Allt kommer att bli bra

INRIKES. Statsminister Stefan Löfven ägnade sig åt sin regeringsförklaring idag, han lovar en hel del. Välfärden ska förbättras, integrationen ska förbättras, tryggheten ska ökas, brottsligheten bekämpas.

Sverige ska bli världens första fossilfria nation, de som har rätt till assistansersättning ska få det, skatterna ska sänkas, pensionärerna har byggt landet och de ska få den ersättning de förtjänar, samernas rättigheter ska förbättras (nu är de tydligen inte svenskar längre), föräldrar ska få en vecka extra ledigt, jobben ska bli fler, det ska bli studiero i skolan och mobilförbud införs och så vidare…

-Pettersson lyssnar så jag får skavsår i öronen, allt kommer att bli bra. Tack Stefan, du imponerar, när du lovar allt åt alla…

Stefan sa dock inget om varför allt inte redan är bra efter fyra år.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

33 thoughts on “Allt kommer att bli bra

 1. Det är mycket tveksamt om han själv vet om, att han själv var den Statsminister han nu skall efterträda.

 2. INTE ALLS!!!

  Det låter stort, när hunden skäller. För, när grunden är usel, helt förkastlig och satanistisk, kan inte resultatet bli nåt annat heller. Vad jag menar är den socialistiska invandrarkramande utgångspunkten. Det är som Don Quijote, som slogs mot väderkvarnar. Detsamma gör löven. Genom att han med ena handen ökar på möjligheterna i vårt land, för att med den andra försöka stävja det han själv förorsakat. Det blir alltså ett nollsummespel. Och alltså en kamp mot väderkvarnar, som Löven framställer som jättar, men i själva verket är flyktig och undflyende luft.

  • DET ÄR TRÄDEN SOM ANFALLER ALLA SPÄDA GRÖDOR, MED SIN SIBIRISKA KOLSCHOS-POLITIK. ENDAST DET RAKA RÄTLINJIGA ALLAS-LIKAS-VÄRDES-DOGMATISKA SKA RÅDA I JÄMLIKHETENS INTOLLERANTA ABSLOLUTA LAND, DÄR INGEN AVVIKELSE FÅR FINNAS TILL.

   De stammar som enväldigt ska styra över alla förkvävda blommor och buskar är:

   Löv-en, Löv-in, Lööf och Björk-lund.

   Det säger väl allt, eller hur?

   TRÄDENS TYRRANI!!!

 3. Allt kommer att bli bra när sosseregeringen med vidhängande miljöparasiter ligger i spillror efter en ny lögn period i Sveriges historia.

 4. Vilket äckligt patrask till lögnare och fuskare.
  Att det finns över 50% svenska väljare som röstat för detta är oförlåtligt,jag känner ingen samhörighet med dem,jag känner mer samhörighet med en åsna
  De ljuger så tungan fräter sönder.
  Häng dem högt skulle Clintan föreslagit!

 5. Tycker statsministern först ska jobba med och “pricka av” 2014-års vallöften. Innan han blåser ut nya bubblor, utan innehåll.

  EU:s lägsta arbetslöshet och ett tryggare Sverige t.ex……

 6. Det låter ju som det brukar låta före ett val konstigt nog – efter valet (som nu) brukar alla nedskärningar, skattehöjningar och allt annat elände komma

 7. Shekarabi civilminster !?
  Ygeman förlåten efter sitt förra misslyckande!?
  Mikael Damberg pappas lilla pojke som inte kan stava till eller aldrig haft ett jobb blir inrikesminister med ansvar för polisen !?
  Molgan med sina geniala knivlag och vapenamnesti får ansvar för migration !?
  Osv osv……
  Vilken SKÄMT, nu kan inte sjunka lägre utan undergången är ett faktum, redan 2022 kommer mycket ha hänt i Folkhemmet när 4/V-trojkan med Löven i spetsen har gjort sitt.
  Som sagt, det mångkulturella Sverige är tryggt och blir naturligtvis nu ännu tryggare framöver med dagens politiska laguppställning !!!!

 8. Löfvén, Ygeman och Margot får mej att behöva andas långsamt i en papperspåse. Stackars Sverige.

 9. Landsfader Löven har lovat att han ska lösa alla problem som tydligen finns i dagens annars trygga och heligt mångkulturella Sverige !
  Lite besviken blir man av att höra detta när man trott att inga problem finns i dagens Folkhem.

 10. Inte vad fan får jag för pengarna nu utan vem fan ska betala blir frågan fyra år framåt. Inte jag i alla fall.
  Då DI går ut med att företagarna hyllar den nya regeringen tänker jag såhär.
  De är kapitalister, de ser att Sverige rasar med kronan, börsen och det kommer en lågkonjunktur i någon form.Då det är uppenbart att det går nedåt tänker de, vi ger ett lugnande intryck och kritiserar inget. Då hinner vi packa kappsäcken och dra, sälja aktierna, flytta kapitalet. Det är råttorna som lämnar skeppet och inge jävel tänker på landet eller folket. Lite får folket skylla sig själv som inte opponerar sig.

 11. Den som tror på Stefan Löfven och hans anhang måste vara grovt mentalt otillräckneliga samt tro på jultomten.

 12. Stefan Löfven jobbar inte för svenska folket och Sveriges bästa,tvärtom,det kan ju både en blind och ett barn förstå som hör /läser vad denne storlögnare och förrädare har raserat i vårt så forna trygga och fina land,Löfven tjänar globalistherrarna och deras sataniska agenda 2030,som Löfven är oerhört pådrivande att göra Sverige till föregångslandet för.
  När man läser agenda 2030 ( tidigare 2021) så känner man igen,man ser kommunismen lysa rakt igenom alltihopa som en röd tråd,kommunismen är inte alls död om någon trodde det,den har bara kamoflerat sig lite annorlunda,same shit but different .

  Rosa traktor bloggen har gjort en djupdykning i agenda 2030 där de globala målen för hållbar utveckling presenteras.


  Det som sker nu i Sverige ingår i en medveten strategi att bryta ner samhället för att kunna införa diktatur. De enda som erbjuder ett alternativ till denna utveckling är Sverigedemokraterna.”

  Detta är naturligtvis väldigt kontroversiella ord och detta har uppmärksammats såväl i vanlig som alternativ media. Många så kallade experter och vetare har orienterat den här frågan och ingen har väl från början velat backa upp detta påstående.

  Men det som har hänt sedan detta började uppmärksammas 2015–2016 är att allt fler börjar se det faktum att detta verkligen är vad som sker och jag ska gå in mer på de bevis som tycks styrka det.”

  https://rosatraktor.com/2018/10/23/demokrati-globalism-diktatur-agenda-2030-och-sverige/

 13. Tänk att det blev ingen regering den här gången heller.
  Men det Svenska folket börjar bli vana nu, vi har ju inte haft någon regering sedan 1969.

 14. Om man skulle tro på vad denna notoriska lögnare står och säger i sin propaganda tv så skulle man snart finna att det går åt 2-3 statsbudgetar om året för att finansiera alla dessa lögner.

 15. Allt låter så bekant, ha vi inte hört detta förut från olika Statsminister av olika kulör.
  Som vanlig bli vi tagen i ändan utan vaselin.

 16. Bla bla bla bla. Tomma ord som vanligt från en man som är tom i bollen. Sluta snacka och skrid till verket nån gång för fn. Kommer aldrig hända, dom kan ju inte va dumma mot sin valboskap

Kommentera