DN är vidriga, anger etnicitet på offer och gärningsman


MEDIA. Det är uppenbart att Dagens Nyheter med agendasättande chefredaktör Peter Wolodarski vill vilseleda läsarna. I journalisternas egna regler står ”Framhäv inte berörda personers etniska ursprung, kön, nationalitet, yrke, politisk tillhörighet, religiös åskådning eller sexuell läggning om det saknar betydelse i sammanhanget och är missaktande”.

DN vill troligen svartmåla Sverige med rubriksättningen där det inte framgår att händelsen ägde rum i Texas, USA.

Dagens Nyheter har aldrig någonsin rapporterat om att svart skjuter svart i eller svart skjuter arab när det gäller alla skottlossningar i Stockholm. Varför det då är viktigt när det gäller mord i USA är obegripligt.

Är inte alla USA amerikaner på samma sätt som alla i Sverige är svenskar Wolodarski?

Här handlar det om skottlossning och mord i Houston, Texas, USA och eftersom artikeln ligger bakom betalvägg får vi inte veta något om bakgrunden.

Vidrigt Wolodarski!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “DN är vidriga, anger etnicitet på offer och gärningsman

 • Bertram Bula

  Som alla filmer där datageniet eller ”hackern” är svart.. Polischefer är svarta och framställs som ubersmarta. Det roligaste jag hört var 2 syskon som satt och kollade på TV med sin farsa och den ene frågade fadern om varför det är negre*na som är smarta och syskonet svarade med ”det är ju bara film”..

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Det handlar om att hetsa fram hat mot den vita minoriteten!

  Provade att googla ”black man shot white”, fick inte en enda träff! Konstigt nog kom det omvända upp fastän det inte var detta jag letade efter! Den som tror att det är något annat än censur kan ju räcka upp handen?

  Någon som tror att det inte finns någon vit som har blivit skjuten av en svart? Varför står det inget om dom icke vita poliser som har skjutit svarta?

  https://www.google.com/search?client=firefox-b&q=black+man+shot+white

  Gilla

 • SVENSK

  Ja, som sagt, alla svenska infiltrerade medier har samma tydliga agenda, att genom uthängning förnedra och hetsa mot vita i allmänhet och Svenskar i synnerhet. Det värsta är att majoriteten av väljarna inte ännu har förstått detta. Och det är ganska lätt att inse när så förhållandevis få lyssnar på de medier som tar fram sanningen. Samma sak förekommer också i en uppsjö av filmer (Hollywood, men även andra) av eget intresse har jag även tittat tillbaka på äldre filmer (15-40 år) och propagandan börjar så smått redan där.Till skillnad från i verkligheten är nästan alltid de värsta mördarna, våldtäktsmännen och andra grovt kriminella vita. Ta bara en film som Jägarna 1 där vita agerar som gruppvåldtäksmän mot en asiatisk kvinna, när skedde det i verkligheten?? och vilka är de sanna förövarna? Filmpropagandan kanske är det farligaste och viktigaste vapnet att manipulera vita, Svenskar till skuldkänslor.
  Och i USA finns statistik på mördare, trots att svarta utgör bara ca 20-25% av befolkningen så är minst lika många svarta mördare som vita, alltså en överrepresentation på 4-5 gånger, minst. Men i medierna framställs de svarta som offer!! Det som inte heller framgår är att av de som mördar svarta så är en förkrossande majoritet själva Svarta! Och trots att svarta är så få så mördas mer än dubbelt så många vita av svarta som svarta av vita, 448 resp 193, fr 2011. Vad gäller våldtäkter så är det ännu värre, knappt en enda svart kvinna våldtas av vita.

  Gilla

 • Bosse

  Olika story i olika tidningar beroende av sammanhanget och vem som gör vad
  Inte ett ord om etnicitet här vid denna skjutning 2017:

  https://www.expressen.se/nyheter/justine-40-brutalt-dodad-av-polisen/

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/RVXdx/yogalararen-larmade-polis–skots-ihjal

  förklaringen kommer här:

  https://www.nyatider.nu/australisk-kvinna-mordad-av-somalisk-amerikansk-polisman/

  https://petterssonsblogg.se/2017/07/18/svart-somalisk-polis-skot-ihjal-obevapnad-vit-kvinna-kladd-i-pyjamas/

  Hade detta varit en ung svart kvinna och polisen hade varit en vit man så hade detta debatterats i månader efteråt och upplopp i gettona

  Det är tur att vi har Pettersson och annan fri press som gör seriös undersökande journalistik

  Gilla

 • ossie

  Sen väntar vi på att Soaya Posts dotters förehavande. Då behöver de ju inte uppge etnicitet för hon tillhör ju sekter Zigge Z det vet man ju.

  Gilla

 • HB

  Omg ! Man tror alldrig att det inte kan bli Värre., men så kommer någon Avlopps-politiker och öppnar käften.., eller någon individ som anser att de har ett arbete och kallar sig för ”journalist” och bevisar att det kan bli värre.

  Det är antagligen flera miljoner människor runtom i norden och europa som vill se en rättvis dom på dessa människor framöver…

  Gilla

 • Argus

  Att tänka på vad jag skulle vilja göra med Wolodarski är troligen bara det straffbart. 😉

  Gilla

  • Kenth Andersson

   JA TÄNK TYST, storebror ser och hör dig.
   Under andra världskriget fanns uttrycket:
   EN SVENSK TIGER, det gäller i högsta grad i dagens och 7 klöverns trygga och heligt mångkulturella Sverige.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: