Topp-sosse ljuger om svenska kvinnor

INVANDRING. -Pettersson är tämligen övertygad om att Veronica Palm (S) ljuger när hon twittrar. Jag tror inte en enda svensk kvinna är könsstympat av det manliga svenska patriarkatet. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “Topp-sosse ljuger om svenska kvinnor

 1. De är inte svenskar som köns stympar sina barn, någon sådan kultur har iallafall inte funnits hos oss. Men som sosse har man väl inte den allmänbildningen som man kan tycka en politiker borde ha.

 2. Generalisera gärna om det gäller svenskar och är negativt.
  Generalisering om det negativa med invandrare är strikt förbjudet.

  Hyckleriet når nya toppnoteringar, de vänsterblivna kvinnorna med sina eunucker är bäst i klassen. Men det beror nog på deras låga utbildningsnivå. De har gjort karriär på att representera andra genom skitsnack, de har dessutom lärt sig hu det fungerar inom Lo och Sossarna.
  Där måste man hålla med, annars är du helt ute i kylan. Mina år i facket bevisade att deras mumlande om kommunismen berodde på att de tyckte likadant innerst inne.

  Inom deras rörelser är man vidlyftig med medlemmars och arbetsgivares pengar. Det är därför de har så liten respekt för skatterna som tas ut, de förstår inte sambandet arbete – inkomst.

 3. Veronica, p pratar socialdemokratiska och då exkluderar man ingen så då blir dessa muslimska kvinnor Svenska.
  Sen är det så att det är mödrarna som är pådrivande att deras döttrar ska omskära enligt tradition glömmer denna infantila kvinna.
  Sen att själva omskärelsen utförs av en
  ädlre kvinna specialist på ingreppet väljer
  Veronica att blunda för.
  Detta är inte ett Svenskt problem det är ett socialdemokratiskt problem som detta parti valt att tysta ner och valt att trumma på med #metoo och annan trams.
  Det var inte så speciellt smart av Veronica att öppna garderoben för socialdemokratiska gömmda lik.
  Nu kanske någon börjar rota i skiten och kommer med den förhatliga sanningen.

 4. Var det inte V Palm som var ihop med den sextrakasserade mobbande sossen Roger Mogert? De är lika falska äckliga alla sossar.

 5. Precis inte en enda SVENSK kvinna är och inte en enda SVENSK man är det heller, alla könsstympade är utlänningar!

 6. Av de hemska vittnesuppgifter från könsstympade barn / unga kvinnor så har jag läst att det oftast varit äldre kvinnor inom klanen som utfört de bestialiska övergreppen mot de yngre.

  Men med Veronica Palms sosse-logik räknar hon väl även in kvinnorna som utför könsstympningarna i ”Patriarkatet som måste krossas överallt”

 7. Hade hon haft åtminstone lite vett i skallen hade hon kunnat skriva som så här : ” 40 000 invandrade muslimkvinnor har utsatts för könsstympning i vårt land. Varje levande människa har rätt till sin egen kropp. Krossa det islamistiska förtrycket”.

 8. Vidrig rasism från Veronika Palm!

  Alla könsstympade kvinnor har gjort det på sig själva av egen fri vilja, precis som att dom väljer att klä sig i ett tält!

  Nu när det är Nicabdagen borde Veronika istället låta könsstympa sig!

  • Tillhör inte V.Palm ett parti med en mörk historia med bland annat ett svenskt rasbiologiskt institut ?

 9. Man får vara mer tydlig ,det är skilnad på folk som bor i Sverige och etniska svenskar.Jag tror inte att etniska svenskar könsstympar sina barn.

 10. Vad säger detta om Sverigebilden? Svenska kvinnor som könsstympas? Hur ser omvärlden på dessa hemska nyheter?

 11. Fast hon menade nog ”svenska” kvinnor, det blev nog bara lite fel i korrekturläsningen, sånt händer de bästa och tydligen även de sämsta.

 12. Tycker hon och hennes PK kompisar skall könsstympa sig i pur glädje över att med båda slöja o utan klitta få njuta lika mycket som muslimska kvinnor o flickor gör.

  Menar idioten på fullt allvar att vi vita medelålders män tvingar våra underbara kvinnor o barn att könsstympa sig? Grattis 82% PK idioter och sossar i synnerhet, sök hjälp.

 13. Veronica Palm citat, kalla saker för vad dom är.
  Ok Veronica! Du är ett lissmande våp utan förstånd.

 14. Hon är verkligen en mascot för PK-kulturen. Minns när hon med Gudrun Schyman & Co lät sig fotograferas offentligt iförda hijaber i solidaritet med kvinnor som bär dessa huvudbonader. Hon kan inte tänka utanför PK-boxen.

 15. Sossen Veronica Palm är väldigt okunnig och oärlig.

  Då blir det att man återkommande slirar mycket med sanningen och på fakta i verkligheten.

  • Ja men själv bor och mår en välgödd V. Palm förmodligen väldigt bra i sitt trygga och heligt mångkulturella Sverige !

Kommentera