Friden råder åter i Holmsund


INSÄNDARE. Vill i sammanhanget berätta en liten ”solskenshistoria” från Holmsund i
Västerboten, 10 km syd Umeå. Ett vandrarhem gjordes om till ”flyktingboende”, hela samhället invaderades av alla sorters ”skyddsbehövande”. 

Alla nyanlända mödrar hade utrustats med de nyaste av nya.. och dyraste barnvagnarna..Cyklar i samhället försvann i den omfattning att bussbolaget ibland fick sätta in extrabussar … undertecknad blev förbannad.. konfronterade personer av icke nordisk bakgrund och blev följaktligen mordhotad… situationen blev lite prekär för en gammal gubbe som mig.. 65 + och lika många kilo.. ringer länsman…

Helvete,,,tänkte jag finns det sådana resurser.. blåvitt över allt.. utanför Konsum… tillråga på allt ??

Har aldrig .. och kommer sannolikt inte i en överskådlig framtid.. att se en så LYCKAD .. KOMPETENT OCH SAMORDNAD polisinsats i hela mitt liv…samhället har återgått till ett sömnigt västerbottniskt förortsliv igen…

Konsum har inga snattare att anmäla.. polisen lyser med sin frånvaro, såvida de inte skjutsar hem någon överförfriskad från Umeå.

Samhället är nu.. vad jag kan se.. helt svenskt igen… har jobbat hårt på att få INVANDRARVERKET att granska alla tidigare PUT.. uppenbarligen med gott resultat.. kan man börja tro på Sverige igen ???

Denna ort i Västerbotten är en idyll och skall så vara…..

Jan Johansson, f.d världsmedborgare.. nu återbördad till rötterna


6 responses to “Friden råder åter i Holmsund

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: