Det kostar lite i början, men det blir förtjänst lite längre fram!


INVANDRING. Fler och fler icke-västerlänningar får förtidspension, samtidigt som det blir allt svårare att få förtidspension för danskar, rapporterar Den Korte Avis. 

Nöjd somalier,kostar de danska skattebetalarna 219.000 kronor per år och han är inte dyrast…Tur vi inte har sådana i Sverige. 

Under de senaste åren har det blivit allt svårare för personer med funktionshinder att få förtidspension. Medborgarna har förlorat rätten att vara sjuk, skrev professor Kirsten Ketcher i Altinget.dk den 30 januari 2016:

”Många kommuner vägrar att erkänna medicinska deklarationer som visar att medborgaren i fråga inte har kapacitet att arbeta och inte kan arbeta i något yrke. Övningen är att undvika besök för förtidspensionering,” påpekade Kirsten Ketcher bland annat.

Detta gäller dock inte all invånare i Danmark. Siffror från Danmarks Statistik visar att antalet icke-västerländska invandrare och deras ättlingar som får förtidspension ökar ständigt medan, medan antalet etniska danskar ständigt minskar.

Invandrare från fyra länder är den största bördan. Det är särskilt män och kvinnor mellan 30 och 59 år från fyra icke-västliga muslimska länder som utgör en mycket stor börda för dansk ekonomi.

Dessa är:

Syrier. Av totalt 7 629 syriska män i den aktuella åldern var det 72 procent eller totalt 5 501 män som år 2017 gick på fullt offentligt bidrag.

För syriska kvinnor var 86 procent eller 4.582 av totalt 5.320 syriska kvinnor i 2017 i full offentlig vård.

Somalier. Av totalt 3.546 somaliska män i den aktuella åldern var de 61 procent eller totalt 2.165 män år 2017 på fullt offentligt stöd.

För de somaliska kvinnorna var 76 procent eller totalt 2.526 av 3 306 somaliska kvinnor i 2017 i full offentlig vård.

Libaneser. Av totalt 5 387 libanesiska män i den åldern var de 59 procent eller totalt 3.171 män år 2017 på fullt offentligt stöd.

För de libanesiska kvinnorna var 73 procent eller totalt 3 368 av 4,597 libanesiska kvinnor 2017 i full offentlig vård.

Irakierna. Av totalt 6 991 irakiska män i den åldern var de 59 procent eller totalt 3 997 män år 2017 på fullt offentligt stöd.

För irakiska kvinnor var 69 procent eller totalt 4 038 av 5 877 irakiska kvinnor i full offentlig vård.

-Pettersson misstänker att det ser ännu värre ut i Sverige men här får vi inte reda på detaljerna av någon anledning. Vet du varför Stefan? Tycker du inte det är märkligt att det är så många problem med muslimerna? Kläder, mat, jobb, kränkningar, bidrag, brottslighet, terrorism…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Det kostar lite i början, men det blir förtjänst lite längre fram!

 • Gammaldags Svensk

  Man kan ställa sig frågan. För vem blir de en förtjänst för lite längre fram? Man kan se vilka politiker som kommer att belönas av globalisterna efter avslutad tjänst. Vi behöver en nationalistisk ledare som har ryggrad och ett stort hjärta. De kommer att bli många ledare i de här landet som kommer att nämnas som Judas i framtidens historieböcker.

  Gilla

 • Dr.ThomasJackson KKP-konservatism klassisk (@ebmpsykiatri)

  Det är betydligt värre i Sverige. Jag vet- jag är gammal försäkringsläkare. Men skyll för Guds skull ej på invandrarna. Det är DANSKARNA resp. SVENSKARNA som skapat systemen. I England är det ej bra heller, men betydligt bättre.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Livet är hårt och orättvist men vem har sagt att livet ska vara lätt och rättvist för alla, bara för vissa !

  Gilla

 • SVENSK

  Det som i första hand är värre i ”sverige” är väl att antalen är minst 10 gånger högre och ännu fler sjuka, kriminella och ovilliga.

  Gilla

 • Mike E

  De svenska journalisterna med sin 2-åriga yrkesskola, dvs. Journalisthögskolan, vet inte vad hög utbildning är.

  Gilla

 • putte

  Löfven resonemang får mig att minnas en episod ifrån min ungdom , det var på ett lantbruk där det en dag svängde in en kreatursbil ifrån slakteriet på ladugårdsplanen och ut hoppar det en karl som går in i ladugården och hämtar en ko som ska slaktas . Men kon anar väl ugglor i mossen så hon trilskas på alla sätt hon kan , då klappar mannen henne på huvudet och säger såja lugna dig lite det här är inte farligt och då lugnar kreaturet ner sig och följer med ovetandets om att hon går sig egen död tillmötes . På samma sätt försöker våran spjuver till statsminister lugna ner oss oroliga individer som har genomskådat hans bluff med att påstå ”att det är en liten ansträngning i början ”, men när den har släppt så kommer vi alla bli rikligen belönade genom hög välfärd .Katten vet om det kanske inte hade varit bättre om man hade bytt plats med kon för hon var ju lyckligt ovetande vad som skulle hända , medan vi är olyckligt vetande om vad som kommer att ske .

  Gilla

 • centurion

  Denna notoriske lögnhals och psykopat har jobbat hårt med att föra det svenska folket bakom ljuset, ända sen dag ett och dagligen därefter. Varför får detta fortsätta ? Och varför ställs han inte till svars för sitt svek och sina bedrägliga handlingar ? Är det möjligen så att den duperade befolkningen har blivit immun mot sanningen, efter alla dessa lögner ? Normalt sett så ska naturligtvis en lögnare, som dessutom har ställt till så pass mycket oreda för oss, förhöras, dömas och lagföras allt enl. de paragrafer som är tillämpliga. Ingen ska komma undan men medvetna lögner !!!

  Gilla

 • emma

  Tredje generationens icke-västliga invandrare, får lika dåliga betyg som andra generationen, samt betydligt sämre betyg än de etniskt danska.
  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE9643223/tredje-generation-af-indvandrere-haenger-ogsaa-med-karaktererne-i-folkeskolen/

  Men vadå, det är gott med falafel.

  Gilla

 • Tore

  Stefan vet inte vad lönsam är, han är sosse dom tror att bidrag är lön.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: