Kineserna Har Tröttnat På Muhammedanerna

De kinesiska myndigheterna har beslutat att riva tre moskéer i Weishan i Yuannan provinsen. Muslimerna som protesterade mot rivningarna blev ”tillrättavisade” av polisen.

Tidigare om Kinas stora satsning på att integrera och utbilda den muhammedanska minoriteten finns på länkarna nedan.

Islam en ”psykisk sjukdom” som måste ”botas

China storsatsar på utbildning och assimilering av sin muslimska befolkning
Kina försöker att göra ”normalt folk” av sina muslimer

15 thoughts on “Kineserna Har Tröttnat På Muhammedanerna

 1. Islam är en vidrig ideologi, men socialistiskt förtryck är lika vidrigt. Och de trakasseras inte för att de är muslimer utan för att de är religiösa, vilket är ett brott mot partiets ideologi. Kristna i Kina behandlas på liknande sätt.

 2. Vänsterns socialistiska kamrater i Kina ligger tydligen inte riktigt på samma linje när det gäller en viss lära.

 3. Eftersom jag är för frihet och emot socialism och tvång i samhället så är jag inte det minsta intresserad i att visa stöd emot att folk skall få träffas och tycka och tro vad fan de vill.
  … men givetvis skall deras tyckande och tro ha noll inverkan på mig inkl. visa tvångskollektivism, välfärdssystem och skatter.

  • Var sak på sin plats så löser det sig.
   Sen får du tjäna hur mycket pengar du vill och det är dina pengar, men var sak på sin plats som sagt.

 4. Kina visar vägen efter bl.a. knivattacker på tågstationer! Islam är inte en religion utan en farlig ideologi värre än nazismen!!!

 5. Vi kan nog aldrig utrota fästingarna helt
  men det finns medel och system för att
  begränsa invasionen av fästingar.

  ”Grannsamverkan mot brott” kan
  ”hålla Sverige rent”!

  – men Medborgargarden är förbjudet!

 6. Fast, det är lättare i Kina då de har nackskott som sista utväg i verktygslådan vi har bara genus och flum.

 7. Om vi bleve befriade från Mello, Lets dance, Idol och dylik fördummande dynga, så kanske det konflikträdde och uppgivne infödde tjänstehjonet, kunde ta sig i kragen så pass att vi sparkade ut dessa parasiter. ”I have a dream”… Kineserna säger vad de menar. Och menar vad se säger.

  • Ingen tvingar väl den naiva och konflikträdda hjonet svensken att titta på och gömma sig bakom Melodifestivalen, Idol, Let ’s dance Idol eller dylika fördummande program alla har väl ett eget val ?
   Svensken har sedan Gustav Vasas tid haft panisk skräck för staten och sedemera andra myndigheter, vi svenskar tycker väldigt mycket och men vill inte lägga oss i och förväntar oss alltid att någon annan ska fixa saken.

  • Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge brukar det heta men tyvärr kommer det aldrig att bli några svinstior i Sverige snarare grushögar av kyrkor!

Kommentera