Ryggrad

Twitter från Springbandet

En avdankad major i från Kinna
Som leds i koppel av rödhårig kvinna
På vilket ben ska han stå
Är han röd eller blå
Hans ryggrad går inte att finna

-Pettersson misstänker att många av syltryggarna har ersatt ryggraden med en sena som håller upp arslet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Ryggrad

 1. Namnet på den nya regeringen kan bli dom fyra ryggrads lösas gäng,,och några köttben till Sjöstedt så blir dom fem.

 2. Nu ska inte Kinna lida för att de är grannar till Skene där pajasmajoren är uppväxt men det rimmar inte lika bra med Skene som Kinna…
  Men jag försöker ändå-

  En trött oduglig låtsasmajor ifrån Skene
  han är lika pålitlig som en orm,nota bene!
  han slingrar sig,ljuger och krälar för islam
  och därmed tror sig vara stark och human
  men stackars Jan, det är han som är den klene.

  • Om inte den mannen får en fot i baken av partiet så kan dom lika gärna lägga ner hela partiet, och dom som väntar för att bli partiledare är inte mycket bättre, tänk Cecilia Wikström?

 3. Carl Bildt ifrågasatte i gårdagens Aktuellt starkt Liberalernas s.k stabila ryggrad som EU-parlamentarikern Cecilia Wikström sa att Liberalerna har och nu visar i uppgörelsen med S, MP och C !

 4. En sak som är intressant är vad har “Koppartaket” för direktiv från Bilderberg gruppen och vad hon skall åstadkomma är det att slå in en kil mellan S och LO.
  För övrigt kunde hon ha stannat på Kanarieöarna

 5. De enda partiledare som står för sina väljare och inte ljugtramsar är de för, KD, SD och V. M behöver byta ut pellejönsen, han har varit riktigt lam under senaste tiden.

  • Partiledare V kan sjunka till de andra fall han går med på denna uppgörelse som slår hårt mot deras väljare.

   • Sjöstedt och hans kommunister kommer oavsett vad de säger och ljuger om att efter ha fått Lövens mutor att rösta ja på Fredag !

   • Jag är inte helt säker på att kommunisternas fria vilja avgör godkännandet på fredag.
    Jag tyckte Bildt antydde det om “Dörrmattan”.

   • Jag är inte helt säker på om det är kommunisternas fria vilja som godkänner på fredag.
    Jag tyckte Bildt antydde det om “Dörrmattan”.

  • Attityden från C och L, att V ska bara hålla käften och göra som de blir tillsagda, borde få V att rösta nej till Löfven, och därmed visa finger åt C och L.

   Men kommunister kan man inte lita på. Förmodligen kommer V (efter ett par dagars munväder) att i vanlig ordning stödja S.

   • Naturligtvis, vad är alternativet för de hycklande kommunisterna ?
    Dörrmatta åt Löven är vad som gäller.

 6. Framtids yrke i Sverige i framtiden måste vara inom ryggradskirurgin.
  Ryggradsinplantör specialinriktning Svensk media.

 7. Anti V klausulen.

  Jaha då började tjafset igen. Hur skall den tolkas? Vad menas med denna klausul?

  Som väljare och som betraktare till det spektakel som nu pågått i månader håller jag på att lacka ur. Den här klausulen åkte väl in i överenskommelsen för att tydliggöra att detta handlade om att hålla ytterlighetspartier utanför överenskommelsen. Annars kunde inte detta bli en överenskommelse av mitt-karaktär. Har man pekat ut ett extremparti måste man ju ha ett till fast på andra kanten.

  Skrivningen har hängt med hela vägen, kanske har lite modifieringar skett. Men vad den speglar och talar om är vilket hafsverk denna överenskommelse egentligen är. Den visar vilken panik och inkompetens som råder bakom den fernissade ytan.

  De här partierna som kommit överens har fått mycket god tid på sig. Förutsättningarna redan före valet gav klara indikationer i riktningen att det blev som det blev. Ändå blir det ett hafsverk när man genomför en politisk omorientering som är av historisk karaktär.

  Sedan har vi hela entouraget runt denna cirkus, journalister, “forskare”, “experter”, kommentatorer och “vetare”. Deras största problem är att hur de på bästa sätt skall komplicera denna triviala verksamhet politik i grunden är. Samtidigt förstås utan att röja vad de själva har för uppfattning i frågan. Som en väljare som håller på att lacka ur kan jag bara meddela er att mer än 100% av det ni skriver kan de flesta räkna ut med röven. Bara så ni vet det.

  Skäms hela högen.

Kommentera