Mörkhyade misshandlade oprovocerat två unga flickor i Strömsund, väcker avsky


BROTTSLIGHET. På annandag jul blev två unga flickor brutalt och oprovocerat misshandlade i Strömsund. Det var i korta ordalag, med uppgifter från Polisens hemsida.

Nu har några dagar gått och Affärsnytt Norr har tagit kontakt med de två drabbade som blev så svårt misshandlade att de hamnade på akuten.

Ingen är gripen för händelsen uppger Polisen som jobbar stenhårt med fallet.

Affärsnytt Norr

Polisen

-Pettersson ser att flickorna är två lugna och fina tjejer, den ena är sjukskriven åtta veckor till att börja med, den andra har skollov.

Polisen påstår att de jobbar stenhårt med fallet, det tror jag inte. Jag antar att alla asylsökande och de som fått uppehållstillstånd har ID-kort och det finns ett register över dessa. Att ordna så att flickorna får titta på alla ID-handlingar på lämpliga kandidater kan inte var allt för betungande. Eller blir invandrarna kränkta av detta?

Dagligen är det skottlossningar, sprängdåd, rån, våldtäkter, misshandel och allt möjligt jävelskap och det enda som händer är att ansvarige ministern Morgan Johansson (S) skyller på Sverigedemokraterna, det enda parti som inte är ansvarigt för massinvandringen och kanske han tillsätter en utredning också…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


25 responses to “Mörkhyade misshandlade oprovocerat två unga flickor i Strömsund, väcker avsky

 • Nicklas

  Och så undrar folk varför SD är näst största parti.

  Gilla

 • AmaTona

  Att folk som kommer hit inte kan ,vill inte sköta sig kan inte vara vårt ansvar men att pk regering bjuder in är vårt ansvar att välja bort …Hoppas på nyval
  De kan inte bete sig som vi förväntar oss, det spelar igen roll hur mycket pengar man satsar och att vi kan leva tillsammans oberoende av vilken bakgrund de har vet vi som har kunskap i sak att även om Morgan J är övertygad om det så går det inte…

  Gilla

 • age

  Flyktbilen ? ? ?

  Har fästingarna råd med bil också ?
  Då kar de råd med egen returbiljett hem!
  Vi måste hjälpa fästingarna att få en
  Intensiv hemlängtan!

  ”En i taget”!
  De tär på oss!
  De äter vårt blod!
  De äter vår mat!
  De tar över våra städer!

  Södertälje är ett exempel!
  Balkan”flyktingarna” äger snart hela sta’n!
  De tar inte ”kort”!
  Deras bank, PLASTKASSEN, sccepterar
  inte ”kort”!

  Gilla

 • Peter Andersson

  Ja , man kan ju inte jobba speciellt hart om man inte haffat någon än. Med regestreringsnumret till flyktbilen och manga vittnen till händelsen.

  Gilla

 • SVENSK

  Stömsund är (var) en fjällnära landsbygdsidyll, som man nu har förstört. Jag ser en möjlig koppling till de som är gripna för förbredelser till terrorbrott i Stömsund. Detta kan vara en sjuk terrorartad hämndaktion. Utlänningar som ger sig på småflickor ska dömas till döden i domstol!

  Gilla

 • Valter

  Morgan borde sitta i en skampåle utanför riksdagshuset till allmän beskådan, gärna med en hink ruttna ägg som erbjuds de drabbade att använda, tills han inser vilket elände han åstadkommit i landet, sedan utvisning utan pension, i livstid.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Ja, vad säger man ?
  Vardagsmat i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige.
  När kommer bilder på flickorna ut i media !
  Väcker avsky hos människor ?
  Naturligtvis men inget kommer att hända förutom lite tyckande hemma runt köksbordet.
  Dagens framtida pensionsräddare vet att de kan göra precis vad de vill i 7 klöverns Folkhem och vi det naiva och konflikträdda svenskar sitter på åskådarläktaren och bara tycker en massa utan att våga göra någonting, inte ens dagens politiskt korrekta dialogpolis eller det totalt havererade svenska rättsväsendet kan får eller vågar göra någonting och då blir det tyvärr som det blir.
  Sverige är förlorat !!!!!
  Undrar vad SD som tydligen numera strävar efter att bli ett antirasistiskt mittenparti säger och tycker ?

  Gilla

 • Utvandrad

  Jag läste om denna händelse på FB. Enligt utsago var det två somalier.

  Gilla

 • Kurt

  finns det bara blatter ute och Svenska flickor,va är alla Svenska killar?
  den nya generation killar är väl för upptagen på gym eller senaste hudkräm för män.

  Gilla

  • Bosse S

   De här utländska kvinnomisshandlarna gör ju sånt här när de inte behöver riskera sin egen säkerhet. Somalier som det verkar ha varit, vågar normalt sett inte gå i clinch med normalväxta europeer utan stick- och eld-vapen.

   Gilla

  • Ragnar Ask

   De sitter inne framför tv-spelet eller porrsurfar kan man väl tänka?

   Det finns intet att göra längre och svenskorna har ju med all tydlighet låtit oss veta att dom minsann inte är våra kvinnor, så jag skulle – med få undantag – aldrig ställa upp för dom.

   Gilla

 • Polle

  Jag arbetar som polis i Stockholm.
  Varje dag refererar vi på vår hemsida om händelser i länet.
  När vi sedan läser om dom så är våra uppgifter ”tvättade” och förövarna benämns som yngre män, mörkklädda män, signalement saknas osv”.
  Jag uppskattar att i ca 80% av dom allvarligare brotten så är den misstänkte av utomeuropeisk ursprung.

  Gilla

  • age

   TACK ”Polle”!

   Din ärlighet hedrar dig!
   Mitt budskap till de jag kan säga det till:
   ”Beröm en polis om du får tillfälle!”
   ”De är våra skyddshjältar”.

   Med respekt och beundran
   //age

   Gilla

  • OPet

   Polle ! Om det är sanning i det du säger så har du min fulla respekt !!! Om det hade funnits mer av din sort så kanske den dödliga medborgaren hade upplysts om verkligheten i vårt samhälle som håller på att krakelera !!!!

   Gilla

  • Tore

   80% låter för lite sexualbrott är över90%.

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Bra att en polis som jobbar ute i verkligheten berättar hur det ligger till, är själv fångvaktare sedan snart 36 år tillbaka och vet hur dagens snart 100% mångkulturella lekstuga innanför murarna fungerar med ständiga hot från totalt respektlösa kriminella parasiter som bara hatar allt och alla !
   Tyvärr blir ju ingenting annorlunda så länge den mångkulturälskande 7 klövern styr Sverige tillsammans med extremvänstern.

   Gilla

  • Ragnar Ask

   All respekt för Polle!
   Bra!

   Gilla

 • Billy Boy

  Twittrat av Morgan Johansson & Anders Ygeman 2017-05-17.

  Herrarna ser mycket nöjda ut.

  Varför har då kriminaliteten, våldet ökat och utanförskapsområdena stadigt blivit många fler och farligare i en allt snabbare takt sedan Johansson och Ygeman tillträdde 2014?

  Kan det bero på ”Mycket liten kvantitet med för låg kvalitet på utfört jobb + förödande felprioriteringar + oförmåga att se och erkänna orsak och verkan av långvarigt misskött invandringspolitik mm”?

  Gilla

 • Jack

  När jag var ung för 45 år sedan, var det värsta brottet man kunde göra att slå en kvinna. Med muslimerna verkar det vara precis tvärt om. Slå kvinnor så mycket som möjligt.
  Vi kommer aldrig att få ihop våra olika kulturer, kristna och muslimer. Det som är jävligt konstigt är att vi ska rätta oss efter muslimerna, fast vi inte bett dom komma till vårt fina land.

  Gilla

  • Bobby

   Våld mot kvinnor är fortfarande en skam, inte nåt flummigt minne från forntiden. Tyvärr så är dom som stöder denna tanke i Sverige snart i minoritet. Mest oroväckande är det att vänster-multikultikvinnor vill ha ett samhälle där kvinnan reduceras till slav, fritt byte att misshandla våldta och döda.

   Gilla

  • age

   ”Jack”!
   De följer ju bara sin ”lagbok”, koranen!
   ”Fästingarna” gör bara skada hos oss!
   Vi måste hjälpa dem att få en intensiv hemlängtan!

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Inte vi men någon annan har definitivt bjudit in dem till Folkhemmet !

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: