De som inte tror på dagens politik kallas extremister


DEBATT. Sverige har hamnat i ett politiskt landskap där allt fler ropar på extrema lösningar. Dan Korn skriver om vikten av att hålla huvudet kallt när andra ser avgrunden öppna sig enligt Expressen Debatt

-Pettersson vill påstå att Katerina Janouch tvärtemot vad Dan Korn påstår håller huvudet kallt men hon sover inte. Katerina och många andra som Expressen skriver om är inga extremister, utan normalt fungerande ansvarstagande människor som ser att det som dagens journalister, politiker och Expressen ställt till med inte fungerar.

Vi tror inte på dagens politiker och journalister. Det är sunt och inte extremt.

Dan Korn är rabbin och jude, han borde vara klok nog att se den verkliga faran för Sverige och det är inte Katerina Janouch, Pettersson eller…det är helt andra extremister och det hjälper inte att sova och hoppas att allt blir bra.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “De som inte tror på dagens politik kallas extremister

 • Mm

  Har inte rabbinen lärt sig något av historien, har han inte frågat dem som var med när nazisterna började begränsa judarnas tillvaro i Tyskland. Det börjar i det lilla men farliga. Invällarna i Malmö skall sättas på plats och de skall inte få skrika ut sitt ärvda hat mot judar när de demonstrerar. Samma rätt som muslimska invällarna ger sig själva HAR redan svenskar med judisk tro i Sverige. Vill muslimerna bo och leva i Sverige med muslimsk tro gäller det att ALLA har rätt till sin religion men alla har även rätt att INTE ha någon tro.

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Dan korn?Var kommer alla dårar ifrån?Jag läste hans artikel igår ,jag fattar inte vad han skriver om.Märker man inte hur det ser ut i dagens Sverige, då har man problem.Han är tydligen rabbi då är det säkrare för han att vara kvar i synagogan.

  Gilla

 • S Eriksson

  Den som inte tror på Sveriges extrema politik kallas extremist. Ja det var verkligen förvånande, jag föreslår i stället antiextremist.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Varför Sverige är och ser ut som det gör 2019 är det ingen från 7 klövern PK-media eller det övriga välgödda etablissemanget som vill vågar eller får diskutera, bara locket på mörkläggning och censur !
  Inte mycket kvar nu av den svenska demokratin.
  Vad vill och vågar SD säga om dagens svenska verklighet.

  Gillad av 2 personer

 • Tony

  Katerina Janouch, oj vilken kvinna, en sådan borde sitta i varje regering.

  Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Att helt plötsligt bli kallad för extremist för att man är kritisk till rådande nuvarande politik är helt befängt. När man märker att politikern sviker alla löften som de gett det svenska folket i decennier ska man inte endast knyta näven i byxfickan. Att montera ner de trygghetssystem som varit givna och ett skyddsnät för den SVENSKA befolkningen är ett stort svek av nuvarande partier som har makten. Kalla kritiska personer för extremister som endast vill ha sin rätt och som har ställt upp för samhället kollektivt för att åtnjuta ett bättre liv är ett svek av stora mått. Politiker i en demokrati ska tjäna befolkningen. Politikerna och deras partier har egentligen inte någon egen makt utan ges av folket i en demokrati, om de missköter sig är de utbytbara.
  Ett NYVAL skulle tjäna demokratin.
  När sju partier inte har förmåga att regera landet bör de lämna över besluten åt andra och inse att de är de stora förlorarna.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: