Mord med kniv i Solna

BROTTSLIGHET. Klockan 06.48 på tisdagsmorgonen fick polisen larm om en knivattack i området Näckrosen i Solna. – En person har blivit knivhuggen i utomhusmiljö i Solna. Personen är förd till sjukhus och skadeläget är okänt, säger Anders Bryngelsson vid Stockholmspolisen.

Händelsen är rubricerad som försök till mord och en stor polisinsats pågår i området i jakt efter en gärningsman. – Vi har spärrat av brottsplatsen för teknisk undersökning och håller förhör. Vi har ingen misstänkt gripen, säger Anders Bryngelsson.

StockholmDirekt

StockholmDirekt

UPPDATERAT: Mannen avled av sina skador på sjukhuset

-Pettersson säger att ingen fara, Sverige har aldrig varit tryggare, det är sådant man får räkna med en tisdagsmorgon…

4 thoughts on “Mord med kniv i Solna

  1. KNIVMORD och våldtäkter och annan grov kriminalitet VARJE DAG!! Vi kan tacka Fredrik Reinfeldt, Nya Moderaterna för det! Han sa: “Tack för att ni valde Sverige!” Hoppas att det kommer pay back time en dag för de som står bakom massinvandringen! SOCIALDEMOKRATERNA är huvudansvariga och har i nästan ett halvt sekel utsett muslimska U-länder till asylländer….! 82% beställer detta i allmänna val och borde fundera över sitt ansvar! Nu blir det ytterligare 4 år mot avgrunden med Stefan Löven, dvs mer av samma, det tycker dessa idioter är viktigt att öka på kaoset med mer anhöriginvandring av bidragsparasiter bl.a. När fan ska folk vakna? Jag hoppas på nyval och ett starkare SD!!!

    • Men glöm inte vem som startade allt detta. Det var Palme som redan 1975 drog i gång och fick med sig de övriga partierna att Sverige skulle bli mångkulturellt. Och detta skedde utan det svenska folkets vetskap!

  2. Han menar SVENSKAR som råkar bära på en minimal fällkniv som mest duger till nagelpetning, då kan man åka dit!

  3. Respekteras inte justieminster Morgan Johanssons geniala knivlag som innebär förbud mot att bära kniv på allmän plats ?
    Märkligt.

Kommentera