Stäng

Bilmålvakters bilar inblandade i minst 15 gånger fler olyckor och förarna är…

BROTTSLIGHET. Bilmålvakters bilar är inblandade i betydligt fler trafikolyckor än andra. De körs på ett trafikfarligare sätt och dödsolyckor har sannolikt skett, enligt Trafikförsäkringsföreningen.

Bilden har inget med artikeln att göra. Bilmålvakterna heter inte Hasse…

I oktober 2017 inträffade en allvarlig olycka på riksväg 27 vid Limmared, fyra mil utanför Borås. Fyra personer skadas, varav en får livshotande skador och förs med ambulanshelikopter till Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg.

Det är en av de olyckor där en bil ägd av en bilmålvakt är inblandad. Just i det här fallet av en 33-årig man skriven i Malmö som har 3878 bilar registrerade på sig. Olycksbilen var oförsäkrad, så klart, och kördes av tre unga män skrivna i Borås, men hemmahörande betydligt längre bort.

Totalt sett är alltså oförsäkrade bilmålvaktsbilar inblandade i 15 gånger fler olyckor än andra oförsäkrade bilar.

Då skall man betänka att jämförelsen är gjord mellan personer som inte försäkrar sina bilar – inte mellan bilmålvakter och folk som sköter sina betalningar.

Mer på SVT…

Vad är skillnaden i olycksstatistik mellan dem som betalar och bilmålvakternas bilar? 1:100 eller?

Sedan kan man undra vad denna indirekta effekt av massinvandringen kostar, ingen skatt och försäkring på bilarna, mycket fler olyckor, svartaffärer på verkstäder, annan brottslighet, otrivsel vi idiotparkeringar, otrygghet vid fortkörningar inne i stan. När kommer förtjänsten Stefan?

Vi har tidigare rapporterat om att manliga bilförare från Mellanöstern är inblandade i fyra gånger fler olyckor än svenskar. Då gäller att båda har bilarna försäkrade.

Malmö har också betydligt fler omkomna och skadade per capita än Stockholm och Göteborg.

Vi kan med sannolikhet på gränsen till visshet anta att namnen på de som kör bilmålvakternas bilar och de som är överrepresenterade i trafikolyckor är liknande dem som bilmålvakterna har.

Ny lag för att stoppa bilmålvakter fungerar inte trots att de hotar hela vårt system, tio procent av Malmös bilar ägs av bilmålvakter.

-Pettersson mejlade kronofogden i april 2017 och bad om samma sak som de ”seriösa” medierna gjort ovan, men fick ett litet annorlunda svar på de tio personer som har högst skuld avseende felparkeringsavgift hos Kronofogden och det är värre en det ser ut, det är inte bara att de struntar i att betala, de struntar i alla värderingar och gemensamma regler. De struntar i Sverige.

Det verkar inte som de heter Man…de hotar hela vårt samhälle och heter Ibraahim, Mohammed, Hossein, Ahmed osv. det vill säga de har samma namn som de som skjuter och våldtar…

Listan avser namn, bostadsort, antal mål och totala skulden hos Kronofogden.

 1. Sahib, Ibrahim Jalil Hamid, Malmö. 42.280 – 56.094.645 kronor
 2. Almayyahi, Mohammed, Abdulhafedh Badr, Malmö. 11.408 – 15.157.850 kronor
 3. Wandi, Majid Hossein Mohammad, Eksjö. 10.848 – 14.311.550 kronor
 4. Abdulaziz, Adnan Ahmed, Malmö. 10.706 – 14.310.050 kronor
 5. Stenberg, Hasse, Göteborg. 11.185 – 13.774.245 kronor.
 6. Rahim, Thoalfekar Alaa, Utvandrad. 10.176 –13.427.305 kronor
 7. Hakulinen, Eero Andreas, dödsbo, Göteborg. 7 611 – 9.417.800 kronor
 8. Kourdieh, Mustafa Ismail, Malmö. 6.639 – 8.750.768 kronor
 9. Mohammed, Fares, Malmö. 5.419 – 7.183.925 kronor
 10. Al-Shaikhli, Jamal Abbas Shihab, Okänd. 4.657 – 6.185.280 kronor.

 ***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 reaktioner på “Bilmålvakters bilar inblandade i minst 15 gånger fler olyckor och förarna är…

 1. Å bilförarna är?? Eehhh Kenny Bräck?? Nähä, inte det. Thina Törner då? Nää, jag ger upp. Jag kan inte gissa. Fan att det ska ställas så svåra frågor

 2. Körkort delas ut för lätt till importen Att fösa en kamel framförs sig i öknen är inte samma sak som att slira omkring på vinterhala gator.

  1. Och sen häller de i sig kamelbensin. Clampa hjulen så fär bilbärgarna arbeta att flytta bilen till förvar. Utlämning mot betalning av p-böter

  2. Och sen häller de i sig kamelbensin. Clampa hjulen så fär bilbärgarna arbeta att flytta bilen till förvar. Utlämning mot betalning av p-böter

 3. Den där ”Hasse” som nämns i exp vet jag vem det är,en zigenare,eller om vi ska vara lite pk numera,en finsk rom .En typisk bilskojare och bedragare alltså

 4. plocka in och skrota av bilarna till 100% oavsett vad det är för bilar och problemet löser sig själv ingen kommer att anlita en målvakt igen

 5. Om invandrarna tog hand om sina egna kostnader skulle darwins lag göra att 95% av dem emmigrerade hem.

  Dela upp alla i etnicitet, religion och härkomst, låt varje grupp få en egen skatt och en egen försäkringstariff för att inte en grupp skall parasitera på de andra.

 6. Den underbegåvade politiska klassen har svårt att förstå att man ”talar med bönder på bönders vis och med lärda på latin”. Den signalpolitik som fungerar på 75 % av befolkningen klingar ohörd bland övriga 25 %. Det krävs mer resoluta metoder.

  Börja med att neka skuldsatta individer att registrera fordon. Avregistrera redan registrerade fordon och straffa de som framför eller åker med med fängelse i straffskalan och obligatoriskt fängelsestraff om de är inblandade i olyckor. Återställ möjligheten i regeringsformen att frånta utdelade medborgarskap så att dessa bilmålvakter kan utvisas. Ta hjälp av andra länder och internationella institutioner med att bli av med de oönskade. Om inte till exempel Libanon vill ta emot sina medborgare, öka den internationella pressen och inte det hjälper kanske Israel går med på att Sverige ställer upp en katapult på Golanhöjderna.

 7. Jag har sett flera beräkningar på vad invandringen kostar totalt per år och de flesta ligger på mellan 200 och 300 Miljarder, någon enstaka på hela 600 Miljarder/ år! det är helt ofattbara siffror enklast att förstå blir det om man slår ut det per SVENSK, då blir det ca 36 000 kr (3000 kr/mån) av skattade pengar VARJE år!, vid 300 Miljarder och 8,5 miljoner Svenskar.

  1. Blir det som Annie Lööf vill dvs. 30 miljoner så kommer vi inte ha råd med vare sig pensioner, skolor, sjukhus, kommunikationer, domstolar eller försvar. Den superintelligenta Annie har säkert tänkt igenom detta som alltid och vet hur det ska lösas.

 8. Kan Sverige inte starta en obligatorisk målvaktsutbildning på gymnasiet där både de som ska bli målvakter och de som ska utnyttja målvakter måste gå?

 9. Ändå är biltrafiken i Sverige den relativt säkraste i Världen, skulle man ta ut statistik på bara SVENSKAR skulle den bli helt outstanding.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: