Mörklägger justitieministern sina egna misstag?


2017 tog justitieminister Morgan Johansson (S) avstånd från Liberalernas förslag om att utreda återvändande terrorister för brott.

”Vi har inte en retroaktiv lagstiftning i Sverige”, var hans svar då. Nu skriver Johan Westerholm på Ledarsidorna att Morgan Johansson försöker mörka sin egen roll i frågan.

Staffan Danielsson (C) skrev en motion 2013/2014 om att lagstifta mot terroristaktiviteter. Detta förkastades av justitieutskottet där Morgan Johansson då var ordförande och där han var den som tillsammans med Mehmet Kaplan drev fram att Danielssons motion förkastades.

Westerholm pekar också på andra känsliga kopplingar mellan Socialdemokraterna och islamister. Ni får läsa mer på Ledarsidorna, för detta borde vara sprängstoff för såväl alternativa- som etablerade medier. Morgan Johansson har tagit ett initiativ till att begränsa yttrande- och tryckfriheten i vad Westerholm menar är ett försök att skydda sitt eget skinn.

Slutorden i Johan Westerholms text är värda att lägga på minnet.

”Om Centerpartiet ger Stefan Löfven sitt stöd i regeringsförhandlingarna kommer Sverige få ytterligare en mandatperiod med Muslimska Brödraskapets mest effektiva samarbetsman i regeringen med Morgan Johanson som justitieminister.

Det kan inte utesluta att detta är en önskvärd utveckling då Centerpartiet dokumenterat släppt fram egna kandidater som delar ideologisk övertygelse i form av Mikhail Yüksel som sympatiserar med den etnofascistiska turkiska organisationen Grå Vargarna som står Brödraskapet nära”

Ledarsidorna


8 responses to “Mörklägger justitieministern sina egna misstag?

 • Kalasbetalaren

  ”Vi har inte en retroaktiv lagstiftning i Sverige”

  Så dum jag måste va! Jag trodde att man blev straffad efter att man har begått ett brott! Blir svårt att döma folk före nu!

  Det är också konstigt att preskriptionstiden för mord kunde tas bort även för mord som var begångna innan detta om nu det strider mot svensk lag!

  Men vad vet väl jag som inte justitieministern vet!

  Gilla

 • Carl ekström

  Hoppas våra politiker och derras anhöriga blir drabbade av allt skit dom tagit hit.
  Det är vad jag tycker och önskar.

  Gilla

 • NALLEN

  Soccarna är utan tvekan det absolut största hotet mot demokratin och hela det svenska folkets fortlevnad och framtid i Sverige och detta beror på den vägen som det socialdemokratiskapartiet nu slagit in på där man verkar beredda till vad som helst bara för att behålla MAKTEN och slutföra MÅLSÄTTNINGEN man har som vision och slutmål.
  DET BARA MÅSTE FINNAS EN GRÄNS FÖR HUR LÅNGT PARTIET SOM REGERAR LANDET FÅR SJUNKA OCH MER BÖRJAR LIKNA NÅT SOM PÅMINNER OM EN DIKTATUR INNAN DET SVENSKA FOLKET INSER ATT GÖR MAN INGET FÖR ATT STOPPA DETTA VANSTYRE SÅ KOMMER DET HELLER INTE ATT FINNAS NÅGON FRAMTID FÖR VÅRA BARN ATT VÄXA UPP I.
  jag bryr mig inte om mig själv för mina bästa år är Förbipasserande men det som håller mig vaken om nätterna är alla dom BARN som blir VUXNA FÖRST OM 15-20 år och det LAND VI lämna över till dom att styra.
  EN SAK VET JAG IALLAFALL DOM KOMMER ALDRIG ENS I NÄRHETEN AV DET SVERIGE JAG SJÄLV VÄXTE UPP I, OCH VI SVENSKA SOM FICK GÖRA DET, MÅSTE DRAGIT HÖGSTA VINSTEN, FÖR DET SVERIGE SOM VAR DÅ KOMMER ALDRIG ATT ÅTERKOMMA. TYVÄRR 😥

  Gilla

 • Bosse

  Hur är det möjligt att alla de avslöjande som gjorts av Ledarsidorna inte lyfts fram av i varje fall den så kallade borgerliga pressen som förstasidsnyheter?
  I varje normalt land skulle många av dessa avslöjande leda till riksrätt för de ansvariga
  Det är tydligt att rädslan för att det skall gynna SD eller bli kallad rasist har gjort all opposition totalförlamad.
  Många man berättar detta för står som frågetecken och vill inte tro på det eller ännu värre, de orkar inta bry sig då de inte förstår konsekvenserna
  Hade detta debatterats mer så hade sossarna varit utraderade idag

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Är någon förvånad över att Molgan skulle köra med mörkläggning när hela Sverige är mörklagt ?

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Att socialdemokrater mörkar och skyddar krafter, som strider emot grundläggande demokratiska krav och värderingar, är inget nytt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: