Detonation i Malmö – taxikriget fortsätter


BROTTSLIGHET. Strax innan tretiden under natten mot onsdagen skadades två taxibilar när en sprängladdning detonerade i ett industriområde i Malmö. Polisen spärrade av i området och genomför en teknisk undersökning under morgonen.

Polisen

-Pettersson tycker taxibranschen verkar trevlig. Minns ni hur det var förr, taxi var dyrt men tryggt. Nu är det Mellanöstern som styr med hjälp av svenska politiker…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


11 responses to “Detonation i Malmö – taxikriget fortsätter

 • ruben

  Vilda västern fanns på 1800-talet i Nordamerika, väster om Mississippi-floden men avvecklades allteftersom staterna civiliserades och togs upp i federationen. Varför tycker politikerna att Sverige behöver det nu på 2000-talet? Politikers ambition att bygga in Vilda västernliknande kaos i de flesta samhällsområden i Sverige verkar sjukt maniskt. Kaoset ökar medan regering, myndigheter och viss allmänhet sover sött i krutröken.

  Gilla

 • Ingvar

  Enda fördelen med Taxi numera är att asylsökande som åker behöver ingen tolk 😂 Själv skulle jag aldrig våga åka taxi

  Gilla

  • Stenbock

   Ska återge en händelse som inträffade när jag återkom till Anzurdien efter en kort rekreation utanför misären….
   Steg in i en taxi och fick följande besked innan turen påbörjades.
   ”deeet kåsta 24:- krona extra p.g.a. av bomen ” ;(
   Satt naturligtvis som ett ? ,och undrade vad berikaren sökte förmedla.
   Efter att han pekat ut någon form av spärr (såg ut som järnvägs-bom från min barndom) framför åket,förstod jag vad han ville ha sagt ! Steg ur Taxin,och tog ”Bossen” hem…..
   Behöver väl inte nämna vilka,som beslutat välkomna event. besökare till min lilla bonnhåla med en sådan uppfinning.
   Har ju en BLÅ/GRÖN lokal styrelse liksom i Fjollträsket !

   Gilla

  • Ruth Magnusson

   Man kan ju alltid säga att man vill ha en taxi för sig och sin schäferhund när man beställer.

   Gilla

 • Billy Boy

  Varför bär sig så många högutbildade pensionsräddare i taxibranschen åt så som Pettersson påvisat i inlägget ovan?

  Nedan några fler exempel på andra varianter inom taxinäringen:

  Delcitat

  Ingenjörer borde inte köra taxi.
  Det är nog många som delar upplevelsen av att ha blivit upplockad av en taxichaufför som egentligen är utbildad ingenjör.

  Varför har vi så välutbildade taxichaufförer i Sverige? En viktig förklaring är att invandrare har svårt att få sina utländska examina validerade.

  Den som fått uppehållstillstånd i Sverige vill så klart börja arbeta inom sitt yrke så fort som möjligt. Men detta är lättare sagt än gjort. Humankapital slösas därför bort och bristyrken kan inte bemannas.

  Våra folkvalda tycks inse problematiken. I radioprogrammet Nordegren & Epsteins intervjuserie om integration svarar samtliga partirepresentanter att valideringen inte fungerar. Den förra regeringen uppdrog åt en utredare att se över frågan, vars översyn vi nu inväntar. (Publicerad 9 jan 2015)

  Slut delcitat

  Läs mer på:

  https://unv.is/expressen.se/ledare/jenny-madestam/ingenjorer-borde-inte-kora-taxi

  Och den högst ansvariga i Malmös politiska ledning står som vanligt helt handfallen med armarna i kors.

  Gilla

  • Kent

   Det där med att ingenjörer, kirurger, raketforskare och andra av denna planets mest välutbildade kör taxi i Sverige är ett typexempel på fake news.

   Gilla

 • Onkel Björn

  Taxibranschen har allt för länge varit en bransch full av fuskare. Den avreglering av branschen som skedde 1990 gjorde inte saken bättre, snarare mycket sämre.

  Skattefusk inom branschen förekom innan och blev inte bättre efter. Och även det faktum att branschen idag i allt för stor utsträckning, åtminstone i storstäderna, sköts av folk från mellanöstern har inte gjort det hela bättre.
  Människor som i allt för många fall har bluffat sig in i landet.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Lövens och 7 klöverns trygghet fortsätter !
  Bara önska det mångkulturella Sverige En GOD FORTSÄTTNING.

  Gilla

 • Jack

  Jag håller med Trump. Människor från shithole-länder är helt värdelösa. De kan inte producera något som vårt land har nytta av. Bara göra jävelskap.
  Löfven kan fylla sitt parti med dessa människor eftersom man tror att de kommer att vara lönsamma för samhället längre fram.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Hjälper tyvärr inte att tycka så, 7 klövern deras knähund PK-media deras trygga väljarkår tycker tvärtom och det är ju dom inklusive den övriga extremvänstern som bestämmer och dikterar villkoren i dagen kramgoa och mångkulturella Sverige !

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: