Nio invandrare gripna efter gruppvåldtäkt och DNA-matchning


BROTTSLIGHET. En 18-årig tysk flicka i den tyska staden Freiburg fick en drink som innehöll en drog läkemedel som gjorde henne helt ”försvarslös” på ett diskotek.

Flickan släpades sedan ut till några buskar där tio män våldtog ännu under fyra timmar, flickan är efter det allvarligt traumatiserad.

Nu har åtta syriska invandrare, en algerier och en man med tyskt pass gripits till följd av DNA-matchning.

Syrierna bodde på ett asylboende, den huvudmisstänkte är en syrisk kurd, som har sin familj boende i Freiburg.

De syriska invandrare är mellan 18 och 29 år gamla. Algeriern är 18 år, tysken har ingen migrationsbakgrund.

Minst sju av tio är kända av polisen sedan tidigare. Huvudmisstänkte, Majd H, är redan misstänkt för tre fall av misshandel och narkotikarelaterade brott. Han är även misstänkt för en annan våldtäkt på en 20-årig kvinna i huset där han bor.

Majd H

Majd H. borde redan ha suttit inspärrad eftersom han befann sig olagligt i landet.

Voice of Europe

-Pettersson noterar att Freiburg invånare är lite upprörda eftersomdet inte är så länge sedan som 19-åriga läkarstuderande Maria Ladenburger våldtogs och dränktes av invandrare…

Maria, våldtagen och dränkt av en asylsökande afghan på 17 år som visade sig vara 32 år.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


6 responses to “Nio invandrare gripna efter gruppvåldtäkt och DNA-matchning

 • Tore

  Gratis är gott och vissa låter sig bjudas villigt, hade hon köpt drinken själv så hade det troligtvis aldrig hänt.

  Gilla

 • Argus

  Obligatoriska DNA-prov på alla osvenskar skulle kanske, kanske lindra begäret att begå olagliga handling. Jag är tveksam men det finns andra fördelar med det, multipla identitet går fetbort och polisen behöver bara slå i DNA-registret.

  Gilla

  • Karl

   Är av samma åsikt, det är bara ljusskygga individer som är emot DNA registrering, samt de som tycker att kriminella har större rättigheter än den vanliga medborgaren.
   Sen så behövs en rejäl uppstädning bland myndighets och kommunpersonal för att stoppa denna destruktiva spiral, räcker inte bara med nya lagar.
   Laglydiga och ärliga medborgare ska skyddas till varje medel.

   Gilla

   • Argus

    Jag är varken för massövervakning eller masstopsning och håller fullständigt med Benjamin Franklin: ”Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety.”

    Men, om du kommer till ett främmande land där ingen känner till dig, din historia eller din familj och dessutom saknar alla medel att visa vem du tycker jag att det är rimligt att du får välja mellan en fullständig granskning eller bli avvisad. Om du inte är villig att bli granskad innebär högst troligt att du har något att dölja eller att det uppgivna hotet inte var verkligt.

    Sedan är jag för ett mycket långt moratorium, att vi ska säga upp eller olagligförklara New York-protokollet och stringent granska alla uppehållstillstånd sedan 1976.

    Gilla

 • robbcos

  När inte statsmakten försvarar oss utan lägger sitt krut på fler o fler neandertalare så måste någon annan göra det. Sverige o Tyskland kommer att skörda dyrt.

  Gilla

 • Ragnar Ask

  Tack Merkel, din vidriga rynka.
  Hoppas hon är nöjd.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: