Stäng

Özz Nûjen slutar skriva för Expressen

MEDIA. Özz Nûjen har skrivit krönikor för Expressen sedan 2017, i varje fall bör krönikornas hans namn men det kan lika gärna vara svågern, rapporterar Expressens chefredaktör Thomas Mattsson för Medievärlden.

Samarbetet är dock avbrutet nu, inga konstigheter säger både Nujen och Mattson och försöker få det till att det är ett gemensamt beslut i största samspråk.

Nu ska den forne krönikören istället ut på Sverige-turné med sin show, säger han. Vem skulle vara intresserad av att höra och se honom? Frågan är om turnéplanen omfattar även ett stopp på Gotland? Eller kanske ett gratisuppträdande på Kumla där han har sin f.d. personal?

I stället ska Özz Nûjen skriva för vänstertidningen Dagens ETC, där Johan Ehrenberg, den socialistiske bidragsentreprenören och konkursmakaren huserar.

-Pettersson säger att presstödsmissbrukaren Ehrenberg och skattefuskaren Nujen passar bra ihop, vi får se om svågern rapporterar något…

Om Johan Ehrenberg på bloggen…

Om Özz Nujen på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 reaktioner på “Özz Nûjen slutar skriva för Expressen

 1. Skattebrott är allvarligt, att få presstöd är inte ett brott. Om man sen ogillar presstöd är det en annan sak.

 2. ETC och ”ironi.stödet”…….

  Stefan Lindgren granskar härvan alla talar tyst om.

  ”Det mesta av det statliga presstödet delas ut av politiker till partianknuten media. Och flera av tidningarna är inte sena med att fuska. Förra året fick ETC hela 48 miljoner i presstöd, en tiondel av det totala presstödet!

  Det statliga presstödet uppgår till 567 miljoner kronor och höjs nästa år till 677 miljoner kronor. De mesta pengarna går till partianknutna tidningar och beviljas av den likaledes partianknutna presstödsnämnden. 6 av 13 ledamöter är eller har varit riksdagsledamöter. Det är inte bara i Svenska akademien man haft svårt att stava till jäv.”

  https://www.fib.se/article/fib-k-granskar-presstoedet-etc-fick-hela-48-miljoner-foerra-aaret

 3. Hur mycket är han beredd att avstå till den lemlästade flickan Ebbas familj från dom föreställningar han tänker göra? Han var ju trots allt med och finansierade Terroristen Akilov .

  ”Inga Konstigheter säger Mattsson o Nyjen”??
  Dessa båda herrar sysslar ju bara med konstigheter?

 4. Har en av Sveriges väl roligaste och omhuldade person kanske fått ett bättre betalt kontrakt hos någon annan ?
  Naturligtvis inget svarta pengar !!!!!!!!

 5. vem tusan vill se terror-finansiären ösch nuigen? en skattesmitare till vänsterbliven ”godhetsknarkare”.
  han är inte ens rolig och en svensk-hatare dessutom.
  BOJKOTTAD!

 6. Rätt man på rätt plats.Myglar polaren ehrenberg passar bra ihop med özz.Samma skrot och korn.

 7. Ta en banan och hoppa upp i trädet med dig Özz skulle Liston Söderberg sagt, och jag håller med.

 8. Nej men stackaren. Måste han nu börja redovisa skatteutgifter/inkomster osv??
  Svartbetalningar till terrorister etc??

Kommentera

%d bloggare gillar detta: