Uzbekisk terrorist med två olika namn på fyra id-kort


TERRORISM. Det är alltså samma uzbekiska terrorist, fast med två olika namn, på de fyra id-korten. Sverige delar tydligen ut permanenta uppehållstillstånd, id-kort och körkort till terrorister utan någon större kontroll på vilka de är, twittrar Mattias Albinsson.  

-Pettersson säger att det stoppar inte där. Herr Gulom förhörs med hjälp av rysk tolk trots att han har taxiföretag med tillstånd där han enligt föreskrifterna ska avlägga fyra skriftliga prov på svenska som omfattar juridik, företags. och ekonomisk ledning, tekniska normer och trafiksäkerhet.

De hånskrattar åt oss
Om du kommer från Mellanöstern ser du med förundran på skandinavisk samhällssyn. Du kommer från ett ställe som kännetecknas av blodiga strider mellan en lång rad grupper. Så din utgångspunkt är självbevarelsedriften. Den utgångspunkten tar du med till Skandinavien. Landet som du kommer till ser ut att ligga öppet med en massa fördelar som väntar på att bli utnyttjade. Så uppstår bidragsutnyttjandet, föraktet för det nya landet och synsättet ”det ju bara är svenskarna man lurar”.

Ovanstående rader har skrivits av Thomas Gür, invandrare från Turkiet och journalist.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 


8 responses to “Uzbekisk terrorist med två olika namn på fyra id-kort

 • age

  Socialdemokraternas kontrakt från 1999,
  som lovade att islamisera Sverige gäller
  ännu!
  Då kan ju samma muslimterrorist få
  flera identitetet för att vara effektiv i
  invasionen av Vårt Fosterland.

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Då kan karlen utvisas efter lagföring och avtjänat straff och det permanenta uppehållstillståndet gäller ju en obefintlig person, så inget hindrar.

  Gilla

 • Orvar d.ä.

  Sverige är fantastiskt, när du kommer hit får du själv bestämma vad du heter, hur gammal du är, vilket land du kommer ifrån och vilket kön du mest känner för.

  Och inte nog med det, är bidragen lite för snåla för din smak, sök asyl fler gånger, uppge lite mera påhittade saker, allt accepteras direkt utan att ifrågasättas.

  Han som körde lite vårdslöst på Drottninggatan i Stockholm, lär bara ha haft fyra identiteter, någon påhittig typ visade sig ha sexton olika.

  Och då pratar vi bara om identiteter i Sverige, vet många som under olika identiteter har flera pass i olika länder, då förutom sitt original – id från det landet dom ursprungligen kommer.

  Och nog omöjligt att få ordning på, har man börjat dela ut pass och id i olika namn till hundratusentals människor, vem skall då sätta igång och försöka reda ut det hela sedan, omöjlig uppgift.

  Gilla

 • S.

  Shithole-country som Donald brukar säga.

  Gilla

 • Cinna

  Har migrationsverket ingen som helst koll?! Ta fingeravtryck för h-e och lägg i en bas så att inte flera identiteter kan delas ut till samma person!!!!
  Den som skaffar sig flera identiteter har ljusskygg verksamhet att dölja!

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Skulle det vara konstigt egentligen, vi tar hem återvändande terrorister. Låter dom få jobb och bostad i förtur före den egna befolkningen, allt för att lyxa till det lite inför att denne kommit hem igen

  Svensk MSM rapporterar inget om något sådant, för det är inte vänsterblivet tänkande. Dom rapporterar istället om våldtäkter som skett i Indien, sådant som är inrikes är nedtystat och tillåts vara det av våra styrande i landet

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: