När åtalas Magda Gad och Thomas Mattsson för hets mot folkgrupp?


JOURNALISTIK. Magda Gad född 1975 i Falun, har sedan 2015 skrivit reportage från Irak, Jemen, Afghanistan med flera platser för tidningen Expressen. Reportagen och analyserna är vad jag kan bedöma utmärkta och sanningsenliga. 

Magda Gad

Magda Gad har bott i Liberia under ebolaepidemin. Hon har bott i ett getto i Rumänien och rapporterat från platser som Kongo, Honduras och Ukraina. Magda Gad har varit stationerad i Irak, där hon rapporterade om kriget mot IS i Mosul och övriga konflikter i regionen. Hon har varit i Syrien och rapporterat om kriget mot IS i Raqqa. Våren 2018 rapporterade Gad från krigets Jemen.

Nu är hon stationerad i Afghanistan där hon skriver om våldtäkter, pedofili, slavhandel och misshandel av kvinnor i islams namn. 

Läs på Expressen och HÄR.

-Pettersson undrar när åtalet kommer? Magda som varit på plats skriver samma sak, fast bättre, som vi på alternativmedia gjort i åratal och blir åtalade för och som bland annat Expressen kallar oss islamofober och rasister för.

När kommer åtalet, är lagen inte lika för alla? Var är Expo? Varför jagar ni inte chefredaktör Thomas Mattsson som tillåter dessa skriverier om islam och muslimer. Visserligen är det sant som Magda skriver men…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

 

När ska @StiftelsenExpo börja jaga @gad_media för hennes muslimhatande artiklar? Att @Expressen skulle ta täten för 30-talet är oroväckande. Varför tillåter du nazister sprida muslimhat @ThomasMattsson #pklogik


4 responses to “När åtalas Magda Gad och Thomas Mattsson för hets mot folkgrupp?

 • S Eriksson

  Nej lagen är inte lika för alla.
  Tråkigt men ett faktum.

  Gilla

 • Kent

  Jo du Pettersson du kan tänka dig hur pketablissemanget vrider sig som en mask på kroken nu när snart alla lögnerna är totalt avslöjade.
  Att stämma Expressen med hänvisning till lagen om HMF skulle i så fall bara bli ett avslöjande till.
  Om det är ett brott mot HMF så behövs ingen anmälan utan åklagaren måste ta upp det på eget initiativ.
  Delikat situation?

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Jag förstår inte logiken att man fördömmer vad som händer i Afghanistan. Samtidigt släpper man in tusentals muslimer till Sverige. Flertalet är säkert skötsamma men det finns många rötägg okså.Med facit i hand ser vi hur det ser ut i vårt land efter man har strykit muslimer medhårs.

  Gilla

 • Britt-Abdullah

  Och ändå är det deras män som ”flyr”. Är det inte märkligt så säg. Nu är inte jag den som tror på tillfälligheter. Utan det är med all säkerhet med ren illvilja makteliten drar hit dem.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: