17-årig afghan var 32 när han mördade och våldtog


BROTTSLIGHET. Hussein Khavari som kanske är från Afghanistan och som mycket brutalt våldtog och mördade 19-åriga tyskan Maria Ladenburger är 33 år gammal, enligt ett officiellt dokument som anger födelsedatumet till den 29 januari 1984, det berättar den anklagades iranska far över telefon till domstolen i den pågående rättegången. 

-Pettersson noterar att herr Khavari har erkänt att han ljugit om sin ålder. Att ”afghanen” har en iransk pappa som lever i Iran ställer också en del tvivel över hans ursprung…ungefär som i Sverige alltså, ljugande afghanska män som försvaras av PK-etablissemanget.

Hussein Khavari

Welt.de

TIDIGARE 2016-12-04. Afghan, 17, misstänkt för att ha våldtagit och dränkt 19-åriga Maria

INVANDRARVÅLD. Polisen har gripit en 17-åring ”flykting” från Afghanistan misstänkt för mordet på 19-åriga Maria Ladenburger. Afghanen är starkt misstänkt för att ha våldtagit och dödat Maria, berättade polisen och åklagare på lördag vid en presskonferens.

Kroppen efter Maria Ladenburger hittades den 16 oktober vid Dreisam bakom Freiburg Schwarzwald-Stadion. Maria som studerade medicin var på sin cykel på väg tillbaka från en studentfest när hon våldtogs och dödades på stranden av Dreisam. Dödsorsaken, var enligt polisen drunkning.

Maria Ladenburger arbetade under sin fritid på ett asylboende i Freiberg. Hennes pappa, dr. Clemens Ladenburger, är advokat och hög EU-tjänsteman som beskrivs som en högra hand åt ordföranden för EU-kommissionens juridiska avdelning.

Dem misstänkte mördaren kom till Tyskland som ensamkommande ”flyktingbarn” 2015. Polisen undersöker också om han kan ha något samband med dådet mot Carolin Gruber, 27, som våldtogs och mördades den 6 november under en joggingtur, det var c:a 30 km från den plats där Maria mördades.

Läs mer…

-Pettersson menar att PK är medansvariga till dessa mord och våldtäkter…


11 responses to “17-årig afghan var 32 när han mördade och våldtog

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: