Özz Nûjen slutar skriva för Expressen


MEDIA. Özz Nûjen har skrivit krönikor för Expressen sedan 2017, i varje fall bör krönikornas hans namn men det kan lika gärna vara svågern, rapporterar Expressens chefredaktör Thomas Mattsson för Medievärlden.

Samarbetet är dock avbrutet nu, inga konstigheter säger både Nujen och Mattson och försöker få det till att det är ett gemensamt beslut i största samspråk.

Nu ska den forne krönikören istället ut på Sverige-turné med sin show, säger han. Vem skulle vara intresserad av att höra och se honom? Frågan är om turnéplanen omfattar även ett stopp på Gotland? Eller kanske ett gratisuppträdande på Kumla där han har sin f.d. personal?

I stället ska Özz Nûjen skriva för vänstertidningen Dagens ETC, där Johan Ehrenberg, den socialistiske bidragsentreprenören och konkursmakaren huserar.

-Pettersson säger att presstödsmissbrukaren Ehrenberg och skattefuskaren Nujen passar bra ihop, vi får se om svågern rapporterar något…

Om Johan Ehrenberg på bloggen…

Om Özz Nujen på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Özz Nûjen slutar skriva för Expressen

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: