Ett hån mot Martin Luther King

INVANDRING. Martin Luther King-priset har delats ut till enskilda personer sedan 2005. Ett pris i Martin Luther Kings anda är ett sätt att fira hans arv för hopp och försoning. Det är ett sätt att se till att Martin Luther Kings anda lever vidare och ett sätt att fira de tidlösa värderingar som han kämpade för. Det har påmint om livet och arvet av en man som lärde oss genom sitt exempel – mod, sanning, rättvisa, medkänsla, värdighet, ödmjukhet och tjänst.

Priset går till en person eller grupp som arbetar för fred och rättvisa. För ett bättre samhälle. En person eller grupp som visar solidaritet med sina medmänniskor och som finner inspiration i ickevåldets ideal.

Martin Luther King-priset 2018 går till Fatemeh Khavari. Genom en sittstrejk som började på Mynttorget i Stockholm mobiliserade Ung i Sverige och Fatemeh unga ensamkommande i kampen att stoppa utvisningarna till Afghanistan.

-Pettersson undrar vad Fatemeh Khavari gjort för fred och rättvisa? Damen har knappast gjort något för freden i Afghanistan när hon hjälper unga ljugande deserterande män i Sverige. Fatemeh har knappast gjort något för rättvisan när hon inte kämpar för Afghanistan kvinnor och barn.

Khavari vill bygga Sverige säger hon, hon vill ha makt och en gång bli statsminister i vårt land. Däremot anser hon sig har rätt att glömma vad hon vill, bland annat sin ålder.

På bilden Fatemeh Khavari och en liten. Vem det är vet jag inte men han är säkert ett ensamkommande barn som vandrat ända hit alldeles ensam. Kul att de hittat ett riktigt barn i varje fall.

Nåväl, Fatemeh skulle ta emot sitt pris i går kväll men hade förhinder, om hon är hemma i Iran på semester som sin vapendragare Amir vet jag inte.

Amir Nabizadeh skriver på perfekt svenska från sin semester i Iran, språket är betydligt bättre än det brukar vara. Det är kul, för han är väl inte så fräck så han låter någon annan sköta sitt Twitter.

Jag skulle respektera Amir och Fatemeh om de kämpade för sitt folk i Afghanistan eller för mänskliga rättigheter i Iran där de hör hemma och har sina familjer men varför de tillåts ljuga och ta plats i Sverige är obegripligt.

Man fattar att det är vänster när de hyllar dem och det som orsakar problemen i Sverige och skjuter skulten på dem som protesterar…

Tidigare Martin Luther King pristagare…

Hur som helst är det ett hån mot Martin Luther King att jämföra honom med dessa människor.

25 thoughts on “Ett hån mot Martin Luther King

 1. En svensk har inte råd att demonstrera, måste ju försörja även de enskamkommande gruppdemonstranterna

 2. Förtal av MLK när en galjonsfigur för asylskäl- identitet- ålders- och ursprungsbedragare som fått bostad i Stockholm gratis av skattebetalarna och prackar på oss äckliga islam hijaber och svärtar ner det offentliga rummet ska jämställas med honom.

 3. Vänstern och alla deras prisutdelningar, suck. Ett vänsterextremistpris som delas ut av vänsterextremister för samhällsomstörtande gärning. Malena Ernman, Mikael Wieihe, asylstafetten, vilken skam att hamna i samma sällskap. Vem har skjutit till prispengarna?

 4. Vad är det för mystisk diagnos som svenska och andra kvinnor lider av ?
  Jag känner en mycket vacker kanadensiska, som ung kvinna gjorde hon allt galet för att förstöra sitt av naturen vackra utseende, hon tyckte att hon hade begåvats med ett fördelaktigt yttre och…………………..det var orättvist ..när andra inte hade fått detsamma.
  Skall kanske förklara att hon är dessutom otroligt förmögen (hela familjen), behöver inte arbeta för att ha mat på bordet och tak över huvudet och lever sedan många år på medikamenter för att stoppa sitt självskadebeteende.
  Märkligt !

 5. Hon passar i sällskapet, med Wiehe och övriga kommunist vurmare.
  Kunde kallas Stalin priset i stället så alla förstår vilka som får den.

 6. Jag har en känsla av att det pågår någon form av afghanskt/hazariskt maktövertagande av Sverige. Varifrån kommer idén, vilka understödjer?
  Den här människan får mig att rysa av obehag, infantilt kraftspråk, en talarkonst som liknar Hitlers, en förmåga att befinna sig överallt där hon kan visa upp sig samt en fräckhet uran gräns. Och dessutom samma självgoda ansiktsuttryck som hos Pascalidou.

 7. Natuligtvis så skulle priset ges till den som försöker skapa trygghet för sitt lands befolkning. Donald Trump !

 8. Martin Luther King var en kommunist som skrev av texter och gjorde
  till sina. “I have a dream” är en sådan.

 9. Anledningen till att hon kan stå och hånfullt le åt dem
  som talar om vad hon är, är just för att den skenheliga
  median plus sju klövern håller henne om ryggen.

 10. Inte konstigt att Svenska Kyrkan tappar medlemmar hela
  tiden när de förespråkar att man skall gå omkring som ett
  vandrande helgon och ägna sig åt självspäkelse.

  Ja ja Equmeniakyrkan priset var så förutsägbart
  men ni distanserar er hela tiden mer och mer ifrån
  Medel-Svensson

 11. Att ge pris till muslimer som missbrukar vårt lands gästfrihet är ju ett rent helgerån. MLK var kristen pastor och hade nog inget till övers för Islam.

 12. Jag blir spyfärdig när jag läser detta. Ge pris till en människa som konsekvent uppmanar till lögner och lagbrott, är det så man bygger ett bättre samhälle?

 13. Vad har Martin Luther för kontakter med Sverige?.Att inte hans arvtagare protesterar för att använda hans namn mer i suspekta sammanhang.Han som protesterade för förtryck och orättvisa.Man ser pristagare som är för kommunisdiktatur och total hjärntvätt av människor.Mvh Adolf

  • Han var dessutom religiös i en kristen kyrka och spred det kristna budskapet som står i bjärt kontrast till islam. Att försöka rida på en legendarisk man som dessutom sköts för sin tro är dystert

Kommentera