Sagoberättare i riksdagen

DEMOKRATI. Rickard Nordin sitter i riksdagen för centerpartiet, han berättar själv att han är ensamstående pappa och klimat- och energipolitisk talesperson i riksdagen (C) med intresse för e-sport. 

Facebook sitter nu Rickard och leker sagogubbe för väljarna som om de är ett gäng småttingar på fritids. För det har han ett grundarvode på 66.900 kronor i månaden.

-Pettersson är tacksam att riksdagsledamoten inte demonstrerade med sedelbuntar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Sagoberättare i riksdagen

 1. Att likna Jimmie Åkesson med en slags tyrannosaurus är väl populism i sig. Varför skulle 1,1 miljon svenskar välja det? Är det inte brott mot diskrimineringsrätten att likna honom vid ett djur? Är det inte diskrimineringsbrott även att neka SD parlamentariskt medborgarinflytande i riksdagen? Jag hoppas hur som helst att det går bra för Sverige!

 2. Han är inte unik en majoritet av Sveriges befolkning har lika eller liknande åsikter.
  Det här är Svensken tyvärr Svensken kan inte bättre än så här.
  Vi är ett skräp folk det är bara att inse det hur jävligt det än låter.

 3. Är det att ta ansvar att släppa in 100 000-tals muslimer utan pass, som kan vara trerrorister, mördare och våldtäktsmän i Sverige. Och så kallar dom Sverigedemokraterna för extremparti? Vilken planet kommer han ifrån, den lille Jickajd som hon skulle Annie.

 4. Sitter han i riksdagen.herre min skapare Sv
  erige går mot undergång.
  Hur. fan kan det bli så?

 5. (som tillägg till mitt förra inlägg) BTW: innebandy är ingen sport heller. Det är skolidrott som ibland utövas av brandmän!

 6. Jag vet inte vad jag bli mest upprörd över? Att behandla svenska folket genom sin lek med leksaker som mindre vetande eller hans intresse, e- sport? Det får nog bli e-sport! Det är för i helvete inte en sport, att sitta framför en dator och leka är ingen sport och med det vill jag också påpeka att han är som den rekommenderade ålder för de leksaker han använder, 5-7 år!

  • Där protesterar Pettersson. E-sport är i allra högsta grad en sport. Jag har aldrig provat men sett dem som gör det och för att bli bra måste du som i nästan allt annat träna och träna, 8-10 timmar per dag och dessutom träna fysiskt för att orka tävla långa dagar och var helskärpt hela tiden. Jag kan tänka mig att det är som att köra racerbil i flera timmar, bilen gör jobbet men du måste vara uppmärksam och blixtsnabb i reaktionerna och därmed ha en mycket god fysik.

   I E-sport (elektronisk sport) spelar man mot varandra i olika kategorier, det finns proffs och de största tävlingarna har en enorm publik med jättelika prispengar.

 7. Skrämmande att en flosklerspäckad rövslickare kan tillåtas att länsa statskassan på 800 000 varje år. Vet inte vad han har för utbildning,kunskaper och färdigheter i övrigt men när han inte ens förstår att det inte handlar om floskler som ”främlingsfientliget, rasism, fascism och rasism” utan om att rädda landet och den SVENSKA befolkningen! Ingen av imbecillerna i 7- klövern fattar något om vad det handlar om.

 8. Du milde vilket oseriöst pucko. Tävlar han med MPs värsta. Centern är snart samma dårhus som MP.

 9. Sossarna kommer att lägga allt de lovat i långtidsutredningar på minst tre år, det kostar att bli lurade av sossarna det kommer den här figuren bli varse, behövs för övrigt inte 5 vänsterpartier i Sveriges riksdag, så vid sagans slut så åker C ut…förhoppningsvis…

  • Risken är då att delar av deras valboskap hamnar hos sossarna valet därefter, eller miljöpartiet. Det gör knappat saken bättre.
   Var kommer alla dårar ifrån?

 10. Måste ha ramlat o slagit sig, under bolibompanivå.
  vilket lågvattenmärke och demokratiförakt
  tur att man inte umgås med en sån där , men allvarligt frågat, vem har röstat på hen?

 11. Om det är något politikerna lyckats med så är det att förse sig själv
  Att sitta och jollra med vuxna människor som om dom är idioter är inte värt den lönen han lyfter. Visst är folket idioter, som röstat fram dessa stolpskott. ( för övrigt ser han själv ut att vara ett barn)

  • Ungefär Som den lille Fridolin, för krävdes det erfarna män och kvinnor för att sitta i riksdagen och ta allvarliga beslut, idag är vissa knappt torra bakom öronen, och det märks på alla stupida beslut.

Kommentera