Stäng

Skottlossning i Tensta – en man död, det blev nummer två i år

BROTTSLIGHET. En man, Chiko Ha, 24, har hittats skadad efter en skottlossning i Tensta i norra Stockholm, skriver polisen på sin hemsida. Larmet kom strax efter klockan 20 på lördagskvällen. Mannen avled senare på sjukhus.

Tre misstänkta har anhållits. Polisen tror att mordet har gängkoppling.

Chiko Ha, 24, när han levde livet. Herr Ha blev nummer två i år.

40290477_10156791875334917_615623080152137728_o

22 reaktioner på “Skottlossning i Tensta – en man död, det blev nummer två i år

 1. Fin bild på när han semestrar i Somalia! Landet som han har flytt ifrån och som det är alldeles för farligt att vistas i!

 2. Polisen tror att mordet har gängkoppling?

  https://4.bp.blogspot.com/-udvmZUpYJUA/WMrhRPWuJVI/AAAAAAAAF_8/_U0qUOdno1Qjw904zGrwL6YLIurAlQiSwCLcB/s640/Loven%2Bgriper%2Bin%2Blow.jpg

  Bilden publicerades på Jeanders bildblogg redan 16 mars 2017.

  Den oduglige lögnaren Löfven (S), hans dåvarande regim och polismyndighet har inte ens förmått hålla snigelfart med gängknäckandet.

  Nu ger Lööf (C) och Björklund (L) m fl sitt helhjärtade stöd till Löfvens redan misslyckade regim så att dessa bedragare tillsammans kan fullfölja Sveriges totala sammanbrott.

 3. Skottlossning i heligt mångkulturella Tensta och en död ?
  Ingen fara, det ingår i S, MP, C och L-paktens trygghetspaket för Sverige.

 4. Vi får vad vi röstar på ! Kan garantera att många fler i framtiden kommer ångra sig när dom blir varse vad deras barn ska få växa upp i för Sverige !!! Tyvärr är det alldeles för många hjärntvättade i detta land som inte fattar eller är insatta pga vänster flum idioter som matar dom med helt felaktiga påstående om hur världen ska se ut !!!

 5. Det har fan gått så långt att dör ingen i en no go zon varje dag så tror jag att vinterkräksjukan brutit ut.

  Här har vi de sjukan året om p.g.a. att vi måste läsa alla dumheter som media skriver om sina älskade terrorister. Vad är det för skillnad på Sverige och Vietnam?

  Där är det åminstone varmt och skönt när man lyssnar på propagandan.

 6. Och í Skåne har de väl slut på ammunitionen eftersom de övergått till sprängämnen. I Helsingborg small i det ikväll åter.
  Lokalblaskan HD har som vanligt inget större intresse av denna nyhet då det som vanligt,rör sig kring nya befolkningens kriminella.
  Endast kort några rader om en skadad dörr.

 7. Vart e Sverige på väg!!
  Min sons hockey kompis 14 år blev misshandlad o rånad på jacka o mobil i Helenelunds centrum av 3st modiga killar med knackig svenska, det får man väl säga utan att vara rasist?
  What!!!!
  Faan o sen skottlossningen Ikväll

  Ska man flytta till Ungern som verkar fatta att inte splittra nationen?

  1. Ungern är vackert, och god mat, men deras hemgjorda snaps smakar litet väl mycket finkel även om den serveras på restaurang.

 8. Men det hade behövts röras om lite på Söder och Östermalm där hycklareliten bland journalister och Artister häckar? kanske dags för bösset att hitta nya områden att härja på, och så får ju hycklarna
  känna på lite av det dom så väl unnar dom som inte vill ha det och som inte blivit tillfrågade om det?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: