Det blev ingen superblodmåne, det blev…

GOTT OCH BLANDAT. I morse var det superblodmåne, fullmåne och månförmörkelse på samma gång. Den unika händelsen skedde tidigt på måndag morgon, den 21 januari, mellan 05.41 fram till 06.44. 

-Pettersson var uppe flera gånger i natt, det var -11 grader och ett kraftigt månsken som gav skuggor. Vid 04-tiden drog det dock in moln som skymde och det blev kolmörkt.

Nästa chans att se en superblodmåne får jag i september 2025 och därefter på nyårsafton 2028.

Så i stället för en röd fullmåne, visar jag några bilder från sommaren i den sörmländska skogen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Det blev ingen superblodmåne, det blev…

  1. Eller 12 år, de kristna önskade bättre sjukvård i valrörelsen, varför var den inte bättre när de kristna satt i regeringen.

  2. Synd att du inte såg den! En symbol, så god som någon, för tillsättning av Lövens kriminella gäng! Förmörkelse och blödande land. Samt rödaste röd, som gänget som tar över.

    Att inte DU såg den, kanske är för att du står så stark mot all Lövensk skit. “Du är inte av denna världen, men i den.” Sa Jesus om de troende. Och du vill ju verkligen det godaste goda Pettersson. 🙂

    • Alltså, är det idag DOMMEDAGEN!!! Det var DÄRFÖR månförmörkelsen ägde rum! Och det var DÄRFÖR vi idag hade BLODMÅNE!

Kommentera