”Förolämpade Muhammed” – blev mördad i Paris


ISLAM. Förra tisdagen begravdes den irländske universitetslärare som den 5 december höggs ihjäl av en tidigare elev på öppen gata i Paris. Den 37-årige gärningsmannen påstår att läraren förolämpat profeten Muhammed under en föreläsning för mer än ett år sedan.

Darura ger muslimer möjligheter att äta griskött grillat på glöden från några koraner.

John Dowling, 66 år, hade undervisat i engelska och europeisk kultur på Léonard de Vinci-universitetet i 20 år när han knivhöggs till döds utanför universitet i La Defense, Paris.

Bilder från övervakningskameror visar hur John Dowling talar lugnt med en man som plötsligt tar fram en kniv och hugger den i Johan Dowlings hals och bröst.

Den åtalade gärningsmannen, Ali Rajput, kom från Pakistan till Frankrike för att studera för två år sedan, han klarade inte studierna men fortsatte att komma till skolan.

Till polisen sa Ali Rajput att John Dowlings drivit med hans religion under sina föreläsningar, och även visat upp en förolämpande teckning på profeten Muhammed. Detta har dock ingen annan kunnat dra sig till minnes, enligt åklagaren.

Ali Rajput är åtalad för mord och riskerar att dömas till 30 år i fängelse efter den rättegång som troligen inleds om drygt ett år.

Världen Idag

-Pettersson skulle aldrig komma på tanken att förolämpa profeten Muhammed, men fakta måste muslimer tåla…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


7 responses to “”Förolämpade Muhammed” – blev mördad i Paris

 • Lokalinvånare

  Siw Carlsson fick igår i en frågesport under Bingolottos uppesittarkväll frågan om vilken stad som besvärats av ett mystiskt oljud som, och vissa pratade även om att det skulle vara nån form av hjärntvätt.

  Rätt svar var Örebro där en trasig ventilationsfläkt orsakade oljudet.

  Siw svarade ”jag tänkte först att det kanske var den där minareten” 🤣

  Så… kommer TV4 slippa en hets mot folkgrupp-anmälan? Tar de avstånd från att hon jämställde oljud som vissa trodde var hjärntvätt med böbeutropen i Växjö?
  Hoppas TV4 att ingen uppmärksammat detta så de slipper en arg hord av islamister?

  Gilla

 • .carl ekström

  Själv tycker jag den där muhammuppen verkar vara sjuk.Har jag fel eller rätt?

  Gilla

 • Jack

  Dom är ju rätt grova i käften när dom tilltalar oss kristna, för att inte tala om alla mord, våldtäkter och skadegörelse. Ger det oss rätt att döda dem då, enligt muslimsk logik?
  Nej jag tar tillbaka det. Det finns ingen muslimsk logik. Dom är bara helt inavlade och dumma i huvudet.

  Gilla

 • Ragnar Ask

  Det här är värt att ta fasta på och tänka sig för innan man öppnar munnen eller postar på nätet.
  I detta fall riskerar mördaren få sitta inne ett bra tag men vi har ju inte sett utgången ännu såklart.
  Det jag vill ha fram är att under rådande system och omständigheter kanske det inte dröjer länge förrän vissa grupper i samhället kan åberopa känslan av att blivit kränkt som en förmildrande omständighet.
  Denna idé finns garanterat hos tokarna bland vårt eget folk.
  Alltså, pass upp!

  Gilla

 • Billy Boy

  En kränkt och våldsbejakande aktör från den ”fredliga och humana” ideologin som egenmäktigt tog sig friheten att själv utföra en hämndaktion i Manchester UK.

  Minst tre skadade vid knivattack i Manchester
  Polisen i Manchester fick larmet om knivhuggningarna strax för klockan 21 lokal tid på nyårsafton. En man har gripits och två personer ur allmänheten, en man och en kvinna har tagits till sjukhus, skriver den brittiska transportpolisen i ett uttalande.

  Läs mer på:

  https://unv.is/expressen.se/nyheter/minst-tre-knivhuggna-vid-station-i-manchester

  TV-kanalen Sky News rapporterade att gärningsmannen ropade ”Allahu akbar” i samband med knivhuggningen. Denna information har svensk PK-media givetvis censurerat bort som vanligt.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Lögn och förnekande, låt udda vara jämnt. Folk i väst tror inte på Koranen. Ni är välkomna utomlands, kom inte tillbaka!

  Gilla

  • Mr Jordan

   Låt aset ruttna bort i fängelse, låt han inte bli martyr, om så kräver håll fanskapet isolerat.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: