Sagoberättare i riksdagen


DEMOKRATI. Rickard Nordin sitter i riksdagen för centerpartiet, han berättar själv att han är ensamstående pappa och klimat- och energipolitisk talesperson i riksdagen (C) med intresse för e-sport. 

Facebook sitter nu Rickard och leker sagogubbe för väljarna som om de är ett gäng småttingar på fritids. För det har han ett grundarvode på 66.900 kronor i månaden.

-Pettersson är tacksam att riksdagsledamoten inte demonstrerade med sedelbuntar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


23 responses to “Sagoberättare i riksdagen

 • ruben

  Att likna Jimmie Åkesson med en slags tyrannosaurus är väl populism i sig. Varför skulle 1,1 miljon svenskar välja det? Är det inte brott mot diskrimineringsrätten att likna honom vid ett djur? Är det inte diskrimineringsbrott även att neka SD parlamentariskt medborgarinflytande i riksdagen? Jag hoppas hur som helst att det går bra för Sverige!

  Gilla

 • Tore

  Han är inte unik en majoritet av Sveriges befolkning har lika eller liknande åsikter.
  Det här är Svensken tyvärr Svensken kan inte bättre än så här.
  Vi är ett skräp folk det är bara att inse det hur jävligt det än låter.

  Gilla

 • Jack

  Är det att ta ansvar att släppa in 100 000-tals muslimer utan pass, som kan vara trerrorister, mördare och våldtäktsmän i Sverige. Och så kallar dom Sverigedemokraterna för extremparti? Vilken planet kommer han ifrån, den lille Jickajd som hon skulle Annie.

  Gilla

 • Carl ekström

  Sitter han i riksdagen.herre min skapare Sv
  erige går mot undergång.
  Hur. fan kan det bli så?

  Gilla

 • Kapten T

  (som tillägg till mitt förra inlägg) BTW: innebandy är ingen sport heller. Det är skolidrott som ibland utövas av brandmän!

  Gilla

 • Kapten T

  Jag vet inte vad jag bli mest upprörd över? Att behandla svenska folket genom sin lek med leksaker som mindre vetande eller hans intresse, e- sport? Det får nog bli e-sport! Det är för i helvete inte en sport, att sitta framför en dator och leka är ingen sport och med det vill jag också påpeka att han är som den rekommenderade ålder för de leksaker han använder, 5-7 år!

  Gilla

  • Pettersson

   Där protesterar Pettersson. E-sport är i allra högsta grad en sport. Jag har aldrig provat men sett dem som gör det och för att bli bra måste du som i nästan allt annat träna och träna, 8-10 timmar per dag och dessutom träna fysiskt för att orka tävla långa dagar och var helskärpt hela tiden. Jag kan tänka mig att det är som att köra racerbil i flera timmar, bilen gör jobbet men du måste vara uppmärksam och blixtsnabb i reaktionerna och därmed ha en mycket god fysik.

   I E-sport (elektronisk sport) spelar man mot varandra i olika kategorier, det finns proffs och de största tävlingarna har en enorm publik med jättelika prispengar.

   Gilla

 • Tanten

  ”Ensamstående pappa”.
  Han menar väl varannan-veckas pappa…

  Gilla

 • Weronica Selby

  du maste lasa pa battre

  Gilla

 • Henrik Karlson

  Han har ju ett begåvnings handikapp.

  Gilla

 • SVENSK

  Skrämmande att en flosklerspäckad rövslickare kan tillåtas att länsa statskassan på 800 000 varje år. Vet inte vad han har för utbildning,kunskaper och färdigheter i övrigt men när han inte ens förstår att det inte handlar om floskler som ”främlingsfientliget, rasism, fascism och rasism” utan om att rädda landet och den SVENSKA befolkningen! Ingen av imbecillerna i 7- klövern fattar något om vad det handlar om.

  Gilla

 • ossie

  Du milde vilket oseriöst pucko. Tävlar han med MPs värsta. Centern är snart samma dårhus som MP.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Apropå centerpartisten och ”toy-story” killen Richard Nordins ”sanningar”.

  ”Centern tvärvänder om elcykelbidragen.”

  https://www.skattebetalarna.se/sloseriombudsmannen/centern-tvarvander-om-elcykelbidragen

  Gilla

 • stefan a.

  Sossarna kommer att lägga allt de lovat i långtidsutredningar på minst tre år, det kostar att bli lurade av sossarna det kommer den här figuren bli varse, behövs för övrigt inte 5 vänsterpartier i Sveriges riksdag, så vid sagans slut så åker C ut…förhoppningsvis…

  Gilla

  • Bosse

   Risken är då att delar av deras valboskap hamnar hos sossarna valet därefter, eller miljöpartiet. Det gör knappat saken bättre.
   Var kommer alla dårar ifrån?

   Gilla

 • Macke

  Hur vore det med partibyte till MP – Fi – V.

  Gilla

 • valentin

  Ren mobbing mot Jimmie, hur kan man sjunka såååå lågt?

  Gilla

 • valentin

  Måste ha ramlat o slagit sig, under bolibompanivå.
  vilket lågvattenmärke och demokratiförakt
  tur att man inte umgås med en sån där , men allvarligt frågat, vem har röstat på hen?

  Gilla

 • Billy Boy

  Riksdagsledamoten Rickard Nordin och hans själsfränder i (C), (L), (MP) m fl också har anpassat sig till 100% för att kvalificera sig för lek i Löfven(s) sandlåda …

  Från Jeanders bildblogg

  … där Jimmie (SD) i stället är odemokratiskt utmobbad till 100%.

  Gilla

 • Christer Lundin

  Hissen går nog inte ända upp där….

  Gilla

 • Peter

  Vad fan får man för skattepengarna? Jo du ….

  Gilla

 • Tony

  Om det är något politikerna lyckats med så är det att förse sig själv
  Att sitta och jollra med vuxna människor som om dom är idioter är inte värt den lönen han lyfter. Visst är folket idioter, som röstat fram dessa stolpskott. ( för övrigt ser han själv ut att vara ett barn)

  Gilla

  • Tony

   Ungefär Som den lille Fridolin, för krävdes det erfarna män och kvinnor för att sitta i riksdagen och ta allvarliga beslut, idag är vissa knappt torra bakom öronen, och det märks på alla stupida beslut.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: