Stäng

8 reaktioner på “Vita privilegier

  1. Anlitade för några år sedan en städfirma med mest färgade. Sämsta städningen någonsin. Sopade allt under mattan bokstavligen.
    Varför har globalisterna och vänsterfeministerna fått oss vit som är kompetenta och kunniga att skämmas för det?

  2. Jobbar i offentlig verksamhet. Jag har haft en chef från Latinamerika, en från Afganistan och två från Mellanöstern. En sak har de gemensamt, de är ena jävla nötter. Går snart i pension och då ska jag skriva hela sanningen. Nu måste jag vara försiktig annars blir jag av med jobbet.
    Jag kan bara konstatera att ha chefer från shithole-länder är värdelöst, de är helt okunniga.

  3. Bra, samtidigt så visar 100 tals år av erfarenhet att hudfärgen är en av de MINSTA skillnaderna mellan svarta och vita.

  4. Dråpligt misstag faktiskt. Hudfärg kan användas godtyckligt för att dra oförtjänta fördelar genom att framställa sig, som offer. Det händer väl dagligen och ingen kan gilla det.

  5. Härligt att det fortfarande finns journalister som talar om att det är kompetens som skall styra efterfrågan och inte ras. Som han åxå tog upp, hans släkt och familj är som FN med alla folkslag och han har inga som helst problem med att de ser olika ut. Tänk om dessa okunniga, obildade journalister kunde få in i sina arma hjärnor att det hjälper inte att gapa och skrika för att få ut deras budskap. Lite hjärnsubstans krävs.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: