fatemeh Khavari är riktigt igång efter att ha varit på semester en månad, dmen har fortfarande inte berättat varför hon varit frånvarande på sociala medier i en månad. 

På bilden Fatemeh Khavari och en liten. Vem det är vet jag inte men han är säkert ett ensamkommande barn som vandrat ända hit alldeles ensam. Kul att de hittat ett riktigt barn i varje fall.

Några stycken av Khavaris twitter den senaste tiden.

17 januari: ”Bostad är nödvändigt.För att klara studera.Alla studenter har rätt till ett hem.Utan hem – ingen ro. De som fått Uppehållstillsånd på Gymnasielagen särbehandlas. Det är inte värdigt!Vem tar ansvar?”

18 januari: ”En humanitär katastrof – skapad av svenska politikerDen situation som dessa pojkar befinner sig i är så långt ifrån humanism och medmänsklighet man kan komma”.

20 januari: ”Nej, Migrationsminister – du svek! Du kan inte hänvisa till eget ansvar för boende för studenter. Det är regeringens ansvar! Mina systrar o bröder har väntat sedan somras på beslut -utan beslut, inget ”personnummer”

20 januari: ”inget hyreskontrakt, inget jobb, ingen stöd, ingen säng, ingen mat. Havererad lag – som stoppats av domstol – ditt ansvar! Åldersuppskrivna m. ovetenskaplig metod (SvD) – ditt ansvar! Vuxen från en dag till annan. Du svek! Unga människor kom som barn!”

20 januari: ”Avtal om tvångsutvisning med Afghanistan. Du svek! Var ärlig! Var människa! Du svek!”

20 januari: ”Nej, Migrationsminister – Ditt ansvar! du svek! Kan inte hänvisa till eget ansvar för boende för unga flyktingar. Det är regeringens ansvar!”

20 januari: ”Mina systrar o bröder har väntat sedan somras på beslut – utan beslut – inget ”personnummer”, inget hyreskontrakt, inget jobb, ingen stöd, ingen säng, ingen mat. Havererad lag – stoppad av domstol – ditt ansvar! Åldersuppskrivna m. ovetenskaplig metod (SvD) – ditt ansvar!”

20 januari: ”Vuxen från en dag till annan. Du svek! Unga människor kom som barn! Avtal om tvångsutvisning med Afghanistan. Du svek! Var ärlig! Var människa! Du svek! 

-Pettersson tycker Fatemeh verkar lite tjatig, tydlig är att de afghaner som tagit sig hit från Afghanistan, Iran och Pakistan inte har något eget ansvar. Det är svenska skattebetalares ansvar att ta hand om dessa desertörer enligt Fatemeh Khavari.

Nåväl, jag behöver inte kommentera så mycket, andra ger henne svar på tal, men jag håller med Fatemeh att detta är skapat av flata svenska politiker.

Tycker det är lite fascinerade hur man kan ta sig runt halva jorden utan föräldrar, identitet och tillgångar men så snart man kommit till Sverige klarar man plötsligt inget själv och andra ska fixa.

ge oss allt nu utan krav .. skit i svenska handikappade barn som riskerar att DÖ pga av att NI ska ha å ha å ha … pensionärer som blir utan mat . poliser som går på knäna,folk som där i onödan på sjukhusen . bara ni får erat -skit ialla som betalar skatt

Du vet att medborgare i Sverige, av alla ursprung & åldrar, som arbetat & betalat skatt, nu själva står utan hyreskontrakt, jobb, pension, LSS-stöd, bostad och mat, med mera? Däremot har de betalat allt som flyktingar idag ändå har. Har du ingen skam eller verklighetsuppfattning?

Det dina bröder och de få systrar ska ha är en enkel biljett till Afghanistan

Tiden är med ett stopp och priset avser Tur och retur och det ska det naturligtvis inta handla om.

är du på riktigt, Khavari….

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “En humanitär katastrof – skapad av svenska politiker

 1. Denne har lite rätt ändå, det är politikers ansvar att kasta ut alla som ljuger. Spelar ingen roll vad dom ljuger om, bara å bunta ihop å kasta ut dom.
  Även har denne rätt att politikerna svikit, men det är det arbetande folket dom svikit. Inte sådana som sitter på något torg och inte gör rätt för sig, bara sitter och gnäller och ska ha en massa saker

 2. Dom skall inte ha flygbiljet,dom kan gå tillbaka samma väg som dom kom .Dom hittar alla fal. JALLA JALLA.

 3. Läste en uppskattning av Afghanistans naturrikedomar. Landet har enorma rikedomar allt från olja, gas, metaller, så tex har landet världens största kopparfyndighet. Jordartsmetaller inte ens inventerade. Saudierna är fattiga jämfört med detta land. Ändå ingen utveckling bortsett från Kina som finns på plats och verkar vara den enda kraft som skulle kunna få något att hända. Landet var i 300 år Kristet innan immuniteten mot all utveckling anlände, stavas ISLAM. Skithålsländer sa Trump, hur många länder finns inte på detta klot som vänstern har predikat för: Inte ditt eller ditt lands fel, det är den vite mannen som sugit ut dig och förhindrat all utveckling. Så fortsätt att titta i mobilen och drömmen om det goda livet i Europa för ditt eget land verkar de flesta av er inte vara intresserade av.

 4. Är inte agenten Fatemeh som skrivit… ”Bostad är nödvändigt.För att klara studera.Alla studenter har rätt till ett hem.Utan hem – ingen ro. De som fått Uppehållstillsånd på Gymnasielagen särbehandlas,det är inte värdigt!Vem tar ansvar” …………………

  det är precis samma folk som sitter och textar ziggarnas enfaldiga snyftstories på sina papper de håller upp dvs
  rödingar eller marxistiska Bolsjeviker vilka är starkt anti europeiska/antivita
  (se bara vad de uträttade under revolutionsåren i Ryssland(sovjet)
  Illegala turister ställer alltså krav på att svenskarna ska bjussa på allt tom mysiga lgh fritt+utbildning osv osv….infinitum
  får man inte gå i gräddfiler så kallas svensken för rasist i vanlig ordning

 5. Samtliga s.k. politiker i 7-klövern och samtliga s.k. journalister i den Svenska massmedian skall stå för 100% av vad alla dessa analfabeter som löven och hans kriminella s.k. regering importerar och tjänar många sköna miljoner skattefritt om året på.

 6. För övrigt – vad förväntar sig dessa fuskafghaner av oss?

  ”En sak återkom hos alla jag talade med i Afghanistan: Förväntningarna på Sverige var enorma och fullständigt orealistiska.

  Man var helt övertygad om att Sverige var landet där man aldrig mer skulle behöva anstränga sig eller arbeta, landet där man skulle få hus, bil, pengar, kvinnor, ja allt.

  Utan krav på motprestation. Ett Paradis på jorden. Svensken sågs som obegripligt rik, eftersom han frivilligt delade med sig till någon han inte var släkt med – vilket av afghanerna ansågs fullständigt befängt.”

  http://helenaedlund.se/nar-malbilder-kolliderar/

 7. Fräcka otacksamma bedragare, fy fan på ren Svenska.
  Finns det ingen skam i kroppen på denna asylmissbrukare.

 8. Borta en månad?

  Varit hemma hos mamma och pappa och ätit gott.

  Nu här igen som ensamkommande liten pojke, och ställer krav på oss.

  När passpolisen såg att hon smet ut ur landet, kunde dom nu inte bara annullerat passet efter hon bordat planet?

  Skulle sparat mångmiljonbelopp år oss skattebetalare.

 9. Dessa parasiter ska åka hem våra bostäder behövs för svenska ungdomar om de någonsin ska kunna flytta hemifrån och få ett eget liv.

 10. Fatemeh Khavari borde rikta sina oförskämda krav till sina vänner med stort inflytandet i Sverige. De bär samtliga skulden till alla förödande brister som uppstått under deras vanstyre och som inte blivit åtgärdade i det svenska samhället under de senaste 30 – 40 åren.

  Jonas Sjöstedt, partiledare för (V) tillsammans med Fatemeh Khavari.

  https://i0.wp.com/hotpot.se/politik/wp-content/uploads/2017/10/fatemeh_khavari_jonas_sjostedt.jpg

  Jan Eliasson (S) fd diplomat, fd ordförande i FN:s generalförsamling och fd utrikesminister tillsammans med Fatemeh Khavari

 11. Vi ska inte klandra Fatemeh och hennes afghanska landsmän för deras beteende.
  De som ska klandras är dessa män och kvinnor som vi såg med den arrogans och totala maktfullkomlighet som endast de som har en megalomanisk självbild och är gravt missgynnade när det gäller det mentala tillståndet kan uppvisa som möjliggjort det.
  Det är en tragedi för svenska folket allt som de har åstadkommit och även så för de afghanska barnen/männen och andra invandrargrupper som inte passar in i det svenska samhället och får svårt med bostad och jobb samt har inget intresse för att intrigeras i Sverige.
  Nu ska man öppna upp redan alltför öppna gränser än mer. Signalvärdet är väl redan ute i världen huvudsakligen Menaområdets länder och det planeras säkert för fullt och flyktingsmugglarna gnuggar händerna hur man ska ta sig till Sverige.
  Ska detta vansinne pågå till 2022 så är vi ohjälpligt förlorade.

 12. HAN är sannolikt en galjonsfigur för en extremistisk kulturmarxistisk ”TROLLFABRIK”. Vi ser samma i klimatbedragarnas ”Greta”, som ju är en produkt av ett s k ”smart” marknadsföringsbolag, vilket i verkligheten är en aktivistisk kulturmarxistiskt ”TROLLFABRIK”.

Kommentera