132.696 landade ”EU:s miniminivå” på förra året, det blir 21.502 i medias rapportering

INVANDRING & MEDIA. Förra året sökte 21.502 personer asyl i Sverige, skriver Göteborgs-Posten och kallar det en kraftig minskning. Det är den lägsta siffra på över tio år och en minskning med 87 procent jämfört med rekordåret 2015 då över 160.000 personer sökte asyl.

Enligt Migrationsverkets kommunikationsdirektör Fredrik Bengtsson är förklaringen bland annat den åtstramade svenska politiken där man frångått huvudregeln om permanenta uppehållstillstånd och begränsade rätten till familjeåterförening.

-Pettersson noterar att Göteborgs-Posten inte med ett ord nämner det totala antalet beviljade uppehållstillstånd, 132.696, enligt Migrationsverkets statistik. 

Alltså 70.000 asyl och anhöriginvandrare. Tre gånger så många som media försöker påskina.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “132.696 landade ”EU:s miniminivå” på förra året, det blir 21.502 i medias rapportering

 1. Sedan kan man ju starkt ifrågasätta drygt 40 000 abetskraftsinvandrare….. vilka jobb? De enkla ocjh iom detta lågavlönade eller de med 85% subvention eller … för ärligt då arbetsmarknaden börjar mattas av så verkar denna invandring av ”raketforskare” osannolik…. kanske inom det välfärdsindustrielle komplexet incl. migrationsindustrin….??

 2. Inte för Stenbock trott på deras skryt och skräpp,om hur bra f.d. Sverige var/är….Under helgdagarna har jag funnit ut,att vi inte ens når upp till mellanskiktet.Har sent på kvällarna tittat runt på mina 100-tal olika kanaler i dumburken.Länder som ligger långt borta i Asien har ju en standard som vi i Abzurdien endast kan drömma om !
  T.o.m. gamla kommunistlandet Kuba,tycks ha passerat oss i ”välstånd” !!
  Har även lyssnat till Trumps presskonferenser live,och märkligt nog överens-stämmer inte dessa,med de lögner PK-medierna förmedlar åt oss…
  Stenbock har därför kommit fram till,att vi blir förda bak ljus och fyllda med lögner och propaganda.
  Margots namn har t.ex. inte nämnts en enda gång,och det enda ord om Abzurdien var en väderkarta,som visade att Köpenhamn hade 3 grader + !!
  Sammantaget tror jag inte ens att man öster om Uralbergen,och Väster om Atlanten vet att det finns ett land som ”vårt”…..i Norden !

  • F.ö. kan ni just nu i X-pressen själva se hur man med balanserade ord kan på ett korrekt sätt,förmedlar en nyhet i dårarnas land !
   Utan att kränka deras ”lite bakom” lösnummerköpare.
   I rubrikriken står stort: ”Eldsvåda rasar i migrantläger”…
   Har nu lyckats översätta deras nyhet och det tycks röra sig om, att zigenarna i ett av sin läger,eldar upp det skit som de vid inbrott och snatteri,inte har användning för…. plus gamla matrester.
   Tänk för sådana sensationer,betalar de efterblivna 82 % hela 24:-…

 3. 82:an går ju på det där tricket varje gång. Fram tills dess att dom nån gång i framtiden öppnar ögonen och märker att dom är dom enda Svennarna kvar i sitt bostadsområde.

 4. Sanningen är jämte SD och AFS Sveriges värsta fiende det vet väl alla numera därefter D. Trump och sedan Putin !
  God trygg mångkulturell fortsättning tillönskas Folkhemmet, loppet är definitivt kört.

 5. Men vad är det som händer ? Man skönmålar och friserar siffrorna NEDÅT !!! Har för mig att, för inte allt för länge sen, så var det bara positivt med höga siffror. De var ju så lönsamma, dessa vinstmaskiner. Varför kan dom inte bara säga som det är : -” Åkesson hade rätt hela tiden ”.

Kommentera