Polisen under raketattacker…det främsta syftet är att vara på plats och visa upp oss

BROTTSLIGHET. I natt skrev vi om att raketattackerna eskalerade i Kristianstad.  Invandrargäng skjuter raketer mot poliser, väktare, privatpersoner, fordon och fastigheter.  I Tidaholm sköts det till och med mot en BENSINSTATION!!!

SVT

-Pettersson noterar att polisen eller polisens chefer totalt har missuppfattat sin roll.

Läs ovanstående ”…det främsta syftet är att vara på plats och visa upp oss.” 

Här är det nära att Pettersson svär, men är det någon parad eller? Vadå visa upp er! Ni ska stoppa beskjutningen, skydda allmänheten, gripa och låsa in förövarna!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

24 thoughts on “Polisen under raketattacker…det främsta syftet är att vara på plats och visa upp oss

 1. I Kristianstad skulle brandkåren släcka en anlagd brand i ett soprum.de blev attackerade med raketer som sköts mot dem.de fick avbryta och fly.när polisen kommer blir det samma sak igen.de blev beskjutna.tydligen är poliser idag endast beväpnade med pistol attrapper av plast. Ynglingarna var mellan 14-18 år gamla.naturligtvis greps ingen

  • De kunde ju i vart fall använda tårgas och gummikulor till att börja med. Men det kan vara så att polisen är såpass underbemannad att de fruktar eskalering, att äldre blandar sig i och det blir allvarliga kravaller. Undrar hur många svenska städer som skulle klara att hantera en urartad immigrantkravall i något menaområde?
   I Husby gick det inget vidare.

 2. Är väl inte mycket att visa upp en korvgrillande politiskt korrekt och bakbunden dialogpolis ?

 3. Jag trodde att polisen skulle beivra brott och förhindra brott och fängsla brottslingar och inte bara vara applåderande åskådare till brott..

 4. Tvingar skitskallarna i ledningen ut dem för att agera löpande mål nu med när det är uppenbart att de har NOLL avskräckande effekt?

  Stackars jävlar, inte konstigt att de säger upp sig på löpande band.

 5. Polis beväpnade med automatvapen mitt i Jul och Nyårsfirandet,har nu blivit normalitet i bl.a. Berlin. Detta förklarade en av polischeferna. Därtill har man omringat sin paradgata med betonghinder. Orsaken uppgavs vara att en terrorfara kan föreligga !!! Alltså var de akademiker man importerat, inte av vänliga arten…..

 6. Det viktigaste för alla skötsamma samhällsmedborgare är inte att polisen ”visar upp sig”, utan snarare att polisen ingriper och ser till att förövarna tas om hand och lagförs. Vad hjälper det att ”visa upp sig” när de som utför dessa gärningar saknar respekt för polisen?

 7. Det sägs alltid att man måste bevisa vem som gjorde vad annars blir det inget gripande. Bullshit. Om det är en grupp på tio personer så skall alla tio gripas, straffas och utvisas.

 8. Det man önskar sig mest av allt när det gäller dessa terrorattacker är att attentatsmännen får händerna avskjutna eller splitter i ögonen så att dom blir blinda.

 9. När fästingarna anfaller visar vi upp oss!

  Jag försöker undvika fästingar.
  Ser jag en fästing vill jag ”eliminera” den.
  Då upphör hotet från den fästingen.

 10. Sveriges s k ”rättsväsende” är ett STORT skämt! De klarar inte av att sköta sitt arbete! De sänker kraven till phs och ändå så är inte antalet sökande tillfredsställande!
  Många vill enbart sitta på sina arslen och utreda HMF istället för att utreda grova brott!
  Lättare är att jaga fulla Svenskar i krogkön en löningshelg är betydligt enklare än att jaga grova brottslingar!

  • Inte ens ett stort skämt, Sverige har idag inget rättsväsende värt namnet !
   Extremvänstern styr även där precis som i det övriga samhället, 1968-2018 50 år av vänsterextremism har naturligtvis satt sina spår överallt i Sverige.

 11. ”Visa upp oss”. Det låter lite tråkigt, tycker jag. Varför inte gripa åtminstone ett par individer, föreläsa på plats om klimathotet, genus, hbtq, värdegrunden och religion? Det lär vara en sådan avskräckande upplevelse att de genast springer hem och glömmer bort allt vad pyroteknik heter. Kalla det för förebyggande arbete, ”ringar på vattnet” eller medborgarsamtal.

  • Plocka med slynglarna bakom staketet och ge dem en jävla omgång samt informera om att nästa gång blir det ett skott i knäet.

 12. Vad faen spelar det för roll att ”visa att vi inte viker oss” om de ändå står där men inte gör något??? Det är väl för tusan om något ”att vika sig”!?!?

  De visar bara att ”ungdomarna” kan komma undan med detta – och då kommer de GARANTERAT inte sluta.

Kommentera