SD i Bromölla vill göra bokslut över vad invandringen kostar


INVANDRING. Ett bokslut över vad invandringen kostar. Det är den första åtgärden för SD när man tagit makten i Bromölla, skriver Sveriges Radio Ekot.

– Lika väl som man räknar på äldreomsorg och skolan och andra förvaltningar i kommunen så vill vi veta vad det kostar också, säger Eric Berntsson (SD), ny kommunstyrelseordförande i Bromölla.

Bromölla är en av tre kommuner som styrs av SD efter valet. De andra är Hörby och Sölvesborg.

-Pettersson säger att det är självklarheter och borde ha gjorts för länge sedan över hela landet. Dock är ekonomi bara en sak, den största kostnaden kan inte mätas i pengar!

Socialdemokraternas avgående kommunalråd Jenny Önnevik säger om mångkulturbokslut: – Det är inget som jag förespråkar och jag vet inte heller vad man tänker använda det till.

Jenny Önnevik (S) kan få några tips:

 • Svenskar eller utlänningar
 • Välfärd eller asylinvandring
 • Brottslighet eller trygghet

Det finns i grunden bara en stor fråga: migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, brottsligheten, allt!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


6 responses to “SD i Bromölla vill göra bokslut över vad invandringen kostar

 • Ragnar Ask

  Det är bra folk man röstat fram nere i Skåne.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Kommunpolitiker har inte lyxen att flumma runt med snåriga ideologiska ställningstaganden i all framtid, den krassa verkligheten kommer ikapp. Sandviken-rapporten visade sig vara fel, då kan man skylla på staten. Inte att staten har fel, men tystnad kostar plötsligt en jävla massa pengar. Bra, Bromölla, hoppas att fler följer efter, välfärden är värd att bevara, vad än ett fåtal satanister säger.

  Gilla

 • Benke

  Inte en dag för tidigt.

  Gilla

 • Grune

  Det är på tiden att det Svenska folket får svart på vitt på hur många miljarder invandringen kostar varje år.

  Gilla

 • Argus

  Egentligen är det inte invandringen det är fel på utan flyktingmottagningen som borde varit obefintlig då det råder relativt lugn i vår del av världen.

  Gilla

 • .carl ekström

  Bra jobbat Eric .Sådana som du behövs fler av.Tack

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: