Dags att packa resväskorna…?

INSÄNDARE. Ja, det ligger nära till hands. Stefan Löfven och hans inkompetenta, passiva och obildade socialisteskader skall under ytterligare fyra år tillsammans med MP och islam, föra Sverige tillbaka i tiden, ännu närmare tredje världen.

Samme Löfven som i riksdagens kammare och offentligt i SVT, kallat mig och alla er andra drygt 1,1 miljoner svenska SD-sympatisörer för nazister.

Nazister för att vi inte accepterar islamiseringen, att utomeuropeiska bidragsturister (grupp)våldtar svenska kvinnor på löpande band, för att vi protesterar mot dagliga skjutningar – sprängningar – anlagda bränder av skolor och bilar… utarmningen och splittringen av Sverige som nationalstat, kritiserar den monumentala förskingringen av svenskarnas skattemedel, den socialistiska korruptionen med dess massiva lögner och utstuderade bedrägeri. Samt opponerar oss mot den systematiska destruktionen av det svenska samhället.

Bara för att vi har invändningar mot detta blir vi kallade nazister!

Massivt förakt mot Sverige

Vårt hemland Sverige, som man bokstavligen skänker bort till en årlig invasionsarmé på mer än 100 000 islamska bidragsturister från dysfunktionella länder i muslimska Afrika, Afghanistan och övriga Mellanöstern.

Medan svenskarna degraderas till andra klassens medborgare i sitt eget land, med inskränkt rörelsefrihet, upphävd kvinnofrid, kraftigt reducerad välfärd, krackelerad ekonomi, allmän trygghet som slagits i spillror… Medan svenskar diskrimineras och underkastas rasism, samt blir till vänsterpolitiskt legitima vålds- och brottsoffer.

Den som inte reagerar mot detta vedervärdiga vansinne, kan aldrig betraktas som normalbegåvad… Löfvens och det socialistiska anhangets förakt mot Sverige och svenskarna går långt bortom allt förnuft.

Islam-socialistiska Sverige, en mardröm

I socialdemokratins ultimata paradis Sverige – som i själva verket har utvecklats till en bisarr mardröm – har det blivit kriminellt att offentligt tala om att det mesta håller på att gå åt helvete.

Sjuk- och fattigpensionärer (tacksamma offer för den statligt subventionerade tanke- och åsiktspolisen) är lätta att anmäla och klämma åt. Man vågar inte protestera, med respekt för att man en gång för längesedan fick lära sig, att Sverige var en demokrati och en rättsstat.

Demokrati och rättsstat… Glöm det! I någon av islamlandet Sveriges politiskt korrumperade domstolar beslås man år 2019 antingen med böter eller fängelse, för att ha uttalat eller skrivit sanningen.

Under tiden blir mängder av anmälningar av ex. gruppvåldtäkter utförda av utomeuropeiska asylturister på svenska kvinnor, liggande i månader och år… i brist på utredningsresurser. Trots att det finns både vittnen och bildbevis!

Normalbegåvade svenskar kallas nazister av Riks Mongot

Att bli kallad nazist, av landets ”statsminister”, för att man ser katastrofen känns inte särskilt bra. Det luktar unken vänsterdiktatur och genuint demokratiförakt lång, lång väg. Det går inte riktigt ihop med att påstå sig representera ”feminism”, ”allas lika värde”, ”demokrati” och dessutom ha tagit till sig de ”godas värdegrund.

”Statsministerns” uppträdande visar inte bara på en mycket primitiv, obildad och okultiverad individ, utan indikerar även på ett psykiskt labilt tillstånd spetsat med ett mindervärdeskomplex, som i botten pekar på ett allvarligt mentalt handikapp. Sammantaget ett irrationellt beteende som visar att människan är långt ifrån tillräknelig. Och fullständigt opålitlig.

Då globalisternas efterblivne spratteldocka, socialdemokraten och ”statsminister” Stefan Löfven, utan hämningar kallar mig för nazist – utnämner jag förbehållslöst honom till Sveriges genom tidernas största Riks-Mongo.

Löfven, fiaskot personifierat!

Stefan Löfven är ingenting annat än en inkompetent fackföreningsnolla och en stor socialdemokratisk bluff! Ingen utbildning, inga skolor, ingenting… endast inskolad i SSU och uniformerad i fackföreningen Metall.

Den som tycker att jag har fel… OK. Titta tillbaka på fyra år som gått med denne pajas vid ”makten”. Har han inte gjort bort sig på hemmaplan, har han farit världen runt och betett sig som en efterbliven fjolle! Detta borde väl mer än väl räcka som bevis.

Om inte… fundera över hur mycket ”statsministern” har mellan öronen, då han håller en sådan som politruken Dan Eliasson om ryggen… eller Ygeman, eller Hultqvist… eller Wallström… eller…

Stefan Löfven är en tragedi – som drar Sverige med sig i fördärvet! Han blir aldrig någonsin bättre än vad han är i dag. En gång sosse alltid sosse!

Ingen fick allt, alla fick något. Men den största vinnaren är Sverige, sade denne notoriske lögnhals efter att socialdemokraterna genom smutsiga och odemokratiska metoder lyckats fiffla till sig regeringsställningen ytterligare fyra år.

Vad vann Sverige? Inte ett förbannat dugg!

En flock inkompetenta och outbildade sossar i Rosenbad med Löfven i spetsen… Tillsammans med M. Wallström (främsta merit sponsring av mångmiljardbelopp av svenska skattemedel till terroristorganisationen Hamas i Palestina), A. Ygeman (lagerarbetare på Konsum i Hagsätra, via SSU in i partiet som äventyrat landets säkerhet genom IT-affären och snackat om att utvisa 80. 000 illegala asylturister men inte fått något gjort). Flocken är gigantisk: Morgan Johanson, Ylva Johansson, Mikael Damberg, Peter Hultqvist, Annika Strandhäll… osv. osv.

Majoriteten av svenskarna tycks fortfarande inte ha fattat vad som händer med vårt land. Alldeles för många tycks helt ovetande, efter daglig desinformation från landets förljugna och mörkande vänstermedia: press, SR & STV.

Public Service, den skyddade verkstaden, som konfiskerat 8,5 skattemiljarder för att ljuga folket fullt av marxism och vänsterpropaganda!

Precis som efter valet 2014, säger sig Löfven ha ”tagit ansvar”. Den nya regeringen skall ”lösa” alla Sveriges problem och stå upp för en ”saklig” debatt, heter det. Det påstod han i alla fall i TV 4 Nyhetsmorgon lördagen den 19 januari 2019.

Traditionell falskhet, lögner och bedrägeri

Detta är ingenting annat än rent kvalificerat socialistiskt skitprat! Han tog inte det allra minsta ansvar för Sverige mellan 2014-2018, och kommer inte heller göra det under innevarande mandatperiod. Det enda han tagit ”ansvar” för är, att den nedbrytande och korrumperade socialdemokratin tillsammans med islam befäster sin ställning i det sönderfallande Sverige. Absolut ingenting annat.

Om Stefan Löfven haft en mor (lämnade dock bort barnet då hon insåg vad hon fött…) skulle han sålt henne tio gånger om, bara för att sitta kvar kring den korrupta maktens socialistiska köttgrytor.

Finns det verkligen någon som tror Löfven & Co. skall ta tag i de monumentala problem som i dag plågar Sverige och det svenska folket, där det mesta är förankrat i islam. Glöm det! Socialdemokraternas heliga samarbetspartners får inte röras eller störas, samtidigt som de i dag utgör partiets kanske viktigaste röstresurs. (Nu när den gamla generationen är på utdöende…) Löfvens ”ansvar” inskränker sig endast till att denna röstresurs skall växa… Med drygt 100 000 om året!

Kontraktet mellan Socialdemokraterna och Muslimska brödraskapet, från 1999, där man skriftligen garanterade att hjälpa till med islamiseringen av Sverige är lika aktuellt i dag.

”Nu eller aldrig”

Man läser bland kommentarer i anslutning till det svenska samhällets haveri, att nästa val blir avgörande för Sveriges framtid. Nästa val…

Inför valet 2018 lät det så här: ”nu eller aldrig”, ”2018 är sista chansen att vända utvecklingen i Sverige”. Det lät samma inför valet 2014.

Efter det att demokratin åter satts ur spel – och destrueringen av landet fortsätter – låter det så här: ”händer inget 2022 är det kört”, ”vänta bara tills valet 2022”… då så”.

Ledsen mina vänner, det blir inget ”då så”. Detta är en gång för alla, inget annat än självbedrägeri.

Sista tåget har gått

Sista tåget för Sverige gick i anslutning till riksdagsvalet i september 2010. Punkt! Sedan dess stannar det inte. Utan rusar i dag helt utom kontroll, likt ett fullastat och skenande godståg som förlorat bromsarna, på väg att krascha rakt in i bergväggen som finns där framme vid spårets slut.

Detta tåg är snart det enda som inte står stilla i Sverige, då övriga tåg dagligen står still över hela landet. Och man håller dessutom tidtabellen…

Det ser ut som om FN-organet för olika länders utveckling; Human Development Index, olyckligtvis skulle få rätt. Som för flera år sedan fastställde både slutstation och tid: Sverige ett tredje världen avkristnat u-land år 2030.

Ironiskt nog har regeringen i det s.k. 73-punktsprogrammet kommit överens med C och L om följande: ”Det kommer från år 2030 inte längre vara tillåtet att sälja nya bensin- och dieseldrivna bilar.”

Nä, det handlar definitivt inte om pessimism eller att ”måla fan på väggen”. Utan om att vara realist till 100 procent! Den massiva importen av utomeuropeiska ekonomiska, moraliska och sociala haverister – bortom all anständighet, har ett högt pris.

Packa resväskorna…?

 Jo… antingen det eller göra något åt situationen. Det blir aldrig någon förändring i Sverige… genom att tillåta fejkade svenska parlamentariska val eller korrupta regeringsbildningar. Det har gått alldeles för långt. Det kvittar hur folket röstar (det visar valen både 2014 och 2018) så beter sig diktaturen (enpartistaten) som den vill. Detta markerar tydligt vilket grepp man har om folket.

Det måste ske något liknande det som hände för 30 år sedan, i anslutning till Sovjetsystemets kollaps. Jag tänker på ockupationen av TV-tornet i Vilnius i Litauen, protesterna i Dresden i DDR, folkets revolt vid varvet i Gdansk i Polen och när man hade fått nog av despoten Ceaușescu i Bukarest i Rumänien…

Folket måste resa sig och säga ifrån. Och det på allvar. Ett komma en million människor kan åstadkomma underverk…!

Johansson

24 thoughts on “Dags att packa resväskorna…?

  1. Vi måste utveckla oss och bli starka! Och nazister är endast de som projicerar det på andra p g a mindervärdighetskomplex, och för att flytta fokus. För det är bara svammel från en som bedriver nazistisk utrikespolitik. Nämligen Löven. Han vet inte vad han talar om, när han beskyller SD för samma sak. DET ÄR DET MINST NAZISTISKA PARTIET I RIKSDAGEN!!! Kanske det enda som INTE är det!

  2. I ett Sverige där har det blivit kriminellt att offentligt tala om att det mesta håller på att gå åt helvete och där man av landets statsminister samt flera andra ministrar kallas nazist bara för att man inser att landet är på alldeles fel väg. Är det demokrati?

    Att enskilda medborgare väljer att flytta, det struntar nog sossemakten totalt i. Värre kommer det att bli när företagarna, de som har råd att flytta, tar sina företag och drar. Då står vi där. Vad händer när arbetslösheten börjar bli allt för stor och stat/kommun måste börja välja mellan att prioritera samhällsservice eller bidrag. Hur högt kan man egentligen beskatta inkomsttagare?

    Och som sagt, vart ska man flytta då?

  3. Löfven struntar i hur det går för Sverige, det enda han bryr sej om är makt och att finnas i historieböckerna som Sveriges sämste statsminister.

    • Johansson! Du har 200 % rätt i allt du skriver.Och vi kan inte rösta bort packet .Det visar sig nu för andra gången.Dom kollrar bort väljarna med sina ombildningar. Och om vi protesterar så blir vi fängslade eller bötfällda. Detta är nog en av dom värsta diktaturer som världen skådat.Eftersom det enda som återstår är väpnat våld så har jag flyttat. Dessa fyra år kommer att bli sju resor värre. Nu är det öppet för fri invandring. Målet är satt. Att utrota svenskarna. Inte med vapen,det skulle vara för uppenbart. Men genom våldtäkter, massinvandring, utrota välfärden, kriminalitet. Senare kommer konfiskering av privat mark och hus. Folkomflyttning av etniska svenskar.Exakt så här jobbade Stalin och Mao. Ni måste inse att Lööf, Morgan Johansson, Löfven, Margot Wallström och Ygeman är några av dom farligaste människor som har existerat.

  4. Kan inte folket begära misstroende omröstning mot regeringen och/eller kräva extraval nu när vi vet vilka agendor och partier som stöder vad?

  5. Denne stendumme svetsare begriper inte att hans ständiga kränkningar bara stärker SD de kommer att växa mer och mer tack vare honom och hans gelikar.

  6. Alla s.k. förståsigpåare snackar om valet 2022. Det blir nog inget mer val i det land som en gång var Sverige.
    Det brukar ju aldrig vara val i DIKTATURER och det f.d. Sverige är en diktatur, om det varit demokratiskt så hade inte 1,2 miljoner röstberättigade ställts utanför och inte räknats som Svenskar. Det är ju precis vad den s.k. statsministern gjort gång på gång i TV-utsändningar från dårhuset riksdagen gjort när han säger att 1,2 miljoner Svenskar som röstade på SD är nazister.
    Jag är inte nazist för jag röstade inte på det genom tiderna nazistiska partiet socialdemokraterna utan jag röstade på det ända DEMOKRATISKA partiet som finns i Sverige idag, alltså SD.

    • Precis vad jag också tänkt, vi har inga garantier för att det blir fler val mer, den lille Morgan Johansson jobbar stenhårt för att demokratin i Sverige ska försvinna och ersättas av diktatur,
      en av många uppgifter är att konfiskera mark och fastigheter
      från ägarna?, Så något val 2022 ska vi inte vara säkra på,
      det värsta är att stora delar av Svenskarna inte förstår hur illa ställt det är. men jag tror att våra Nordiska grannar redan insett vad som
      är på gång och förbereder sig för detta, men den Fredsskadade Svensken kommer inte att inse detta förrän det är försent.

  7. Om eländet och islamiseringen, samt att den pk-istiska sandlådepolitiken fortsätter även nästa mandatperiod, ser jag enkom nävrätten som bästa lösningen mot pk-elitens sandlåde- demokrati.

    Deras så kallade ”humana demokrati” har endast resulterat till elände i form av skjutningar, dödande, våldsamheter, våldtäkter, lidande för många svenskar i synnerhet våra äldre som byggt det här landet, nya moskéer, minareter som ropar ”Allah u akbar”, kommuner som går på knäna, en statskassa som bara krymper, beskattningar till höger och vänster för att finansiera islamimporten, polisen har inga resurser och kan inte lösa brott så som dom borde göra, rättsappareten hänger inte med, vården och skolan, etc. etc. Listan kan göras hur långt som helst.

    Nu får det för fan vara nog!

  8. Lugn, Löven har nu lovat att lösa alla problem i Sverige !
    Trodde personligen inte att det fanns några problem i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige men säger landsfadern att problem finns så gör det väl det.

  9. Bara vi enar oss.
    Är övertygat att vi är många fler….
    Hur skall börja… Gå med tillsammans med experter i olika områden till Svt och begära tid för sändning , vi finansierar ju? Jag har en lista på eminenta personer som kommer bara jag frågar

  10. Håller med fullständigt. Riksmongo,svetsarn kärt barn har många namn,tyvärr han är minst av allt kärt.Normala människor,det flesta som man pratar med tycker att han passar inte leda Sverige. NYVAL BORT MED RIKSMONGOT.

KommenteraAvbryt svar