Äntligen är bokhandlaren från Brønshøj hemma i Marocko


ISLAM. Den terrordömde Said Mansour, 58, född i Marocko, och fråntagen stt danska medborgarskap sattes idag klockan 17:40 på ett plan till Casablanca i Marocko för att där överlämnas till de marockanska myndigheterna, rapporterar Radio24syv

-Pettersson är övertygad om att Sverige skulle kunna arbeta på samma sätt om viljan fanns. Ta ifrån islamisterna deras eventuella svenska medborgarskap, går det inte med normala regler att utvisa någon. Lyft telefonluren och ring mottagarlandet och gör en överenskommelse.

Vi får hoppas herr Mansour får den behandling han förtjänar av de marockanska myndigheterna.

De danska skattebetalarna kan dock vara glada, fembarnspappan herr Mansour, levde innan han förvisades på livstid på de otrognas skatter, alltså socialbidrag.

TIDIGARE 2018-12-11. Statsministern, bokhandlaren från Brønshøj, ska returneras till Marocko

INVANDRING. Said Mansour, känd under smeknamnet Bokhandlaren från Brønshøj, ska returneras till Marocko, säger Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), som under sitt besök i Marocko har varit aktiv och involverad i ärendet och har träffat den marockanska utrikesministern Nasser Bourita.

Sam Mansour, Danmarks förste terrorist och den förste som förlorat sitt medborgarskap.

Bokhållaren från Brønshøj med det civila namnet Sam Mansour, tidigare Said Mansour, har dömts för misstänkt terrorism två gånger i Danmark, har suttit i fängelse, har blivit utvisad från Danmark och har förlorat sitt danska medborgarskap och därför måste han skickas tillbaka till Marocko, sade statsministern.

Läs mer på Danmarks Radio…

Sam Mansour, tidigare Said Mansour, är en gammal bekant på bloggen. 

-Pettersson undrar vart löftet från valrörelsen 2010 tog vägen? Moderaterna – Ta medborgarskapet från kriminella invandrare, den svenska regeringen borde ringa den danska och försöka samordna transporten. Det borde inte vara något större problem att fylla ett stort plan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


13 responses to “Äntligen är bokhandlaren från Brønshøj hemma i Marocko

 • Sami

  Rätt beslut till rätt person.
  Jag kräver Sverige att vara modig som Danmark och slänga alla skräp människor som dom.
  Dom smutsar miljö.
  Tack för Danmark

  Gilla

 • Se ovan!

  Danska myndigheter. Myndigheter med lite ”jävlar anamma i” Saknas helt i Sverige.

  Gilla

 • SVENSK

  Helt riktigt och självklart agerat av Danmark. Men just Marocko, jag ser en möjlig koppling mellan detta ärende och terrormorden på den Danska och Norska kvinnorna.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Varför öppnade inte det trygga och heligt mångkulturella paradiset Sverige sin famn för denna stackars förmodligen missförstådda och även orättvist behandlade pensionsräddare, fy på sig Sverige, har Margot och knähunden PK-media eventuellt något att säga om saken ?

  Gilla

 • compulsoryunion

  Danmark levererar!

  Gilla

 • Mike E

  Hade Sverige kunnat göra som Danmark så hade Sverige inte haft de katastrofala problem som Sverige har. Problemet är just att Sverige är extremt och inte ett normalt land som Danmark.

  Gilla

 • Urban

  Helt rätt! Jag har alltid tyckt att såväl permanenta uppehållstillstånd som medborgarskap ska kunna rivas upp om misskötsamhet och brottslighet föreligger. Det säger sig väl egentligen själv att om man begår brott i det land man flyttat till eller på annat sätt lever ett liv som strider mot det landets principer, har förverkat all sin rätt att bo kvar i det landet. Tyvärr så delar dock inte de svenska politikerna denna uppfattningen. I Sverige ska man snarare dalta med och i princip belöna dem som kommer hit och begår brott. Nog är väl ändå detta en märklig och bakvänd filosofi, som dock endast tillämpas i det naiva och dumsnälla moder Svea.

  Gilla

 • Lellegoo

  Skrivs nu att det är problem att utvisa två yrkeskriminella till Libanon. Libanon tar inte emot dem om de inte kommer frivilligt.
  OK, då är det dags att ta en till i biståndsbudgeten och se om vi kan finna något som går till Libanon. Gör det det, så kan vi sluta betala ut några pengar till Libanon – det är ju frivilligt att vi gör det.

  Massor av problem löses om man har ett mer holistiskt förhållningssätt till små problem – eller hur?

  Gilla

  • Kent

   Sverige har ju erkänt Palestina som stat och skänker en halv miljard minst varje år till Palestina så då borde det också det finnas en Palestinsk stat att skicka dom till.
   De är nämligen statslösa palestinier.

   Gilla

  • Tomas

   Jag är inte tillräckligt bildad.
   svenska.se gav
   hol·­ism [‑is´m] substantiv ~en
   • teori som hävdar att helheten är mer än summan av delarna

   Gilla

 • Realist

  Grattis till alla danska skattebetalare till denna besparingen av era skatter !

  Gilla

 • Kattsand

  När det gäller den politiska viljan så är det bara att se hur IS-relaterade saker hanterats av våra myndigheter, politiker och lagstiftare: att kriminalisera terror-resor väntade man med tills i stort sett alla åkt till IS (man ville antagligen helst inte förbjuda det alls?), och istället för att straffa dom så ger man återvändande terrorister förmåner som förtur till lägenhet, och ger dom dessutom skyddad identitet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: