Samtalen med S uppges gå framåt: ”Tror de går i lås”


REGERINGSBILDNINGEN. Samtalen mellan S, C, L och MP går framåt och är inne i ett slutskede uppger flera källor på båda sidor för Dagens Nyheter, bakom betalvägg.

– Förhandlingarna går bra, jag tror att de kommer gå i lås. Men det är inte klubbat, säger en person med insyn till tidningen.

DN erfar även att Stefan Löfven kan vara på väg att gå med på ytterligare kompromisser om hyresregleringen, landsbygdspolitiken och arbetsrätten – som uppges ha varit skäl till att förhandlingarna med C bröt samman sist.

-Pettersson säger att socialdemokraterna är en unik rörelse, ingenstans i världen har en och samma politiska rörelse så länge haft ett så långt och stort inflytande över ett land som Socialdemokraterna haft i Sverige.

Men det märks att det gått 130 år sedan socialdemokraterna bildades och S demonstrerade för lägre skatter för arbetare! Då var skatten under tio procent.

Socialdemokraterna har gjort en hel del bra för landet men nu verkar den enda drivkraften vara att ta makten och behålla den. Borta är visionerna om ett bättre land för svenskarna.

Ge upp Löfven, er tid är ute…en regering med S, MP, C och L är en katastrof.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


9 responses to “Samtalen med S uppges gå framåt: ”Tror de går i lås”

 • Kenth Andersson

  Går i lås ?
  Inte för landets och infödda äkta svenskars bästa utan för att hålla SD borta från politiskt inflytande.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  GRATTIS SVERIGE !!!!!!!!!!

  Gilla

 • Agneta

  Ny Decemberöverenskommelse. 7 – klövern agerar som ett parti. Kan ha varit uppgjort från början spelet att avsätta Löfven och Kristersson. Kristersson har vid upprepade tillfällen lovat att ingen ny DÖ ska ske. C och L gå istället över till S. Med Vänsterns samtycke får de 195 mandat. Och SD utesluts och blockeras i 4 år till. Katastrof!

  Gilla

 • Billy Boy

  Hur går det nu Löfven m fl med alla era fagra och oåterkalleliga vallöften? …

  … rinner som vanligt av … som att hälla vatten på en gå(s) …

  Bilder från Jeanders bildblogg

  Gilla

 • Kurt

  Är det någon som ha väntat sig något annat? Med de ”Borgerliga” politiker vi ha kommer det i slutändan bli Walk Over för Löfven. Det bli god natt Sverige. Vi behöver en Statskupp som ställer allt till rätta igen. Rensa riksdagen från skadliga element. Ändra grundlagen och ta bort svammel om religionsfrihet i det offentliga.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Efter valet 2014 så myglade man till det med decemberöverenskommelsen ( DÖ).

  Efter valet 2018 så ställer man till det med en riktig ”röra”. Genom att det man lovade innan valrörelsen, inte gäller efter valdagen. Då tänker jag i första hand på både centerpartiet och liberalerna.

  Innan valet, var det även diskussioner om risken för att det svenska valet skulle manipuleras av vissa krafter utifrån.

  Men de som verkligen manipulerar med det svenska valsystemet, är ju flera av de partier som nu själva, sitter i förhandlingar om en ny regering.

  De har gjort så nu i två val och demokratin får inte verka fullt ut. Vilket är en illavarslande tendens.

  Respekten ut mot det svenska folket som väljer, är ju mycket dålig och den blir bara sämre. Förtroendet för politiken och de styrande politikerna är i ett sluttande plan och på en låg nivå. Tyvärr.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: