Islam en ”psykisk sjukdom” som måste ”botas”


Den Arabiska nyhetsbyrån  Aljazeera rapporterar om det ”omskolnings och integrationsprojekt” som de Kinesiska myndigheterna driver i provinsen Xinjiang, där en stor del av befolkningen är muhammedaner!

FjärranÖsternRedaktören noterar: Att Aljazeera använder en helt annorlunda terminologi om dessa ”omskolnings och integrationsinsatser” än vad Kinesiska media gör.

FjärranÖsternRedaktören noterar:  Att det är en kulturkrock mellan världshistoriens två  ledande ”mördar-ismer” Den Islamistiska läran beräknas under de 1400 år den existerat ha mördat mer än 250 miljoner människor, medan den kommunistiska ideologin under nittonhundratalet mördade mer än 100 miljoner människor, de flesta i Kina!  Obs att kommunisterna i Sverige kallar sig numera Vänsterpartister. Tidigare om Xinjiang på bloggen:    HÄR


3 responses to “Islam en ”psykisk sjukdom” som måste ”botas”

 • Tomas Omaely

  Enda botemedlet till den ”sjukdomen” är att bli hemskickad till sitt eget land.

  Gilla

 • Kattsand

  Det är väl lite på samma sätt som kristendomen farmställts i Sverige också, hade t.ex en religionslärare i grundskolan som kallade texter ur bibeln för ”vansinneshistorier”.
  Dom har ju lyckats att nästan helt avkristna Sverige och man kan nog säga att man har fyllt det religiösa tomrummet med islam istället.

  Gilla

 • El gringo

  Det är nog riktigt att vissa religioner är att betrakta som masspsykoser.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: