Rumäner med stöldgods greps i Alingsås

BROTTSLIGHET. För några år sedan skrev vi att bussar med stöldgods gick i linjetrafik från Stockholm över Köpenhamn och till Rumänien. Justitieminister Morgan Johansson (S)  och flera före honom har lovat att ta itu med problemen men inget händer. Tullen får inte stoppa stöldgods på väg ut ur landet. 

Nu rapporterar Alingsås Tidning att polisen gripit några rumäner som lastat ett stort antal fälgar på en utlandsregistrerat Volkswagen-lastbil. Göteborgs-Posten skriver också om händelsen men de glömmer att nämna att tjuvarna är rumäner.

-Pettersson säger att problemet har varit känd under hela den gångna mandatperioden men regeringen föredrar att skylla alla problem på SD i stället för att lösa dem…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Rumäner med stöldgods greps i Alingsås

 1. En bra dokumentär som speglar verkligheten.
  Något organiserat tiggeri är det inte alls frågan om, eller?
  Vilket SD påtalade och fick så rejält med skit för;

  “Tiggarproblemen i Sverige. Dokumentär om zigenarinvasionen”

  En bulgarisk dokumentär om tiggarna i Sverige. Zigenarna är frispråkiga i intervjuerna och berättar bl.a. om hur de kommer hit med bil eller flyg, om organiseringen av tiggeriet, vad de får betala för sin plats, procent på intäkter med mera. Man kallar dem EU-migranter eller romer men det rör sig om zigenare från Bulgarien och Rumänien som enligt egen utsago i filmen invaderat Sverige.
  Engelsk undertext”
  https://www.youtube.com/watch?v=8dgRM37Qo5U

  Två busslaster med “charterturister”.
  Avstigning vid Klarabergsviadukten – Stockholm.

  “I busskaravanen med plats för 162 tiggare består här av 1 minibuss med plats för 12 tiggare , 2 bussar med vardera plats för 75 tiggare samt två stora och rymliga släpvagnar med plats för tiggarnas packning.”

 2. Var också ett namn på Zigenare…
  Läste f.ö. att inhemska befolkningen i Gnosjö nu klagar på,att de prostituerade zigenskorna låter kvarlåtenskapen ligga kvar i skogsområdet ! Tja,de är väl vana vid detta,från sin hemkultur.

 3. Det är vidrigt detta som folkförrädarna utsätter speciellt våra åldringar för. Hoppas de får sina straff snart!

 4. Måste vara ett missförstånd, finns väl inga kriminella Rumäner ?
  Släpp dessa stackare genast så att de kan börja jobba med pappmuggen utanför ICA igen.

Kommentera