RegeringsMissBildningen


Henrik Jönsson om regeringsbildningsfarsen och resultatet av denna, uppvisning i kappvänderi!


10 responses to “RegeringsMissBildningen

 • Grune

  En sak är i alla fall 100% säker och det är att Jonas och Stefan ALDRIG har skrivit något avtal.
  Jonas och hans parti har alltid suttit i knät hos socialnazistern och kommer alltid att göra det oavsett hur idiotiskt dessa beter sig mot det Svenska folket. Om det är någon som tror att V skall opponera sig när S låter C och L lämnar fritt fram i hyressättningen eller tar bort arbetsrätten så måste dom glömma det direkt för det kommer dom inte att gör, därtill är Jonas alldeles för förälskad i Stefan.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Naturligvis har Sjöstedt och Löven inte något avtal kommunisterna är och förblir dörrmatta åt S och garanterat har även MP, C och L gett sitt tysta godkännande åt V att får inflytande i utbyte mot ett 100% stöd från kommunisten Sjöstedt fram till 2022 !
   U.Kristersson säger att C och L är lurade, vill istället påstå att det som vanligt är det svenska folket som är totalt grundlurade.

   Gilla

 • Mm

  Sveriges demokrati är i fara med dessa JÖK ungar, nu har de gjort det igen, sedan DÖ. Politikerna är svenska folkets fiender vill verkligen svenska folket ha det så här med dessa antidemokratiska överenskommelser.
  Lämna över vårt land och styrelse till Danmark och låt dem sköta allt, tills vi börjat från början med våra urgamla ting. De svenska politikerna som gjort detta svek kan sitta på den ö som skall härbärgera de kriminella invällarna.

  Gilla

 • Grune

  Valet i September 2018 handlade inte om hur man skulle ta ansvar för Sverige, utan det handlade till 100% om att mobba SD och täppa igen den enda demokratiska munnen ( Jimmy Åkessos ) i Sverige. De 7 partierna som vill införa DIKTATUR fullt ut i Sverige står helt eniga om att ingen som vill ta ansvar för SVERIGE skall släppas in.
  Därför har vi idag en utomordentligt genomrutten riksdag som består av 287 bebisar och 62 vuxna personer.

  Gilla

  • Brasklappen

   Grune…bra formulerat, det kommer att spricka, det enda som förenar dem är viljan att mobba ut SD och att köra huvudet i sanden och vägra ta ansvar för de allvarliga samhällsproblem som vi ser. De agerar som ansvarslösa små bebisar, det är tragiskt för Sverige. Ser att svenska kronan faller som en sten, vi får se vad som händer framöver, kommer en lågkonjunktur kan det bli riktigt allvarligt. OM och när den svaga kronan påverkar Svenssons hushållskassa kraftigt kommer 82:an att börja förstå….tyvärr inte förens dess….

   Gillad av 1 person

  • Kenth Andersson

   Stämmer och nu har det lyckats, om inte M och KD går ihop med SD denna mandatperiod vilket inte är troligt så får J.Å fortsätta att från läktarplats drömma om ett konservativt politiskt block !
   Är nog bäst för SD att man skyndar på processen att bli det där antirasistiska mittenpartiet som man enligt gruppledaren Mattias Karlsson strävar efter att bli i framtiden.
   Tungt nu, blir en röst på AFS även i valet 2022.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: