Sabotaget mot Sverige och svenskarna fortsätter…


INSÄNDARE. Brev till Lena Nitz, ordförande Polisförbundet.

Att skjuta fyrverkeripjäser mot andra människor det tycker jag är förkastligt, hävdar du i media. Samtidigt som du ser ”allvarligt” på de senaste dagarnas händelser.

Säg… vad anser du då om fyrverkeriskyttarnas storebröder, kusiner, fäder… och övriga släktingar, som dagligen skjuter ner varandra på gator och torg och hotar allmänhetens trygghet och äventyrar säkerheten. Som dessutom efter bästa förmåga försöker spränga varandra i luften med bomber och handgranater?

Precis som alla andra passiviserade och handlingsförlamade människor i PK-sfären, i näst intill systemkollapsade Sverige – tillsammans med politiker och tjänstemän i de olika administrationerna – använder du den traditionella och politiskt korrekta floskeln ”allvarligt” när man skjuter fyrverkeripjäser på människor. Ett uttalande lika tomt och andefattigt, som det är bisarrt. Är det allt du har att säga? ”Allvarligt”.

Detta ”allvarligt” är ett bekvämt sätta bagatellisera och förringa det som pågår, utan att behöva ta bestämd ställning. Som så ofta annars i massinvasionens destruktiva kölvatten, tycks det bottna i undfallenhet och feghet. Det är att blunda för verkligheten. Att nonchalera den terror som länge systematiskt bedrivs mot svenskarna och det svenska samhället, och som håller på att bryta ner alla strukturer värda namnet.

Regelrätta mordförsök

Det handlar ju om regelrätta mordförsök på allmänheten, poliser och annan blåljuspersonal. Ingenting annat. Drivladdningen i fyrverkeripjäser består av svartkrut, medan själva den explosiva delen också utgörs av svartkrut. Inte sällan en ordentlig laddning som bringas till detonation.

Vad tror du händer om en pjäs som exempelvis illegalt importerade/insmugglade pjäsen Cobra 8 från Italien, med 100 gram svartkrutladdning exploderar i omedelbar anslutning till en människa. Eller en kraftig raket som exploderar i ansiktet, och som kanske klipper halspulsådern eller som tränger in i ett öga innan den detonerar? Eller som briserar i underlivet… Har man inte förstått, att dessa attentat är ett led i att skapa kaos och rädsla, och inte minst för att skada människor?

En raket som skjuts mot en människa kan träffa precis var som helst… Det är bara slumpen som avgör. Precis som när en mindre god skytt avfyrar ett gevär eller en pistol från längre håll. Antingen missar kulan målet, eller så träffar den objektet någonstans.

75 gram svartkrut

I Sverige förbjöds 2013 fyrverkeripjäser med högre mängd svartkrut än 75 gram. Myndigheten för samhällsskydd och beredskap drog slutsatsen att en pjäs med över 90 gram svartkrut har kapacitet att döda en människa. Jag vill påstå att gränsen går betydligt lägre. Det beror helt på pjäsens utformning och var den träffar människan. En människa är ömtålig.

Myndigheterna i landet har en osviklig tendens till att underskatta och nedvärdera svartkrutet. Inte minst polismyndigheten; ofta viftar man bort allvaret med de så gott som dagliga detonationerna någonstans i landet, med att det var en fyrverkeripjäs.

Därmed får allmänheten fel uppfattning… Fyrverkeri, tjaa det är ju oförargligt och ingenting att bry sig om! Man berättar dock aldrig om mängden svartkrut i dessa bomber. Att döma av förödelsens effekter genom de regelbundet publicerade bilderna i media, handlar det sannolikt inte om några Kinaskott!

Antingen beror det på ren okunnighet från myndighetens sida, eller så är det medvetet för att föra allmänheten bakom ljuset.

Svartkrut är definitivt ingenting man leker med. Inte ens om det ”bara” handlar om fyrverkeri!

Svartkrut har dödat miljoner människor

Ända sedan svartkrutet uppfanns i Kina på 800-talet, har det använts till att döda vilt samt avliva människor i alla krig och konflikter runt hela jordklotet, fram till dess att det rökfria krutet gjorde entré i slutet av 1800-talet.

Kolonialmakterna lyckades med bedriften att näsan skjuta ut både Afrikas och Indiens storvilt, samt utrota de monumentala buffelhjordarna på Nordamerikanska prärien, med svartkrut. Medan millioner människor genom århundradena föll på slagfälten för luntlås-, snapphanelås-, flintlås- och slaglåsgevär/pistoler, raketer och kanoner, samt från runt 1850 patronladdade revolvrar och repetergevär. Undantagslöst utgjorde svartkrut drivladdningarna i alla dessa vapen.

Lena Nitz: Beträffande ”andra människor”, är dessa individer som ägnar sig åt mordförsök på människor – inga riktiga människor. Det handlar om lågt stående och importerade, bestialiska samhällsterrorister och presumtiva mördare – fast det har man i de ansvarstagande leden i Sverige ännu inte fattat. Trots att detta lågintensiva krig mot svenskar och det svenska samhället har pågått under flera år. Är du blind… eller vad är det frågan om?

Attack mot vilken demokrati…?

Attacker mot demokratin… säger du Lena Nitz! Vilken demokrati? Påstår du att det råder demokrati i det Nya Sverige? Var har du hållit hus de senaste åren? Du låter som en socialdemokrat eller miljöpartist… Demokrati!

Det är ju dessa som är huvudansvariga för rådande kaos och anarki, att samhällsterrorister över hela landet utan konsekvenser, förmår bedriva ett lågintensivt krig mot svenskarna och det svenska samhället – som har avvecklat demokratin! Och som inget hellre vill, än att fortsätta köra Sverige totalt i botten.

Det är dessa politiker och deras korrumperade politruker till tjänstemän i landets administrationer och myndigheter, som bär ansvaret för att det bland mycket annat skjuts pyrotekniska svartkrutspjäser mot de medlemmar som du påstås företräda. Om du är något sånär rakryggad Lena Nitz, knåpa ihop en pressrelease och berätta sanningen!

Johansson


20 responses to “Sabotaget mot Sverige och svenskarna fortsätter…

 • Johan

  Det råder olika definitioner av demokrati:
  Folket anser nog i regel att det betyder folkstyre. När makten säger att ”demokratin är hotad” tror jag de menar att just makten är hotad.

  Gilla

 • Torsten Ingemansson

  Sverige är verkligen på väg åt fel håll.

  Gilla

 • Greger

  Mycket bra skrivet!
  Hoppas på publicering i Dagens Nyheter och andra stora tidningar…. Haha bara skojar. Det vet vi aldrig skulle hända.
  Men dock väldigt bra skrivet och jag hoppas texten får stor spridning.

  Gilla

 • AmaTona

  Touche! TACK Johansson och Pettersson..
  Alla måste twittra vidare.. Alla måste fråga sig..
  Demokrati? Hur råder det demokrati när folket inte bara har inte talan men luras, blir bedragna av en regering som styr folket, och den som säger emot anses som fiende och skall med alla medel tystas? Despotism…

  Gilla

 • robbcos

  Hon är en fuckpamp, vad kan man begära? Flest floskler vinner

  Gilla

 • Cesil.

  Den dagen som det inte längre accepteras, att skjuta raketer på polis kommer polien att skjuta brottslingarna i benen.
  Men jag undrar hur länge det dröjer.
  Än så länge är det fullt okay.

  Gilla

 • .carl ekström

  Tack Johansson !

  Gilla

 • centurion

  Men det känns ju ändå tryggt att lille Gustav, det patetiska språk-RÖRET, vill förbjuda de alldeles livsfarliga sug-RÖREN.

  Gilla

  • Macke

   Även plasttallrikar – plastbestick – plastmuggar.
   Det blir istället från trädriket med att träden försvinner och inte kan växa upp nya i samma takt.
   Samt Indiens heliga flod Gagnes är en ända kloaksoptipp som rinner ut i värdshaven.
   Om detta kan skolponken suga på.

   Gilla

 • Nicklas

  Ett nyval skulle sitta fint. Sen så vore det klädsamt om polisen kunde lära dom här babbarna som håller på med jävulskap en läxa dom sent ska glömma.

  Gilla

 • Jag

  polis? Vilken polis? Vi har inget ”rättsväsende” att tala om i Sverige! Vi har s k ”politiker” som politiserat våra myndigheter som sina förlängda vänsterblivna propagandamaskiner! Vi har olika ”chefer” inom våra myndigheter som har betalt som chefer men knappast vågar ta några beslut eller ta ansvar! T o m svenska kyrkan är politiserat och har ingenting med någon kyrka eller tro att göra, enbart ytterligare en propaganda institution.
  polisen sitter och utreder HMF framför datorn och vågar inte gå ut och jaga grova brottslingar!
  Enda möjligheten är att beväpna sig själv och skydda de sina för någon polis kan man icket lita på!

  Gilla

  • Cesil.

   Men stoppa en äldre dam med trasigt lyse på cykeln kan dom.
   Däremot kan de inte klara av att köra bort en zigenare som sitter utanför ICA i Vellinge.

   Gilla

 • TreB

  Tja,får man 200 000 tegel/mån för att hålla käften så blir det på detta viset.
  Varför anstränga sig då?
  Välkommen till det kommunist/feministiska,kulturmarxistiska
  ”skithålslandet” som en gång kallades Sverige…..
  Världens soptipp numera!
  Jag vântar med spänning på 80 000 000 nya vildsinta sk utmaningar.
  Och politrukerna har gemensamt drivit agendan sen >40 år tbx,i min värld..
  Ny Demokrati var/är kanske undantaget.
  SD????
  Moahahaha!
  De har INTE gjort ett skit sen 2010,va?
  Se inledning.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Insändarskribent Johansson är upprörd och förbannad. Minst sagt.

  Han är nog inte ensam om det i dagens Sverige.

  Det är verkligen ”allvarligt”.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Har Sverige en kultur? Given punkt i utbildningen. Insyn i utbildningen? Givetvis! Svenska Kyrkan lever sitt eget liv, tyvärr, hoppas jag slipper se ombildade moskéer innan jag lägger hatten på hyllan.

  Gilla

 • Fattig lappen

  Och polis resurser finns. Jaga fartsyndare en tisdag morgon.8 poliser,fyra polisbilar.
  Använd dessa resurser till annat.

  Gilla

  • SvenskMan77

   Mindre brand på spis pga enorma mängder olja. i utanförskapsområde. Grannar(svenskar) kommer med pulversläckare.
   3 brandbilar 2 polisbilar!!!???

   Gilla

   • Macke

    Med olja i kastrull skall man oavsett vara försiktig med, för den är lättantändlig av plattans värme.
    Hur många kan behärska sig samt vet och känner till hur man skall förfara.
    När det sämsta är hälla vatten i kastrullen eller ställa den under vattenkranen.

    Vid inkommit larm om lägenhetsbrand då åker de ut oavsett med fullstyrka.
    Även vid torrkokning med kastrull på spisen, kommer hela styrkan.
    Under tiden till deras ankomst kan branden även ta sig till en fullt utvecklad brand.
    Bättre med att komma fram med kraftfull styrka på en gång.
    Den första bilen är rökdykarna för insats, den andra är släckbilen och den tredje är stegen/ skyliften.
    Därefter när de är framme och gjort klart sin riskbedömning om läget då vartefter lämnar de som inte behövs och återvänder.

    Gilla

  • Macke

   Det var nog de som tillhör trafikpolisen.
   Här i länet av trafikarna som finns ute på vägarna är det knappt så många och tillhör tungagruppen.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: