”Vi kommer att locka ut dig på din tomt och där kommer vi att avrätta dig.”

BROTTSLIGHET. Göteborgs-Posten har granskat veganrörelsen, det verkar som om veganerna borde behandlas som terrorister. 

I GP:s granskning om terrorn mot bönderna läser några av dem upp hot de utsatts för från delar av veganrörelsen. Följ serien på GP.se från tisdag den 22 januari.

Facebook

20 thoughts on “”Vi kommer att locka ut dig på din tomt och där kommer vi att avrätta dig.”

 1. De där veganerna är sällsynta iallafall har jag inte sett nån. Den typen av människor har och kommer alltid att finnas, hjälp offren, men begrav de andra i tystnad.

 2. Människan måste ha fett kött i kosten annars fungerar inte hjärnan i alla sina möjliga funktioner, bl a intelligens.
  Hoten från veganerna blir ytterligare ett av bevisen att seriös forskning har rätt!

 3. Hej Grune . Tror inte de äter gräs , snarare så röker de gräs . Har så gjort i långliga tider av deras uppträdande att döma . Mvh Sjöström

 4. Dessa stackars misslyckade grottmänniskor, behöver bjudas på en riktig korvgrillning !

 5. Den menlösa, värdelösa s.k. polisen vi har i Sverige gör inte ett skit för att stoppa detta i rädsla för SVT, Aftonbladet, Expressen, Metro….Det är order från vår s.k. regering där Miljöpartiet har ett starkt inflytande….

 6. VEGANER är terrorister, de tar parti för halalslakt och islam, de skiter i djurens lidande, i flesta fall skitungar i 15-20 års åldern utan arbets-och livserfarenhet!

  • De ger sig på dem som inte försvarar sig kraftfullt, då är svenska bönder lämpliga offer…I andra länder skulle folk gjort processen kort med dessa snorvalpar!

 7. Galenskaper och ondska har inga gränser i stora Gökboet Sverige.
  Dessa sk veganer eller vad de nu är är bara hjärntvättade nyttiga idioter åt makteliten som vill få bort alla våra bönder i Sverige,de bönder som de inte kan driva i konkurs och armod förföljer,hotar och trakasserar de ohämmat, samma beteende som fanns i det gamla Stalinistiska Sovjet,bara läsa historia om kommunismen så förstår man och kan dra slutsatser om vad som pågår här,riktigt otäcka saker.Läs på om målen med agenda 2030 så ser man varför det sker som det gör i Sverige idag.Folket måste utbilda sig själva med rätt kunskaper först då kan vi tillsammans avslöja ondskans planer och göra stort motstånd mot att bli förslavade och fråntagna allt privat ägande av en satanisk globalistisk maktelit ,samma som Stefan Löfven och sjukklöverligan tjänar som lydiga lakejer.Detta är det största folkförräderiet någonsin genom mänsklighetens historia.

 8. I andra länder är de redan klassade som terrorister. I Sverige samarbetar de med jordbruksverk och länsstyrelserna. Kolla bloggen forysta där ligger många fall uppe!
  Medierna kallar de för goda, köttfri måndag killen från Lidingö får debattera samtidigt som han hotar och en annan nisse får betalt för att föreläsa på GBGs universitet.
  Vänstern och MP stöder dem. Schlyter är en. Feministerna stöder dem, många är grönsaksterrorister där.
  Jag är alltid hotad av dem, jag står på deras lista och det är jag stolt över.
  Jag engagerade mig för mina kollegor, det var då jag fattade hur genomsyrat det svenska samhället är av åsiktsterrorn som tar till våldsamhet mot sina medmänniskor. De kramar ulliga gulliga djuur men förföljer en hel familj, barnen också. Polisen skiter i det, medierna med. Det kommer en blänkare ibland så heder åt GB posten!

  • Och som spindeln i nätet sitter socialisterna med sina tentakler som når ut överallt i hela Sverige på alla nivåer och områden, detta har de lärt av de gamla Lenin marxisterna och Stalinisterna i det forna Sovjet med den skillnaden att de svenska socialisterna är lite listigare och jobbar mer långsiktigt,men de har flera samma metoder och använder extremistiska våldsorganisationer för att hota,skrämma icke önskvärda skötsamma och hårt arbetande personer som står ivägen för deras plan och mål,ännu avrättas fysiskt inga oliktänkande regimkritiker/ icke önskvärda personer som hindrar fullbordandet av agenda 2030,men vart går gränsen för dessa ondskans hantlangare?

   • Men sin enorma feghet är dom samma slags pack som dom kallade djurrättsaktivisterna som släppte ut flera hundra Minkar från en farm, men där höll det på att gå åt för dessa fega element, som var tvungna att ta sin tillflykt till bilen och låsa in sig där för annars hade dom åkt på välbehövligt stryk.

    Att sen Minkarna som är vana vid att bli utfodrade inte själva
    får tag i mat det begriper inte dessa virrpannor, men tyvärr så bryr sig inte myndigheterna om dessa sabotörer, utan dom räknas till dom goda i P K samhället.

   • Jag undrar om regeringen föregår med gott exempel när dom är ute på sina gratis festresor i världen. Alltså äter gräs och sköljer ner med vatten.

 9. Ja men detta är ju de goda människorna.
  Förmodligen uppbär dom också statligt stöd för sin verksamhet.

Kommentera