Stäng

Dörrmattan V

Det pågår en namninsamling i Vänsterpartiet. En namninsamling som ska få Jonas Sjöstedt att rösta nej till regeringsuppgörelsen som presenterades igår.

I mina ögon får Vänsterpartiet gärna försvinna ur riksdagen och ta med Miljöpartiet och Centerpartiet på vägen. Fast nu är det ändå upp till partiledningen att välja väg.

Antingen röstar man nej till Löfven och uppgörelsen för att på så vis få till ett nyval i vilken Vänsterpartiet kan gå fram rejält. Eller så röstar man ja och försvinner från den politiska kartan för gott.

19 reaktioner på “Dörrmattan V

 1. Nu kommer V få bekänna färg: Ett nyval skulle antagligen förbättra deras position. Men även SD:s. Vilket är viktigast för dem?

 2. Kristersson och Moderaterna förtjänar inte statsministerposten.
  Jag har fortfarande inte glömt DÖ eller öppna era hjärtan.
  Inte heller Löfvén förtjänar posten. Åt helvete med landsförrädarna.
  Pest eller kolera spelar väl ingen roll.
  Som valresultatet presenterades röstade inte svenska folket.

 3. Det viktigaste för V är fortsatt massinvandring! Det finns det ju gott om i överenskommelsen, så räkna med att dom röstar ja!

 4. Annie Lööf för två dagar sedan: ”Vi krokar av Vänsterpartiet” och
  ”Vänsterpartiet behövs bara när regeringen tillträder”.

  Behöver en förnuftig vänsterpartist mer argument för att rösta emot uppgörelsen på onsdag?

 5. Även om V:s anledning till att stoppa Löven är en helt annan och vansinnig ur nationellt perspektiv, så får vi hoppas att de ändå gör det!

 6. Jag misstänker att om V säger nej nu så får de väl åtminstone en chans till att säga ja?
  Hade det varit sosse-väljare hade nog partiledningen kallt räknat med att väljarna skall glömma till nästa val, men misstänker om V säger ja till detta så är nog V-väljare mera medvetna om vad de röstar på än sossse-röstare….

 7. Den hycklande och maktgalna Sjöstedt röstar aldrig nej till Löven som då skulle riskera att SD på något vis får inflytande, hellre sänker kommunisterna Sveige totalt !
  Hela 7 klövern håller indirekt ihop mot SD, allt bara ett spel för galleriet.

 8. Att V skulle stoppa en S regering är att hoppas för mycket tyvärr!
  DÖ 2 kommer, vi slipper inte undan!

  1. Ja nu har Sverige fått ny pakt, DÖ2 !
   Som även V, KD och M indirekt kommer att ingå i för att hålla SD borta.

  1. Tack Peter för upplysande video. Man skäms ända in i märgen. Riksdagen är stollarna dagis. I de här dårarnas händer ligger vår välfärd. Fy f-an.

 9. Jag har aldrig röstat på vänsterpartiet ( de tidigare kommunisterna och högst troligt fortfarande många kommunister ), men det partiet behövs.

  Tyvärr är numera detta partiet kapat av arbetare-fientligt folk. Förhoppningsvis finns det tillräckligt många knegare kvar i partiet för att de skall rösta nej.

  I ett eventuellt nyval förmodar jag att Vänsterpartiet ( tidigare VPK ) får rekordmånga mandat.

  Sverigedemokraterna och KD bör även de få fler mandat.

  Gammaldags vänsterpartister, nutida sverigedemokrater och kristdemokrater kanske har mer gemensamt än de har en aning om.

  1. Bra sammanfattat, Sven.

   Vänsterpartiet har bara ett alternativ inför omröstningen på onsdag. Det är att trycka på den röda knappen i sina riksdagsbänkar.

   Gör man inte det så sänker man sig själva för framtiden.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: